- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
- #4.681
Nassın çikolataTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nassın çikolataTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim
Çok şükür iyiyim. Ama yoğunum bu aralar başımı kaşımaya vaktim olmuyor. Uğrayamadım kaç gündür. Pek evde olmuyorum diye diyete bir şeyler olduNassın çikolata
Burdayım kumandanım
Belli kac gündür yoktun ozledimÇok şükür iyiyim. Ama yoğunum bu aralar başımı kaşımaya vaktim olmuyor. Uğrayamadım kaç gündür. Pek evde olmuyorum diye diyete bir şeyler oldu
Sen nasılsın
Uydu kumandasimi tv miBurdayım kumandanım
GünaydınGünaydın şekerlerim
Kemal sunal repliği ya abla uydu olsun son kararim tişikkir idirimUydu kumandasimi tv mi
Chiko nabiyon yavru minnakimÇok şükür iyiyim. Ama yoğunum bu aralar başımı kaşımaya vaktim olmuyor. Uğrayamadım kaç gündür. Pek evde olmuyorum diye diyete bir şeyler oldu
Sen nasılsın
Bulamıyorumdüşün bul
Iyiyim canim sen nasilsinE Elif_Eylul abla nabiyon nasılsın görüşmeyeli bir kaç gün yoktum islerim vardı
Afiyet olsun ablaBelli kac gündür yoktun ozledim
Bende kahvalti yaptim kahve yapcam simdik
Sagol canim sanada Afiyet şeker olsunAfiyet olsun abla
Bende şimdi yaptım kahvaltıyı.
Bende özledim sizleriBelli kac gündür yoktun ozledim
Bende kahvalti yaptim kahve yapcam simdik
Günaydın şekermiGünaydın şekerlerim
1 metremi abla ciddi misin bizim buradada kar var o kadar değil ama heryeri felç etti araç kıpırdamıyor Allah yardımcısı olsun herkesin güzelliği ayrı ama çileside büyük buradada pazar kurulmadı evde meyve var sadece birde havuç ve göbek var bu hafta bunlarla idare edeceğim ben deIyiyim canim sen nasilsin
Karla mücadele ediyoruz 1metre sanirim burasi ve hâlaaa yağyor pazar kurulmadi markette bisey kalmamis
Aaa neguzel kızada arkadas olurBende özledim sizleri
Bugün evdeyim fırsat buldukca girerim. Ama küçük bir misafirim var yiğenime bakcam bugün