Rahim kalınlaşmaya başlamış? Testler pozitif ??

Doğrudur bende çok duydum o testte güvenilir diye ama küçücük bir alet ne kadar güven verebilir ki diyorum artık çoğu testlerde yalancı pozitif gördükten sonra biseye guvenemez hale geldim şuanda. Birde vücudumuz resmen bizimle oyun oynuyor belirti konusunda ne desem boş.kan verdiniz mi kan verin hem kafanızdaki karisiklikta gider regliniz de gecmis
Aynen öyle yaa bilmiyorum bu ay baya kafam karıştı ama bazı şeyleri de farketmemi sağladı adet olucam sandım yine olmamışım leke leke sürekli 4 gündür böyle.Stres de yapmıyorum ama çözemedim.Ctesiye kadar olmazsam doktoruma gideceğiz yeniden zaten bakalım

Aynen öyle yaa bilmiyorum bu ay baya kafam karıştı ama bazı şeyleri de farketmemi sağladı adet olucam sandım yine olmamışım leke leke sürekli 4 gündür böyle.Stres de yapmıyorum ama çözemedim.Ctesiye kadar olmazsam doktoruma gideceğiz yeniden zaten bakalım
Lekeniz varsa spiral yüzünden olabilir bence doktora muhakkak gidin. Benim bu konuda pek bilgim yok ama ablam yaşamıştı spiral yüzünden ara ara lekelenmeler yaşamaya başlamıştı bir dönem

Yarın sabah tekrarlarsın inşallahh vardır canım.
Evet yaa gercekten, trendyoldan aldım ben de öyle biraz daha uyguna geldi.Az önce yine strip yaptım onda da cıktı ama regl oluyor gibiyim yine lekelenmem oldu.Biri de normal yazmış gebeliğin başlarında da böyle lekeler olabiliyor demis ama bilemiyorum ben galiba değilim.Bütün bozuk testler de bana mı denk geldi çözemedim ama hayırlısı galiba spirali çıkarttırıcaz yazın 🙂
Prodocdok ben de alayim bakalim biraz paahlai sanki

Ben de bir gun kaldi reglime ovula marka test yaptim silik cikti freely kaset testte birsey cikmadi

Ben de bir gun kaldi reglime ovula marka test yaptim silik cikti freely kaset testte birsey cikmadi
Ayyy hadi bakalım hayırlısıyla inşallah 😍😍 yarın sabah tekrarlarsınızz haber verin mutlaka.Testlerin heosi aynı seviye hcg yi ölçemiyormıi bazıları daha geç çıkarıyormuş insallahhh vardır

Prodocdok ben de alayim bakalim biraz paahlai sanki
Kızlar ben yine strip yaptım ve yine böyle cıktııııı silik gibi gözüküyor biraz fotoda ama net yine dee 😂ahahah tam delirmelik.2. Dakikada cektim kuruma da değil bunlar aaaa

Eklentiler

• IMG_1611.webp
    IMG_1611.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 26
Amin insallah. Sizin testler hic koyulasmiyor ama hormonlu spiralden kaynakli bu sekil cikma ihtimali var midir acaba
Hormonlu spiral değil benimki bilmiyorum epey netleşti son bir test siparişi verdim yarın gelir heralde onu yapicam son kez.Belirgin çıkarsa Ctesi kan veririm inşallah

Boyle

Eklentiler

• 1000130191.webp
    1000130191.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 6
  • 1000130190.webp
    1000130190.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000130189.webp
    1000130189.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 5
Biraz karrartim

Biraz karrratim boyle ons vardir
Amin insallah. Sizin testler hic koyulasmiyor ama hormonlu spiralden kaynakli bu sekil cikma ihtimali var midir acaba
Kızlar nöbetçi eczaneden erken test aldım böyle cıktı 1 dk içinde baya baya net sadece daha doctor vardı onu alabildim ama daha önce yaptığımda cok aşırı silikti bu markada baya netleşmiş ve pembeydi ilk dakikalarda

Eklentiler

• IMG_1636.webp
    IMG_1636.webp
    141,1 KB · Görüntüleme: 8
Evet baya net ins vardir benim belimde ccok sizi var hep adet oldum sanıyorum islaklik hissediyorum ama lavaboya gidiyorum bir sey yok

Back