- 28 Ocak 2017
- 703
- 256
- 103
- Konu Sahibi camsilecek
En iyisi zaten açar haspam herif hiç sallamaStalk yapamıyorum engelledi beni. Bu da zoruma gidiyor istesem de goremeyecegim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyisi zaten açar haspam herif hiç sallamaStalk yapamıyorum engelledi beni. Bu da zoruma gidiyor istesem de goremeyecegim
Annesine düşkün olmamak değil bu, terbiyesiz ve öküz olmak.Bir de kızlar son bir şey soracağım bu kişi benim yanımda annesine de telefonda bagirdi sabah ariyor diye annesi arayıp şu kişiyi arar mısın ben yolda kaldım kapıyı açsınlar dedi. O da annesine ben kimseyi sabah sabah arayamam planını ona göre yapsaydın dedi hadi güle güle dedi telefonu kapadi. Ben annene böyle konuşma dedim. Bir şey demedim ki dedi. Bir kere de annesi bundan habersiz elini ameliyat etti diye yine kızıp konuşmamış sizce bu normal mi yani bazısı annesine düşkün olmaması iyi diyor kimisi de sabah sizi rshstsiz etmek için aramıştır iyi yapmış diyorlar ama bana garip geldi annesi yardım istiyor yaşlı bir kadın tek. Bu da hemen tersliyor hem de benim yanımda sonra güle güle diyor
Ben de ayrıldığımda çok kötü olmuştum ki bizim 3 aylık bi ilişki falandı ama inanılmaz hızlı ve dolu geçmişti aşık değildim kim tipinden bile tereddütlüydüm yanıma çok yakıştırmıyorum içten içe ama hissettirdiği duygular o heyecan sevilme hissi vs bunları yitirmek zoruna gidiyor insanınAşktan sevgiden olmadığıma emin misiniz çünkü ilk ben ayrılmak istediğimde de kahroldum ağladım emin degilim egodan mi sadece çünkü ben kendime değil beni başka erkeklere mecbur bıraktığı ve hayallerimizi yarım bıraktığı için ona kizginim
En iyisi zaten açar hasan herif hiç sallama
Zerre korkma benim lavuk da ayrılırken seni benim gibi sevmeyecek diye anırmıştı hattaBir de benim korkum şu. Iliskideyken çok güzel vakit geçiriyorduk hep yanimdaydi 7_24 hediyeler sürekli çiçekler. Notlar beni geziye götürmeler kalbime dokundu çok. Çok kibardi o zamanlar sonrasında iğrenç bir hal aldı tsbi ama iliskideyken bu kadar simartildigim bir ilişki yine olmaz diye korkuyorum alıştım çünkü
Normal değil bebeğim nesi normal oldun saygısız vicdansız bir herif buna öz annesine böyle muamele eden püften sebepten üstelik hayatına giren kadına acır mı hiçBir de kızlar son bir şey soracağım bu kişi benim yanımda annesine de telefonda bagirdi sabah ariyor diye annesi arayıp şu kişiyi arar mısın ben yolda kaldım kapıyı açsınlar dedi. O da annesine ben kimseyi sabah sabah arayamam planını ona göre yapsaydın dedi hadi güle güle dedi telefonu kapadi. Ben annene böyle konuşma dedim. Bir şey demedim ki dedi. Bir kere de annesi bundan habersiz elini ameliyat etti diye yine kızıp konuşmamış sizce bu normal mi yani bazısı annesine düşkün olmaması iyi diyor kimisi de sabah sizi rshstsiz etmek için aramıştır iyi yapmış diyorlar ama bana garip geldi annesi yardım istiyor yaşlı bir kadın tek. Bu da hemen tersliyor hem de benim yanımda sonra güle güle diyor
Bir de şunu da anlatayım. Bir ara twitterda şey vardı araba var benim annem onun annesi ben ve o var. Nasıl otururdunuz diye o dedkki annem önde oturacak tabiki. Ben dedim ki iki anne varken bu uygun mu. O da dediki anneler arkaya geçer ama tek annem olursa sen geçersin vs güya annesine önem veriyor ilk buluştuğumuz zamanlarda da ben anneme iyi bir gelecek sunmak istiyorum bir de hayatımda olacak kadına Allah var sevgiliyken sundu çok mutlu ama sonuç bu. Uyuşturucu bağımlısı gibi bağımlı oldum. Ama işin içinden cikmam lazımAnnesine düşkün olmamak değil bu, terbiyesiz ve öküz olmak.
Öve öve bitiremediğin herif bu mu gerçekten? Belliymiş üslubu, tarzı. 1.5 sene rüyalar aleminde olduğuna hiç inanmıyorum.
Ayrılmayı siz mi istedinizBen de ayrıldığımda çok kötü olmuştum ki bizim 3 aylık bi ilişki falandı ama inanılmaz hızlı ve dolu geçmişti aşık değildim kim tipinden bile tereddütlüydüm yanıma çok yakıştırmıyorum içten içe ama hissettirdiği duygular o heyecan sevilme hissi vs bunları yitirmek zoruna gidiyor insanın
O gün bunu arkadaşlarıma anlattim. Belki de siz bayramda tatildesiniz sabah sizi bilerek aradi rahatsız etmek için kizdi sabrını zorlamistir annesi dedi. Ama bence annesi oğlunun tatile gittiğinde bile haberi yoktu. İki kez annesine yanımda ters davrsndi ve direkt hadi güle güle diyip kapattı. Aynı şeyi bana da yapti. Hadi güle güle kendi başının çaresine bak moduna büründü. Bir önceki sevgilim annesine aşırı saygiliydi ben anneme sinirlenince bana kızıyordu bu annesine böyle davranınca çok garipsemistimNormal değil bebeğim nesi normal oldun saygısız vicdansız bir herif buna öz annesine böyle muamele eden püften sebepten üstelik hayatına giren kadına acır mı hiç
Siz onu her yerden görebileceğiniz bir yerde miydiniz depresif olduğunu nerden gordunuzYazmıştım evet benimle ilgili ayrıldığımız gece attığı Tweetleri yakalayınca saçma sapan vicdan yapıp adım attım oralı olmadı gururunu kırmışım eskisi gibi olamaz unutamazmış o lafları ki onun yalan söylemesi nedeniyle patlak vermişti ilişkiyi
bitiren kavga onun ayaklarıma kapanıp yalvaracağı yerde ben sayıp sövdüğüm için hazmedemedi haklı olarak saydırdım çünkü manipülasyoncu bir tipti aynı zamanda çünkü mecbur bıraktı bunaArdından zaman bişey yapmadım depresif modda takılıp durdu o.
Yani tam olarak değil biraz karşılıklı oldu ben baya kızgınlıkla saydırdım ona çünkü manipüle etmeye çalıştı beni suçlu olduğu halde o sa kestirip atmaya getirdi konuyu çünkü öyle bitti o bitirdiAyrılmayı siz mi istediniz![]()
Siz onu her yerden görebileceğiniz bir yerde miydiniz depresif olduğunu nerden gordunuzYazmıştım evet benimle ilgili ayrıldığımız gece attığı Tweetleri yakalayınca saçma sapan vicdan yapıp adım attım oralı olmadı gururunu kırmışım eskisi gibi olamaz unutamazmış o lafları ki onun yalan söylemesi nedeniyle patlak vermişti ilişkiyi
bitiren kavga onun ayaklarıma kapanıp yalvaracağı yerde ben sayıp sövdüğüm için hazmedemedi haklı olarak saydırdım çünkü manipülasyoncu bir tipti aynı zamanda çünkü mecbur bıraktı bunaArdından zaman bişey yapmadım depresif modda takılıp durdu o.
Yuzde on kötüyse yüzde doksan rüya gibiydi cok mutlu etti. Ondan bağımlılık geliştirdim başkası böyle ince olmaz diyorum sevgiliyken tabi ayrılırken iğrençti. O da zaten senin yuzunden bu güzel ilişki bitti dedi. Ama kaybetmek istemeyen her türlü etmezdi tabiki bahane. Anne konusu da bugün annesine böyle davranan gerçekten evlensek ilerde bana da böyle davranır miydi diyorumAnnesine düşkün olmamak değil bu, terbiyesiz ve öküz olmak.
Öve öve bitiremediğin herif bu mu gerçekten? Belliymiş üslubu, tarzı. 1.5 sene rüyalar aleminde olduğuna hiç inanmıyorum.
Bilmiyorum bana yazma engellerim demisti önceden illallah etti o da artıkEn iyisi zaten açar haspam herif hiç sallama
Aaa üç ay miydi benim 1.5 sene sürdü inşallah unutmasi çok uzun surmezBen de ayrıldığımda çok kötü olmuştum ki bizim 3 aylık bi ilişki falandı ama inanılmaz hızlı ve dolu geçmişti aşık değildim kim tipinden bile tereddütlüydüm yanıma çok yakıştırmıyorum içten içe ama hissettirdiği duygular o heyecan sevilme hissi vs bunları yitirmek zoruna gidiyor insanın
Anasına hakaret edip sevgilisinin yanımda kendinden geçen herif ilerde anasının yanında eşine hakaret edip kendinden geçerO gün bunu arkadaşlarıma anlattim. Belki de siz bayramda tatildesiniz sabah sizi bilerek aradi rahatsız etmek için kizdi sabrını zorlamistir annesi dedi. Ama bence annesi oğlunun tatile gittiğinde bile haberi yoktu. İki kez annesine yanımda ters davrsndi ve direkt hadi güle güle diyip kapattı. Aynı şeyi bana da yapti. Hadi güle güle kendi başının çaresine bak moduna büründü. Bir önceki sevgilim annesine aşırı saygiliydi ben anneme sinirlenince bana kızıyordu bu annesine böyle davranınca çok garipsemistim
Hakaret değilde planını ona göre yapsaydın hiç kimseye ben arayamam sabah sabah hafi beni rahatsiz etme güle güle dedi annesine o an ben çok üzülmüştümAnasına hakaret edip sevgilisinin yanımda kendinden geçen herif ilerde anasının yanında eşine hakaret edip kendinden geçer
Yok değildik Wp durumuna sürekli göndermeli şarkılar araba storyleri atıp duruyordu keza Twitter hesabından Tweetler atmaya da devam ediyordu benim tabii onun hesabını keşfettiğimden haberi yoktuSiz onu her yerden görebileceğiniz bir yerde miydiniz depresif olduğunu nerden gordunuz
köpek gibi açar hem deBilmiyorum bana yazma engellerim demisti önceden illallah etti o da artıkacmayabilir sessiz kalırsam meraktan açar belki
evet kısacıktı ama sevme şekli bana güzel geldi ilgisi alakası her şeyi baya anlam yükledim taktım kafaya o yüzden bi süre benden kolay unutursun inan ki yeni bir erkek kalbini pür pır etsin yerin dibine batsın banane ondan dersinAaa üç ay miydi benim 1.5 sene sürdü inşallah unutmasi çok uzun surmez
Emin misin bana ömür boyu kapatır bu gibi geliyor gerçi ayrildigimizda da ne yaptığıma bakmis.hakimdi hesap soruyodu ama artık bıkmış olabilirköpek gibi açar hem de![]()