- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten öyle katılıyorum sana ablacım
Gerçekten öyle katılıyorum sana ablacım
Onu unutmuştum deneyim yeni oturabildimYulaf tost yap ben çok seviyorum güzel oluyor.
Yulaf tostta güzel tabsiye ederim
Vayy tatlısı ne ka güzel olur bol cevizli tahinliKabak soyuyorum yardıma gelsene
Allah size annenlere sabır versin canım 3 yıl önce ben de dayımı kaybettim kanserden çok çok üzülmüştük çünkü annemin babası bebekken ölmüş dayım anneme babalık yapmış 19 yaşındaymış dayım yıkıldık o zaman Rabbim bütün ölmüşlerimize Rahmet etsin mekanları cennet olsun insaAllajSağolun kızlar annemlerin tek erkek kardeşi vardı onuda kaybettik geriye 3 kız kardeş bıraktı Allah'ım inşallah onlara hayılrı sağlıklı ömürler nasip eder teşekkür ederim hepinize
Hastaneler yalan hep ordan oraya sürdüler resmen bizi ciğerler bitmiş iflas etmiş hala yalanlarla oyaladılar bizi sonrada öldü süsü verdiler resmen dava açaçağız 2 hastaneye de olamaz böyle ansızın iyi deyip elimizden kayıp gitmesiVayy tatlısı ne ka güzel olur bol cevizli tahinli
Allah size annenlere sabır versin canım 3 yıl önce ben de dayımı kaybettim kanserden çok çok üzülmüştük çünkü annemin babası bebekken ölmüş dayım anneme babalık yapmış 19 yaşındaymış dayım yıkıldık o zaman Rabbim bütün ölmüşlerimize Rahmet etsin mekanları cennet olsun insaAllaj
Aaa ciddi misin bu dediğin büyük skandal Rabbim insaAllah sebeplilerini çıkarsın canım acınız daha bi katmanlıdır çok üzüldüm gerçekten Rabbim kötü insanlardan muhafazs etsin hepimiziHastaneler yalan hep ordan oraya sürdüler resmen bizi ciğerler bitmiş iflas etmiş hala yalanlarla oyaladılar bizi sonrada öldü süsü verdiler resmen dava açaçağız 2 hastaneye de olamaz böyle ansızın iyi deyip elimizden kayıp gitmesi
Kolay gelsin canımKabak soyuyorum yardıma gelsene
SAgol canim benimKolay gelsin canım
Olur yemeAkşam yemeği vakti kızlar yemekten sonra kahve ve 1 meyve yesem sıkıntı olir mu ara öğün yani
Meyveye bağlı ne meselaAkşam yemeği vakti kızlar yemekten sonra kahve ve 1 meyve yesem sıkıntı olir mu ara öğün yani
Başka sayfalarda gelse ogrenicez deMeyveye bağlı ne mesela
nerdekiBaşka sayfalarda gelse ogrenicez de
Bi yerde degilim ya yemek yiyordumnerdeki
HmmmOlur yeme
PortakalMeyveye bağlı ne mesela
Portakalin yanina 7findik yada badem yada 2ceviz yada sütHmmm
Portakal