Abla valla türk kahvesi yapacaktım üşendim sıtma tuttu beni eşime dedim oda mocca yapmışNescafe genellikle fazla tüketildiginde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla valla türk kahvesi yapacaktım üşendim sıtma tuttu beni eşime dedim oda mocca yapmışNescafe genellikle fazla tüketildiginde
Sağol kuzum❤Afiyet olsun kızlar![]()
Ohhh tabi hazır iç bakalim bize yapan yokAbla valla türk kahvesi yapacaktım üşendim sıtma tuttu beni eşime dedim oda mocca yapmışuzun zamandır ilk defa hazır kahve içtim şekerli geldi daha da içmem türk kahvesinin gözünü seveyim
nescafe içme abla boşver onlar zaten iyi degil ki
Ama ama ama o gelir dünya sporlan simdik
M MissHayaLet kız ablanla buluşunca elcağızlarinla kahve yap ablama benden olsunOhhh tabi hazır iç bakalim bize yapan yok![]()
Abla buldum noisye 1 saat günlüğü yasaklayalim azcık dötü donsun dışarda
Kardeşcağzım yapar bana
Ayyy olamazAbla buldum noisye 1 saat günlüğü yasaklayalim azcık dötü donsun dışarda![]()
Yapar tabi abla benim kuzenim de yapar bana Sağ olsun ❤ öz kardeşim değil ama ondan farksız eksik olmasınlarKardeşcağzım yapar bana![]()
Noisy nerde ki Bursada mı ablaAyyy olamazeksi 8 burasi orasida soguksa
![]()
Ohh Afiyet olsunYapar tabi abla benim kuzenim de yapar bana Sağ olsun ❤ öz kardeşim değil ama ondan farksız eksik olmasınlar❤
Nere ya abla daha 9.30 saatŞarjim 7ve ben uyusam iyi olur
Ben tavukumNere ya abla daha 9.30 saat![]()
Ben söyleyeyim o kesin birşeyler yiyor demedi demeSayi nerden bu kız![]()
Sagol canimSana sa abla![]()