• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz bir sayfa ❤

Gunaydin :rolleyes: bomba gibiyim 86 kilo olmusum

Esim dun hast giderken ne kadar dar giyinmissin dedi halbuki o kazagi iki senedir giyiyorum ne kadar kibar bir esim var :eek: ..kilo almissin demedi bana :KK23::KK22:
Günaydın canım gel diyoruz gelmiyorsun 🤭 1 gün de almadın kiloyu nasıl görmez kız 🤣

Gunaydin :rolleyes: bomba gibiyim 86 kilo olmusum

Esim dun hast giderken ne kadar dar giyinmissin dedi halbuki o kazagi iki senedir giyiyorum ne kadar kibar bir esim var :eek: ..kilo almissin demedi bana :KK23::KK22:
Ne güzel işte maşallah hoşgeldin canım geçmiş olsun oğluna🌺

Günaydın canım gel diyoruz gelmiyorsun 🤭 1 gün de almadın kiloyu nasıl görmez kız 🤣
Elbette ama biraz da brnim hatam aslinda ...

Yeni pantulun aldiydim azicik kucuk almisim :KK69: cok sıkinca gobegimi kacak kat gozuktu :D

Cok sukur daha iyi agzindaki zincirden kurtulsa daha iyi olacsgiz ailece cok takti kafasina ust disten asagi dogru zincir sarkiyor dili ilr oynuyor artik :olamaz:

Cani sıkılmasın ona diye dise piercing taktirdik diyip makara yapiyorum
Küçük mü canım oğlun ne zaman çıkacak belli mi zincirler kıyamam kuzuya alışır insaAllah hemen🤲🏻

Sanırım🙊
Oğlan lokma istedi yogurdum 1saat önce birazdan pisircem,ben artik zıkkım yerim et süt peynir yok yarina kadar😑hicte sevmem peynirsiz kahvaltiyi
Neden yok ki hacamat mi yaptiracsksin baska problem mi var 🤔

Küçük mü canım oğlun ne zaman çıkacak belli mi zincirler kıyamam kuzuya alışır insaAllah hemen🤲🏻
12 yasinda zincir zaten disi meydana cikarabilmek icin takildi dis teli ile ceneden cikmasi saglanacak gerdirilerek

Persembhe gunu hem dikisleri alinacak hemde o zimcircyerini bulacak insallah

Back