- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Dur idodan bilet alayimSağol ablam gel beraber olsun
Ben bizimkilere mücver yapacağım hiiiccc canım çekmiyor benimki yemez kıymalı yumurta oysaki ben de çok severimBen kıymalı yumurta yemeyi teklif edicem kocamaÇarşamba pazarından alış veriş yapalım da evde birşey kalmadı dicem
Aaa güzel fikir heryer günlük güneşlikDur idodan bilet alayim
Yarin 4derece daha yuksekmisAaa güzel fikir heryer günlük güneşlik
Zaten ev işlerine yetismek zor birde hastalik girdi hâla evi toparlayamadim 2 hafta olcakGeçmiş olsun canım daha da hasta olmayın inşallah valla çok zor oluyor bir de sen hasta olunca anlıyorum. Annelere dinlenmek yok ne yazık ki,
Valla yolda bi termometre gördüm 16 dereceyi gösteriyorduYarin 4derece daha yuksekmis
Eline saglik canimEksik olan söylesin ona göre yeniden gözden geçireyim listeyi kızlar
Spor
ListesiPzr pzt sali çar per cuma cmrt E Elif_Eylul 1100 1350 1250 F Frozen01 50 100 @Li_zigi 800 1000 800 C _CikiLeta @swtyheart M MissHayaLet 500 600 820
Benimki bayılırBen bizimkilere mücver yapacağım hiiiccc canım çekmiyor benimki yemez kıymalı yumurta oysaki ben de çok severim
Yetmez mi bir dünya spor yaptım bu hafta birinci sensin
Ev toplanır canım sen kendini toparlaZaten ev işlerine yetismek zor birde hastalik girdi hâla evi toparlayamadim 2 hafta olcak
Eline emeğine sağlık ablacımEksik olan söylesin ona göre yeniden gözden geçireyim listeyi kızlar
Spor
ListesiPzr pzt sali çar per cuma cmrt E Elif_Eylul 1100 1350 1250 F Frozen01 50 100 @Li_zigi 800 1000 800 C _CikiLeta @swtyheart M MissHayaLet 500 600 820
Söyliyim mi yoksam yokAkşam için neler hüpleteceğiz
Sağol canım benimEline emeğine sağlık ablacım
Söyliyim mi yoksam yok
SöyleEline emeğine sağlık ablacım
Söyliyim mi yoksam yok
Sağol canım benimsoyle söyle catladim ben ne yedi acaba diye
Yok söylemem kovarsiniz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?