Tertemiz bir sayfa ❤

Saat 10da yatiyosun bidaha
Ben aksam 9bucukta uyumusum
Biz hep tarisiyoruz yani bitmiyorki sorun

Bu durum bende de var. Çünkü evliligimin ilk yılları kötü geçti benim için evimin içinde negatif enerji var her ne kadar istemesem de malum kiralardan sebep taşınamıyoruz tedbili mekanda ferahlık vardır biz Trabzona gidecegiz yüksek ihtimal biraz daha dişimi sıkıyorum. Sen bence eşini ikna et yeni bir eve taşın çünkü ne yaparsan yap geçmiyor o his

Saat 10da yatiyosun bidaha
Ben aksam 9bucukta uyumusum

Biz hep tarisiyoruz yani bitmiyorki sorun
Abla 10 da yatamam maalesef esim bazen geç geliyor mecbur bekliyorum onu söyle bantlasak mı napsak bunların ağızlarını. Abla kahvaltı hazırlamıyorum diye kızıyordu hazırladım yine yemeden gitti iyi de o zaman niye kavfa ediyorsun benimle kahvaltı diye

Seninki zaten baska bisey anlamadim gitti
Benimkinin Allah agzını çarpsa gene ben ugrascam bazen öyle dua ediyorum yuzune karsi

Seninki zaten baska bisey anlamadim gitti
Benimkinin Allah agzını çarpsa gene ben ugrascam bazen öyle dua ediyorum yuzune karsi
Doğru diyorsun abla valla hasta olmasın diye dua ediyorum ben de bi hasta olsa varya evde 2 dk yatmaz temizlik yaparız benim kocam dogustan değişik hasta yaşlanınca duruluyor mu bunlar abla

Doğru diyorsun abla valla hasta olmasın diye dua ediyorum ben de bi hasta olsa varya evde 2 dk yatmaz temizlik yaparız benim kocam dogustan değişik hasta yaşlanınca duruluyor mu bunlar abla
Hasta oldumu şut ve gol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…