- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
- #4.641
Haftanin 5gunü yapmakta fayda var canimHer bir vidoyu günlük yada haftalık mı yapmalıyım peki bu düşünce nasıl olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftanin 5gunü yapmakta fayda var canimHer bir vidoyu günlük yada haftalık mı yapmalıyım peki bu düşünce nasıl olur
Bufün temizlik yaptım yarından itibaren başlayayım inşallah banada faydası olur teşekkür ederim kızlar Allah razı olsunHaftanin 5gunü yapmakta fayda var canim
YaaaaKizlar bir süreliğineuyeligimi kapatacam aslında acmak istemiyordum ama burda size katılmak icin üyeliği açtım hem günlük hayatin koşturmasinda buraya zaman ayıramıyorum kendinize iyi bakin saglicakla kalın
E Elif_Eylul
C _CikiLeta
M MissHayaLet
@Li_zigi
C Chikolata_gozlum
Tebrikler canım eksin cok guzel
Kizlar bir süreliğineuyeligimi kapatacam aslında acmak istemiyordum ama burda size katılmak icin üyeliği açtım hem günlük hayatin koşturmasinda buraya zaman ayıramıyorum kendinize iyi bakin saglicakla kalın
E Elif_Eylul
C _CikiLeta
M MissHayaLet
@Li_zigi
C Chikolata_gozlum
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canım maşallah bereket yağıyorGünaydın 20cm karlı Bursa sabahindan Gunaydin
Oooo tünaydınTunaydin kızlar
Ne oldu kız
2tane yüz gördümNe oldu kız
Aman ona mı sasiriyorsun kız hala gördün mü iyi iyi bende mecbur demiştim2tane yüz gördüm
Ben şok ben iptalAman ona mı sasiriyorsun kız hala gördün mü iyi iyi bende mecbur demiştim