Bu sene 3 yada 4 sise aldim bende. Son aldigim 70di. Cocuklara iyi geldi cabuk gecirdi de ben bitmesin diye cok icemedim etki etmediBitane öksuruk surubu aldim bende oda cok iyi geldi hırıltiyi falanda aldı 69tl
Valla bize çok iyi geldiAz önce a101 e uğradım canım orada vardı çörekotu yağı eşin akşam ugrasa alsa
Ben de bunu almıştım abla kızlara ben de kullandım prospan da var o da iyiydiBitane öksuruk surubu aldim bende oda cok iyi geldi hırıltiyi falanda aldı 69tl
Dıgerleri daha çok öksürtüyor bunlar iyi geliyorBen de bunu almıştım abla kızlara ben de kullandım prospan da var o da iyiydiEki Görüntüle 2982243
Ah fedakar annelerBu sene 3 yada 4 sise aldim bende. Son aldigim 70di. Cocuklara iyi geldi cabuk gecirdi de ben bitmesin diye cok icemedim etki etmedi
Eşim mesai kalıyor canim. Gecmezse bakayim bende. Emzirirken icilir miAz önce a101 e uğradım canım orada vardı çörekotu yağı eşin akşam ugrasa alsa
Kalani da ben dikeyim bariAh fedakar annelerkuzum sen de iç boşver nelere nelere para gidiyor senin de iyi olman lazım ki ayakta durabilesin
E Elif_Eylul abla icebilir mi sen daha iyi bilirsinEşim mesai kalıyor canim. Gecmezse bakayim bende. Emzirirken icilir mi
Dik kız şifa olsunKalani da ben dikeyim bariya cocuklarda da hâla ara öksürük oluyoda benim kadar degil onlar. Onlarda şimdi takviyelere başladim antibiyotikler bitti
Aman cocuklarla benim hasta olmam daha da fena oldu anlatamam sana. Allah bir daha denk getirmesin. Biz iyi olalimda onlara daha iyi bakalim. 2 gun yemek yapamadim, kafamı kaldiramadim. Yusra cok uzuldu neden oynamiyosun dedi durdu hep. O iki gece küçüğüm de atesliydi bende atesliydim. Hep sitmalandim. Ama allah bir güç veriyor işte. Onun atesini görünce kendimi unuttum uyku muyku kalmadi o sabaha diri ciktimDik kız şifa olsuncocuklar hasta oluyor var ya bütün hayat duruyor
Çörek otu yaği 1kasık icebilirsin canim fazlasini icme zaten bitkisel oEşim mesai kalıyor canim. Gecmezse bakayim bende. Emzirirken icilir mi
Tamam abla denerim onu daÇörek otu yaği 1kasık icebilirsin canim fazlasini icme zaten bitkisel o
İnşaAllah sifa olurda atlatırsınızTamam abla denerim onu da
Amin inşallahİnşaAllah sifa olurda atlatırsınız
Boşuna dememişler cennet annerin ayakları altinda diye bir deda sa bana denk geldi koca da dahil dördümüz ağır grip olmustuk stresten çenem kitlenmistiAman cocuklarla benim hasta olmam daha da fena oldu anlatamam sana. Allah bir daha denk getirmesin. Biz iyi olalimda onlara daha iyi bakalim. 2 gun yemek yapamadim, kafamı kaldiramadim. Yusra cok uzuldu neden oynamiyosun dedi durdu hep. O iki gece küçüğüm de atesliydi bende atesliydim. Hep sitmalandim. Ama allah bir güç veriyor işte. Onun atesini görünce kendimi unuttum uyku muyku kalmadi o sabaha diri ciktim
Hosbuldum canım
Spor Listesi | Pzr | pzt | sali | çar | per | cuma | cmrt |
E Elif_Eylul | 1100 | 1350 | 1250 | ||||
F Frozen01 | 50 | 100 | |||||
@Li_zigi | 800 | 1000 | 800 | ||||
C _CikiLeta | |||||||
@swtyheart | |||||||
M MissHayaLet | 500 | 600 | 820 | ||||
Canım tam olarak ne anlayamadımEksik olan söylesin ona göre yeniden gözden geçireyim listeyi kızlar
Spor
ListesiPzr pzt sali çar per cuma cmrt E Elif_Eylul 1100 1350 1250 F Frozen01 50 100 @Li_zigi 800 1000 800 C _CikiLeta @swtyheart M MissHayaLet 500 600 820
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?