• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz bir sayfa ❤

Bu ara ben de öyleyim hiç bişey yapasım yok ama mecburum temizlik yapmak istemiyorum misal hic kızı okula götürüp getirmesem dışarı da çıkacağım yok sabah kalkarken yataktan kazıyorum kendimi. Bunun sebebi duzensiz beslenme kalitesiz uyku tv tablet telefon basında gereksiz gecirilen zaman ve hareketsiz yaşam biçimi etkiliyor. Beni en çok etkileyen çok geç uyuyorum bütün düzenimi alt üst ediyor senin de hangi problemin varsa gel yanimiza beraber çizelim gayret edelim. Benim bu günden itibaren en önemli hedefim saat tam 00.00 da yatağıma girip uyumak🤗
Saat 10da yatiyosun bidaha🥲
Ben aksam 9bucukta uyumusum
Sorma abla ya sabah eşimle tartıştım montunu yıkamayı unutmusum diye bi dünya laf saydı çamaşır yıkamıyor muşum oysa ki her Allah'ın günü yıkıyorum çamaşır teli 1 gün boş kalmıyor yaranamıyorum 😔
Biz hep tarisiyoruz yani bitmiyorki sorun

Yaaa belki size çok saçma gelebilir neden bilmiyorum ben kendi evimde hiç birşey yapmak istemiyorum paspal gibi oturuyorum başka evde yada başkasının evinde olsam da oturmak nedir bilmiyorum kendi evşme gelince sanki biri beni sıkıyor ruhum daralıyor eşime bile istemsiz soğuk davranıyorum korkuyorum açıkcası evime birşey mi yapıldı diye 😕😕😕😕 çok huzursuzum içim de ne kadar yansıtmaya çalışsam da eşim bazen fark ediyor başka eve kiraya çıkmak istiyorum tek kişi çalışıyor eee malum herşey aldı başını gidiyor. Dört eller herkes evine sarılır ben bi ayip oluyorum ne kadar temizlik yapsam sirkeli su ile heryeri köşe bucak yapsam da yok banamısın demiyor içimin daraltısı 😔
Bu durum bende de var. Çünkü evliligimin ilk yılları kötü geçti benim için evimin içinde negatif enerji var her ne kadar istemesem de malum kiralardan sebep taşınamıyoruz tedbili mekanda ferahlık vardır biz Trabzona gidecegiz yüksek ihtimal biraz daha dişimi sıkıyorum. Sen bence eşini ikna et yeni bir eve taşın çünkü ne yaparsan yap geçmiyor o his😔

Saat 10da yatiyosun bidaha🥲
Ben aksam 9bucukta uyumusum

Biz hep tarisiyoruz yani bitmiyorki sorun
Abla 10 da yatamam maalesef esim bazen geç geliyor mecbur bekliyorum onu 😔 söyle bantlasak mı napsak bunların ağızlarını. Abla kahvaltı hazırlamıyorum diye kızıyordu hazırladım yine yemeden gitti iyi de o zaman niye kavfa ediyorsun benimle kahvaltı diye

Abla 10 da yatamam maalesef esim bazen geç geliyor mecbur bekliyorum onu 😔 söyle bantlasak mı napsak bunların ağızlarını. Abla kahvaltı hazırlamıyorum diye kızıyordu hazırladım yine yemeden gitti iyi de o zaman niye kavfa ediyorsun benimle kahvaltı diye
Seninki zaten baska bisey anlamadim gitti 😐
Benimkinin Allah agzını çarpsa gene ben ugrascam bazen öyle dua ediyorum yuzune karsi😑

Seninki zaten baska bisey anlamadim gitti 😐
Benimkinin Allah agzını çarpsa gene ben ugrascam bazen öyle dua ediyorum yuzune karsi😑
Doğru diyorsun abla valla hasta olmasın diye dua ediyorum ben de bi hasta olsa varya evde 2 dk yatmaz temizlik yaparız benim kocam dogustan değişik hasta🤦🏻‍♀️ yaşlanınca duruluyor mu bunlar abla

Doğru diyorsun abla valla hasta olmasın diye dua ediyorum ben de bi hasta olsa varya evde 2 dk yatmaz temizlik yaparız benim kocam dogustan değişik hasta🤦🏻‍♀️ yaşlanınca duruluyor mu bunlar abla
Hasta oldumu şut ve gol:KK73::KK73::KK73:

Back