• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz bir sayfa ❤

İyiyim hamd olsun sizi takipteyim bende bünyem alt üst oldu toparlayamıyorum kendimi kilo alımı oldu bedende büyük ihtimal çok acıkıyorum engel de olamıyorum kendime yemek yememek için nasıl yapıcam bilmiyorum 😕

İyiyim hamd olsun sizi takipteyim bende bünyem alt üst oldu toparlayamıyorum kendimi kilo alımı oldu bedende büyük ihtimal çok acıkıyorum engel de olamıyorum kendime yemek yememek için nasıl yapıcam bilmiyorum 😕
İnşaAllah bir an önce toparlarsin canim ya🤲

Buraya sık sık gel kuzum üzüntü stresten de olabilir😔

İnşaAllah bir an önce toparlarsin canim ya🤲
Karnım vardı zaten ama kocaman duruyor gözüme hasta da olamadım hala onun şişliği mi anlamadım sanki bütün vücudum iflas etmek üzere ama zorla da olsa ayakta duruyorum gibi evde hiç birşey yapmak istemiyorum sürekli yat yat korkuyorum psikolojik bişey çıkacak altından

Karnım vardı zaten ama kocaman duruyor gözüme hasta da olamadım hala onun şişliği mi anlamadım sanki bütün vücudum iflas etmek üzere ama zorla da olsa ayakta duruyorum gibi evde hiç birşey yapmak istemiyorum sürekli yat yat korkuyorum psikolojik bişey çıkacak altından
Bencede yatma canim hareket şart az da olsa kilo verirsen senin ve bebek icinde iyi olacak 🤗

Buraya sık sık gel kuzum üzüntü stresten de olabilir😔
Çok takip ediyorum aşkım sizi yazmasam da takip ediyorum hepinizin enerjisi en başından beri güzel söylüyorum bunu hep hala da söylerim maşallah sizlere sadece sizleride bu durumdan etkilemek istemiyorum insanlık hali herkesin sıkıntısı kendine yetiyor şu zaman da ama hep buralardayım hem🥰

Bencede yatma canim hareket şart az da olsa kilo verirsen senin ve bebek icinde iyi olacak 🤗
Benim tüp bebek işi uzayacak biraz belki şuabata marta bile kalabilir gibi geçiyor içimden o zamana kadar umarım toparladım kendimi sağolun teşekkür ederim 🌹🌹🌹🌹

Çok takip ediyorum aşkım sizi yazmasam da takip ediyorum hepinizin enerjisi en başından beri güzel söylüyorum bunu hep hala da söylerim maşallah sizlere sadece sizleride bu durumdan etkilemek istemiyorum insanlık hali herkesin sıkıntısı kendine yetiyor şu zaman da ama hep buralardayım hem🥰
Yaz canım dert hepimizde var benimde kocamdan yana derdim var 🥲🥲🥲
Ayaklarim ağriyor gecmiyor amelyat olmayim diyorum qma nereye kadar aksam kudurdu agridan gece kac kere kalktim ovdum

Ayaklarim ağriyor gecmiyor amelyat olmayim diyorum qma nereye kadar aksam kudurdu agridan gece kac kere kalktim ovdum
Çok geçmiş olsun abla aman dikkat et kendine mevlam şifa versin sana bedenine inşallah 🥰🌹

Bu ara ben de öyleyim hiç bişey yapasım yok ama mecburum temizlik yapmak istemiyorum misal hic kızı okula götürüp getirmesem dışarı da çıkacağım yok sabah kalkarken yataktan kazıyorum kendimi. Bunun sebebi duzensiz beslenme kalitesiz uyku tv tablet telefon basında gereksiz gecirilen zaman ve hareketsiz yaşam biçimi etkiliyor. Beni en çok etkileyen çok geç uyuyorum bütün düzenimi alt üst ediyor senin de hangi problemin varsa gel yanimiza beraber çizelim gayret edelim. Benim bu günden itibaren en önemli hedefim saat tam 00.00 da yatağıma girip uyumak🤗

Sorma abla ya sabah eşimle tartıştım montunu yıkamayı unutmusum diye bi dünya laf saydı çamaşır yıkamıyor muşum oysa ki her Allah'ın günü yıkıyorum çamaşır teli 1 gün boş kalmıyor yaranamıyorum 😔

Yaaa belki size çok saçma gelebilir neden bilmiyorum ben kendi evimde hiç birşey yapmak istemiyorum paspal gibi oturuyorum başka evde yada başkasının evinde olsam da oturmak nedir bilmiyorum kendi evşme gelince sanki biri beni sıkıyor ruhum daralıyor eşime bile istemsiz soğuk davranıyorum korkuyorum açıkcası evime birşey mi yapıldı diye 😕😕😕😕 çok huzursuzum içim de ne kadar yansıtmaya çalışsam da eşim bazen fark ediyor başka eve kiraya çıkmak istiyorum tek kişi çalışıyor eee malum herşey aldı başını gidiyor. Dört eller herkes evine sarılır ben bi ayip oluyorum ne kadar temizlik yapsam sirkeli su ile heryeri köşe bucak yapsam da yok banamısın demiyor içimin daraltısı 😔

Yaaa belki size çok saçma gelebilir neden bilmiyorum ben kendi evimde hiç birşey yapmak istemiyorum paspal gibi oturuyorum başka evde yada başkasının evinde olsam da oturmak nedir bilmiyorum kendi evşme gelince sanki biri beni sıkıyor ruhum daralıyor eşime bile istemsiz soğuk davranıyorum korkuyorum açıkcası evime birşey mi yapıldı diye 😕😕😕😕 çok huzursuzum içim de ne kadar yansıtmaya çalışsam da eşim bazen fark ediyor başka eve kiraya çıkmak istiyorum tek kişi çalışıyor eee malum herşey aldı başını gidiyor. Dört eller herkes evine sarılır ben bi ayip oluyorum ne kadar temizlik yapsam sirkeli su ile heryeri köşe bucak yapsam da yok banamısın demiyor içimin daraltısı 😔
Sürekli ayetel kürsiyi oku canım Rabbim gönlünü ferahlatsin inşaAllah her evde olan seyler bunlar bende yeni gelinken evde birkac bisey buldum ama umursamadim bizimde evde hic tartisma eksik olmaz belkide onlardan dedim ama namazimdan kuranimdan vazgecmedim kendini biseylere ver odaklan baska şeylere kafani dağıt,bak 3hafta olcak nerdeyse girmesem girmem buraya kendimi çiçeklere verdim cocugumla ilgilendim oyunlar oynadim temizlik yaptim hemde heryeri surekli dısarı çıktım kafam rahatladı sanki bence sende artik kalk silkelen kendine gel sen kendin icin ilk önce kendin için yaşa

Back