Ben Prodoctor yaptım silik çıktıDün yaptım ama bir çizgi göremedim maalesef bugün regli günüm gelmezse birkaç güne Tekrar deneyeceğim Siz yaptınız mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Prodoctor yaptım silik çıktıDün yaptım ama bir çizgi göremedim maalesef bugün regli günüm gelmezse birkaç güne Tekrar deneyeceğim Siz yaptınız mı
Hangi marka yaptınızDün yaptım ama bir çizgi göremedim maalesef bugün regli günüm gelmezse birkaç güne Tekrar deneyeceğim Siz yaptınız mı
Awox markaHangi marka yaptınız
İnşallah vardır çizginiz netleşir Hayırlısı olsunBen Prodoctor yaptım silik çıktı
İnşallah hepimizinİnşallah vardır çizginiz netleşir Hayırlısı olsun
Bugün regl günüm lekelenme geldi ağrımda başladı üzgünümİnşallah hepimizin![]()
Belki yerleşmedirBugün regl günüm lekelenme geldi ağrımda başladı üzgünüm
Malesef regl oldm oturdm ağladm gerçekten zor bi süreçBelki yerleşmedir
Bu test negatif çıkmış canım. Solda idrar birikmesi olduğu için gölgelenmiş sadece. Pozitif çizgisi değil maalesefBen prodoctor yaptım şimdi randevu saatimi bekliyorum
Düşünmemek zor gerçekten ovülasyon testi sipariş verdim şimdi adetten ne kadar sonra yapmaya başlamak lazımHiç olumsuz düşünmeyin doktorlar stres yapmayın asla diyor çok önemli diyor düşünmeyince oluyormuş
adet bitti diyelim son gün bugun yarın başla hergün aynı saatte yap ikinci idarar olmasına dikkat et ve sıvı alımı olmasın kaydet not al bide keçiboynuzuözü kullan eşine aç karnına d vitaminin 30 altı olmasın demir eksikliği olmasın dikkat et olur inşallah ben video görmüştüm 1'5 yıl çiftin sorunu yokmuş bebek olmuyormuş ne zaman ki ovulasyon tesitini yapmış o şekilde hamile kalmışDüşünmemek zor gerçekten ovülasyon testi sipariş verdim şimdi adetten ne kadar sonra yapmaya başlamak lazım
Yürüyüş yapmak da önemli hergün düzenli yürüyüş yapmanız etkili olur tüp bebek tedavisine giden bi tanıdığıma doktor söylemiştiDüşünmemek zor gerçekten ovülasyon testi sipariş verdim şimdi adetten ne kadar sonra yapmaya başlamak lazım
Bizim de testlermz temiz çıktı keçi boynuzu özü pekmezine başladık 1 ay oldu d vit kullanıyorz demir kullanmadk onuda alırım bakalmadet bitti diyelim son gün bugun yarın başla hergün aynı saatte yap ikinci idarar olmasına dikkat et ve sıvı alımı olmasın kaydet not al bide keçiboynuzuözü kullan eşine aç karnına d vitaminin 30 altı olmasın demir eksikliği olmasın dikkat et olur inşallah ben video görmüştüm 1'5 yıl çiftin sorunu yokmuş bebek olmuyormuş ne zaman ki ovulasyon tesitini yapmış o şekilde hamile kalmış
Olur inşallah ya bende isitiyorum yeni evliyim keçiboynuzuözü iyi dediler biraz demir eksikliğim vardı ilaç kullandım bu ay ne olur bilmiyorum çevremde çok var hamile kalamayan etkileniyorum ister istemezBizim de testlermz temiz çıktı keçi boynuzu özü pekmezine başladık 1 ay oldu d vit kullanıyorz demir kullanmadk onuda alırım bakalm
Evet bakıldı hiç bi sorun çıkmadı eşimde sperm testi yaptırdı ondada sorun yokmş 2 aydır ovülasyon testiyle takip ediyorum şimdi yeniden sipariş verdim komple ay takibi yapacgm eşime Proxeed plus önermiş doktor geçen ay almamştk yarın onu da alacagm kendimde kontrole gidecgmYürüyüş yapmak da önemli hergün düzenli yürüyüş yapmanız etkili olur tüp bebek tedavisine giden bi tanıdığıma doktor söylemişti
Hormonlarınıza baktırdınız mı
Benmde çevremde istemeyen şans eseri hamile kalan var bizde gün gün takip ediyoruz yinede olmuyor nasip işte yapacak bişey yok malesefOlur inşallah ya bende isitiyorum yeni evliyim keçiboynuzuözü iyi dediler biraz demir eksikliğim vardı ilaç kullandım bu ay ne olur bilmiyorum çevremde çok var hamile kalamayan etkileniyorum ister istemez
Lapaguikck denediniz mi ovulasyonEvet bakıldı hiç bi sorun çıkmadı eşimde sperm testi yaptırdı ondada sorun yokmş 2 aydır ovülasyon testiyle takip ediyorum şimdi yeniden sipariş verdim komple ay takibi yapacgm eşime Proxeed plus önermiş doktor geçen ay almamştk yarın onu da alacagm kendimde kontrole gidecgm
Herkesin vücudu Farklı oluyor ayaklarınızı sıcak tutun olur inşallah ikimizindeBenmde çevremde istemeyen şans eseri hamile kalan var bizde gün gün takip ediyoruz yinede olmuyor nasip işte yapacak bişey yok malesef