- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Yok kız ben duygusal sevmem komedi izlerimSeninle hiç ağlak film izlenmez iki dk duygusala bağladık içine sıjdın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız ben duygusal sevmem komedi izlerimSeninle hiç ağlak film izlenmez iki dk duygusala bağladık içine sıjdın![]()
Ben de başak kadınıyım yanimda biri ağlasa ağlarımYok kız ben duygusal sevmem komedi izlerim![]()
He birde korku filmi severim ben yaBen de başak kadınıyım yanimda biri ağlasa ağlarımkomedi bende severim özellikle carli caplin gibi sessiz olanlara bayılırım
![]()
Aa evet canım onlarda favorim bir de aksiyon dövüş filmleri ya bruce lee bayılırdım onaHe birde korku filmi severim ben yapolisiye de olur
![]()
Geçmiş olsun canım.Dişim ağrıyor be ya zaten acılıyım![]()
Sağol canım yarın randevum var ya ondan ağrıyor kerataGeçmiş olsun canım.![]()
Selam günlüğüm bugün yitiksifamin hazırlık öğününü yedim çok şükür doydumaz sonra niyetleneceğim insaAllah Allah yolumda yardımcım olsun
![]()
InsaAllah canım takipte kal bence belki sende şevke gelirsinHadi hayırlısı olsun inşallah.![]()
InsaAllah canım takipte kal bence belki sende şevke gelirsin![]()
Canım kusura bakma yeni gördümhayırlı olsun yeni sayfan canım![]()
Gözüm üstünde diyorsun uuuu tırstımEvett buralarda olacağım ben de. Yakından bakıciim![]()
Gözüm üstünde diyorsun uuuu tırstım![]()
Yok canım anladım ben seni kesinlikle hem kendim hem de sana ornek olmak için ekstra ekstra dikkatli olacağım ❤Hii aşk olsun.Destek kuvvet diyelim
![]()
Yok canım anladım ben seni kesinlikle hem kendim hem de sana ornek olmak için ekstra ekstra dikkatli olacağım ❤
Ben deÇok sevindimGörüşmek üzere o halde, iyi geceler canım.
![]()
Mesaji şimdi gördümAnlamı var galiba canım![]()
Macera severimAa evet canım onlarda favorim bir de aksiyon dövüş filmleri ya bruce lee bayılırdım ona![]()
Ya çok iyi yapmışsın canım yeni yilda sana ne istiyorsan nasip etsin Allah kuzum ❤Mesaji şimdi gördüm
Kendi adimi aldim. 2022de en çok kaybettigim kendimi bulmak ve kendime değer vermek istiyorum
Ben deMacera severim![]()