- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
- #4.621
Tamam6bin adim var sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam6bin adim var sadece
Tebrikler canim
Mersi şekerimTebrikler canim
Haftaya iyi olur inşallah.sıkma canını500 artıyim kizlar ne yaptiysam olmadi bu hafta
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Bana 0 puan yazDün sporlar varsa yazın ekleyim kızlar yarın son gün liste yapcam
Haftaya eksiler gelecek inşallahBende zaten diyet yapmadım +800
Tebrikler canim
Hayırlı gunler canimHayırlı günler geç kaldım
Abooooo eksin cok guzel canim tebrikler
Hayırlı günler canım hoşgeldin gözümüz yolda kaldıHayırlı günler geç kaldım
Oh oh maşallah
Yine eksiler görüyorum ama artılar da olmuş
Allah'ım şu dirençten biraz bana da nasip et
Millet nasıl yapıyor abi anlamıyorum yaaaa ben mi gevşeğim yaaaaa
Mesela nasıl sporlar yapabilirsin canım cardio,pilates, ya da bölgesel miBenlm evimde net yok telefondan takılıyorum buraya sürekli buna et olarak evde egzersiz programı olarak ne önerirsiniz kızlar bi uygulamam var ama onları yaparken istemsizce zorlanıyorum göbeğim çıktı iyice bademler desen almış başını gidiyor
Canim dün 400gram eksi bugun 500gram artim var yani ne oluyor bende anlamiyorum cidden menüm belliYine eksiler görüyorum ama artılar da olmuş
Allah'ım şu dirençten biraz bana da nasip et
Millet nasıl yapıyor abi anlamıyorum yaaaa ben mi gevşeğim yaaaaa
Kilon 90 üzeriyseBenlm evimde net yok telefondan takılıyorum buraya sürekli buna et olarak evde egzersiz programı olarak ne önerirsiniz kızlar bi uygulamam var ama onları yaparken istemsizce zorlanıyorum göbeğim çıktı iyice bademler desen almış başını gidiyor
Ortaya karışık her yerden diyim kilo verdiğim zamanlar hep sarkı oluştu karnında kollarımda karnım zamanla düzeldi ama kollarım hala sarkıkMesela nasıl sporlar yapabilirsin canım cardio,pilates, ya da bölgesel mi
Leslie yapıyordum bi ara sizinle diğer listede sonra baktım herkes dağılmış benimde tüp bebek di beklemeyi derken geri geldi gidenlerin hepsi yürüş yapma şansım yok dışarı çıkamıyorum çokCanim dün 400gram eksi bugun 500gram artim var yani ne oluyor bende anlamiyorum cidden menüm belli
Kilon 90 üzeriyse
En guzeli yurüyüs,yarim saat 45dk,disari cikamiyosan evde leslie 15 dk 15 dk yapabilirsin
Mekik cekebilirsin yavas yavaş misal 30la basla hergun 10 ekle ustune arttir,squat yap basen ve bacak icin ip atlama
Bence gayet guzel canim baslayabilirsinBunlsr telefonumda günlük bunlardan yapsam kilo gidişatı belli olur mu ona göre de kendime denge sağlayabilir iyim
Her bir vidoyu günlük yada haftalık mı yapmalıyım peki bu düşünce nasıl olurBence gayet guzel canim baslayabilirsin