Pazar görecez şimdi bişey demiyimAcaba kaç çıktı
Orası öyle sevmiyorum grip olmayi yedigimden tat almiyorum
Sagol canim. Cocuklar daha iyi ama benim öksürük bitmedi. Geceleri kriz tutuyor hâla uykumdan uyandırıyorIyiyim kuzum çok şükür sen ve kuzular nasıl oldunuz
Canım çörekotu yagi iç birkasikSagol canim. Cocuklar daha iyi ama benim öksürük bitmedi. Geceleri kriz tutuyor hâla uykumdan uyandırıyor
Ben ayağıma ve göğsüme vicks sürdüm canım bir nebze de oksa rahatlatıyorSagol canim. Cocuklar daha iyi ama benim öksürük bitmedi. Geceleri kriz tutuyor hâla uykumdan uyandırıyor
Geçmiş olsun canımSagol canim. Cocuklar daha iyi ama benim öksürük bitmedi. Geceleri kriz tutuyor hâla uykumdan uyandırıyor
Geçmiş olsun canımSagol canim. Cocuklar daha iyi ama benim öksürük bitmedi. Geceleri kriz tutuyor hâla uykumdan uyandırıyor
Çok büyük bir sürprizSupriz diyecek bize
Cikilot yedim 2 kare bitter
Teşekkür ederim şekerimOooo afiyet olsun hanım efendi
Evde yokki. Bitkisel bir şurup var onu ictik ama kendim cok duzenli içemedimCanım çörekotu yagi iç birkasik
Bize cok iyi geldide ondan dedimEvde yokki. Bitkisel bir şurup var onu ictik ama kendim cok duzenli içemedim
Geçsin artik yaGeçmiş olsun canımöksürük en son geçiyor
En son care alirim gecmezse bekliyorum bir umutBize cok iyi geldide ondan dedim
Bitane öksuruk surubu aldim bende oda cok iyi geldi hırıltiyi falanda aldı 69tlEn son care alirim gecmezse bekliyorum bir umut
Az önce a101 e uğradım canım orada vardı çörekotu yağı eşin akşam ugrasa alsaEvde yokki. Bitkisel bir şurup var onu ictik ama kendim cok duzenli içemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?