Tertemiz bir sayfa ❤

Mersi şekerim
1332686929_asik_oldum.gif

500 artıyim kizlar ne yaptiysam olmadi bu hafta🥺
Haftaya iyi olur inşallah.sıkma canını 😘
Gunaydin kizlar ugrayamadim
Kilo bildirimin
Pazartesi 68.2
Bugun 67.2
Eki Görüntüle 2992908
Tebrikler canım 🤗❤️
Pazartesi 57,1
Cuma 56,4
Giden -700
Eki Görüntüle 2992917
Tebrikler canım 🤗
Dün sporlar varsa yazın ekleyim kızlar 💋 yarın son gün liste yapcam🙈🙈🙈🙈
Bana 0 puan yaz 🙈😅

Yine eksiler görüyorum ama artılar da olmuş :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
Allah'ım şu dirençten biraz bana da nasip et :kızgın::kızgın:
Millet nasıl yapıyor abi anlamıyorum yaaaa ben mi gevşeğim yaaaaa :KK14::KK14:

Benlm evimde net yok telefondan takılıyorum buraya sürekli buna et olarak evde egzersiz programı olarak ne önerirsiniz kızlar bi uygulamam var ama onları yaparken istemsizce zorlanıyorum :KK43::KK43::KK43: göbeğim çıktı iyice bademler desen almış başını gidiyor
Mesela nasıl sporlar yapabilirsin canım cardio,pilates, ya da bölgesel mi 🤔

Yine eksiler görüyorum ama artılar da olmuş :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
Allah'ım şu dirençten biraz bana da nasip et :kızgın::kızgın:
Millet nasıl yapıyor abi anlamıyorum yaaaa ben mi gevşeğim yaaaaa :KK14::KK14:
Canim dün 400gram eksi bugun 500gram artim var yani ne oluyor bende anlamiyorum cidden menüm belli😒
Benlm evimde net yok telefondan takılıyorum buraya sürekli buna et olarak evde egzersiz programı olarak ne önerirsiniz kızlar bi uygulamam var ama onları yaparken istemsizce zorlanıyorum :KK43::KK43::KK43: göbeğim çıktı iyice bademler desen almış başını gidiyor
Kilon 90 üzeriyse
En guzeli yurüyüs,yarim saat 45dk,disari cikamiyosan evde leslie 15 dk 15 dk yapabilirsin
Mekik cekebilirsin yavas yavaş misal 30la basla hergun 10 ekle ustune arttir,squat yap basen ve bacak icin ip atlama

Mesela nasıl sporlar yapabilirsin canım cardio,pilates, ya da bölgesel mi 🤔
Ortaya karışık her yerden diyim kilo verdiğim zamanlar hep sarkı oluştu karnında kollarımda karnım zamanla düzeldi ama kollarım hala sarkık 😔
Canim dün 400gram eksi bugun 500gram artim var yani ne oluyor bende anlamiyorum cidden menüm belli😒

Kilon 90 üzeriyse
En guzeli yurüyüs,yarim saat 45dk,disari cikamiyosan evde leslie 15 dk 15 dk yapabilirsin
Mekik cekebilirsin yavas yavaş misal 30la basla hergun 10 ekle ustune arttir,squat yap basen ve bacak icin ip atlama
Leslie yapıyordum bi ara sizinle diğer listede sonra baktım herkes dağılmış benimde tüp bebek di beklemeyi derken geri geldi gidenlerin hepsi yürüş yapma şansım yok dışarı çıkamıyorum çok

X