• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz bir sayfa ❤

Kabak soyuyorum yardıma gelsene

Eklentiler

• 20220118_154833.jpg
    20220118_154833.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 14
Kabak soyuyorum yardıma gelsene
Vayy tatlısı ne ka güzel olur bol cevizli tahinli😋😋
Sağolun kızlar annemlerin tek erkek kardeşi vardı onuda kaybettik geriye 3 kız kardeş bıraktı Allah'ım inşallah onlara hayılrı sağlıklı ömürler nasip eder teşekkür ederim hepinize 😢
Allah size annenlere sabır versin canım 3 yıl önce ben de dayımı kaybettim kanserden çok çok üzülmüştük çünkü annemin babası bebekken ölmüş dayım anneme babalık yapmış 19 yaşındaymış dayım yıkıldık o zaman Rabbim bütün ölmüşlerimize Rahmet etsin mekanları cennet olsun insaAllaj😭

Vayy tatlısı ne ka güzel olur bol cevizli tahinli😋😋

Allah size annenlere sabır versin canım 3 yıl önce ben de dayımı kaybettim kanserden çok çok üzülmüştük çünkü annemin babası bebekken ölmüş dayım anneme babalık yapmış 19 yaşındaymış dayım yıkıldık o zaman Rabbim bütün ölmüşlerimize Rahmet etsin mekanları cennet olsun insaAllaj😭
Hastaneler yalan hep ordan oraya sürdüler resmen bizi ciğerler bitmiş iflas etmiş hala yalanlarla oyaladılar bizi sonrada öldü süsü verdiler resmen dava açaçağız 2 hastaneye de olamaz böyle ansızın iyi deyip elimizden kayıp gitmesi

Hastaneler yalan hep ordan oraya sürdüler resmen bizi ciğerler bitmiş iflas etmiş hala yalanlarla oyaladılar bizi sonrada öldü süsü verdiler resmen dava açaçağız 2 hastaneye de olamaz böyle ansızın iyi deyip elimizden kayıp gitmesi
Aaa ciddi misin bu dediğin büyük skandal Rabbim insaAllah sebeplilerini çıkarsın canım acınız daha bi katmanlıdır çok üzüldüm gerçekten Rabbim kötü insanlardan muhafazs etsin hepimizi😢

Back