He he yeniyor canım sen ye biz seni tutmayalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He he yeniyor canım sen ye biz seni tutmayalim
Oh oh daha ne olsunBen 50mekik,50 squat,15 dk bolgesel,25 senin yolladigini yaptim daha
Helal olsun helal olsun abla sana helal olsun hellllllaaaaaaaaalllll olsunBen 50mekik,50 squat,15 dk bolgesel,25 senin yolladigini yaptim daha
Oh oh daha ne olsun
Helal olsun helal olsun abla sana helal olsun hellllllaaaaaaaaalllll olsun
Biri sen biri ben ne ka ormantik
Fonda da hani o saçlarına tac yaptığım çiçekler çalıyorBiri sen biri ben ne ka ormantik
Halaaa sığabiliyosak salıncağa nemutlu türküm diyeneBiri sen biri ben ne ka ormantik
Amin inşallah canımAllahım herkesin evlatlarini korusun
Aciller doluEvet hastaneler çocuklar ile dolu
Hosbuldum canım
Halaaa sığabiliyosak salıncağa nemutlu türküm diyene
Evet canım ya geçen akşam cocuklar vardı çok hepsi serumluk çoğu ambulans ile gelmişti.Amin inşallah canım
Aciller dolu
Hosbuldum canım
60 degilmisin yoksaGidim de bişeyler yiyim düz 60 olim demi
Olabilirsen ne mutlu sana tabi o gömdüğn fıstıklı helvayı unutmadım hayali bile kilo aldırıyorGidim de bişeyler yiyim düz 60 olim demi
Ay Allah a çok şükür benim çocuklar evde atlattı suruplar falan vardı Allah yardımcısı olsun herkesin inşallahEvet canım ya geçen akşam cocuklar vardı çok hepsi serumluk çoğu ambulans ile gelmişti.
Cakal bizi kandırmış60 degilmisin yoksa
İnsallah canım valla çok doluydu hastaneAy Allah a çok şükür benim çocuklar evde atlattı suruplar falan vardı Allah yardımcısı olsun herkesin inşallah
No no no ben şok oldum tartıya çıkınca ama gramlar kalmış dedim olabilir60 degilmisin yoksa
Sağol boğazımda kaldıOlabilirsen ne mutlu sana tabi o gömdüğn fıstıklı helvayı unutmadım hayali bile kilo aldırıyor
Vallah bilmiyordum grip olunca iştah yerle bir oldu ama düzelince 2 katı düzeldiCakal bizi kandırmış
Acaba kaç çıktıNo no no ben şok oldum tartıya çıkınca ama gramlar kalmış dedim olabilir
Sağol boğazımda kaldı
Orası öyle sevmiyorum grip olmayi yedigimden tat almiyorumVallah bilmiyordum grip olunca iştah yerle bir oldu ama düzelince 2 katı düzeldi