- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Spor yapiyoruz ve adım atiyoruz puanlar var ilk sayfada haftalik olarakCanım tam olarak ne anlayamadım
Spor liste puanlari canimCanım tam olarak ne anlayamadım
Aynen oyle canim. Allah hepimize kolaylik versin daha kiş uzunBoşuna dememişler cennet annerin ayakları altinda diye bir deda sa bana denk geldi koca da dahil dördümüz ağır grip olmustuk stresten çenem kitlenmisti
Bildirimlerden kacti herhalde sagol canımHosbuldum canımgeçmiş olsun demiştim ama görmedin sanırım
Geçsin artik ya
Geçmiş olsun canım daha da hasta olmayın inşallah valla çok zor oluyor bir de sen hasta olunca anlıyorum. Annelere dinlenmek yok ne yazık ki,Aman cocuklarla benim hasta olmam daha da fena oldu anlatamam sana. Allah bir daha denk getirmesin. Biz iyi olalimda onlara daha iyi bakalim. 2 gun yemek yapamadim, kafamı kaldiramadim. Yusra cok uzuldu neden oynamiyosun dedi durdu hep. O iki gece küçüğüm de atesliydi bende atesliydim. Hep sitmalandim. Ama allah bir güç veriyor işte. Onun atesini görünce kendimi unuttum uyku muyku kalmadi o sabaha diri ciktim
Eline sağlık kuzumEksik olan söylesin ona göre yeniden gözden geçireyim listeyi kızlar
Spor
ListesiPzr pzt sali çar per cuma cmrt E Elif_Eylul 1100 1350 1250 @Mevsim_bahar83 50 100 @Li_zigi 800 1000 800 @Noisy Girl @swtyheart M MissHayaLet 500 600 820
Ben salata yaptim 2yumurta haslıcam,1bardak ayranAkşam için neler hüpleteceğiz
Afiyet olsun abla simdidenBen salata yaptim 2yumurta haslıcam,1bardak ayran
Sağol canımAfiyet olsun abla simdiden
Rica ederuz efenim ne demekEline sağlık kuzum
Oooo afiyet olsunBen elma alamadim ya istediğim gibi bulamadım 3 markette o yüzden sütlü yulaf lapası içinde keten tohumu ve chia tohumu olacak en üstte az fındık 1 adet trabzon hurması püresi olacak
Ben kıymalı yumurta yemeyi teklif edicem kocamaAkşam için neler hüpleteceğiz
Oh mis gibi afiyet olsun kaymağımBen salata yaptim 2yumurta haslıcam,1bardak ayran
Ohhh misssBen kıymalı yumurta yemeyi teklif edicem kocamaÇarşamba pazarından alış veriş yapalım da evde birşey kalmadı dicem
Sagol kuzumOh mis gibi afiyet olsun kaymağım
Sağol ablam gel beraber olsunOooo afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?