- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
- #3.721
Yasak kız dedi mi yumurta ye diyeYok degil canim bir o yasak degil Allahtan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasak kız dedi mi yumurta ye diyeYok degil canim bir o yasak degil Allahtan
Hep harika degilmiydiniz zatenManyak kahkaha attım bugün de güne harika başladık
Günaydın canım gel diyoruz gelmiyorsun 1 gün de almadın kiloyu nasıl görmez kızGunaydin bomba gibiyim 86 kilo olmusum
Esim dun hast giderken ne kadar dar giyinmissin dedi halbuki o kazagi iki senedir giyiyorum ne kadar kibar bir esim var ..kilo almissin demedi bana
Ay bu çocuk nasıl zayıflayacak3gündür oglan diyor anne lokma anne çörek anneeee anneee ananın örekesi dedim göbeginden ye azda
Ne güzel işte maşallah hoşgeldin canım geçmiş olsun oğlunaGunaydin bomba gibiyim 86 kilo olmusum
Esim dun hast giderken ne kadar dar giyinmissin dedi halbuki o kazagi iki senedir giyiyorum ne kadar kibar bir esim var ..kilo almissin demedi bana
Oyyysss tabiki canım harikayiz çok şükürHep harika degilmiydiniz zaten
Elbette ama biraz da brnim hatam aslinda ...Günaydın canım gel diyoruz gelmiyorsun 1 gün de almadın kiloyu nasıl görmez kız
1 ay diyet yap eskiye dönersinElbette ama biraz da brnim hatam aslinda ...
Yeni pantulun aldiydim azicik kucuk almisim cok sıkinca gobegimi kacak kat gozuktu
Ne güzel işte maşallah hoşgeldin canım geçmiş olsun oğluna
Cok sukur daha iyi agzindaki zincirden kurtulsa daha iyi olacsgiz ailece cok takti kafasina ust disten asagi dogru zincir sarkiyor dili ilr oynuyor artikMinik Duduklu Tencere oğlun nasıl oldu kuzum☺
Ben uyuyamadım ya 3,5 atıyorum eşim grip oldu dişim ağrıyor salı randevum var insaAllah grip olmamGideyim de çay suyu koyayım bugün uyudum okul yok diye
Cok kibarlardirBence kibar soyledi
Küçük mü canım oğlun ne zaman çıkacak belli mi zincirler kıyamam kuzuya alışır insaAllah hemenCok sukur daha iyi agzindaki zincirden kurtulsa daha iyi olacsgiz ailece cok takti kafasina ust disten asagi dogru zincir sarkiyor dili ilr oynuyor artik
Cani sıkılmasın ona diye dise piercing taktirdik diyip makara yapiyorum
Neden yok ki hacamat mi yaptiracsksin baska problem mi varSanırım
Oğlan lokma istedi yogurdum 1saat önce birazdan pisircem,ben artik zıkkım yerim et süt peynir yok yarina kadarhicte sevmem peynirsiz kahvaltiyi
12 yasinda zincir zaten disi meydana cikarabilmek icin takildi dis teli ile ceneden cikmasi saglanacak gerdirilerekKüçük mü canım oğlun ne zaman çıkacak belli mi zincirler kıyamam kuzuya alışır insaAllah hemen
Evet canım yarin öglende yaptircam kismetseNeden yok ki hacamat mi yaptiracsksin baska problem mi var
Agrin mi var ozel degilse ne icjn yaptiracaksin filizEvet canım yarin öglende yaptircam kismetse
Valla onu demedi demekki yasak hayvanlardan gelen çikan seylerYasak kız dedi mi yumurta ye diye
Yumurtada dahil filizValla onu demedi demekki yasak hayvanlardan gelen çikan seyler