- 26 Mart 2019
- 443
- 1.785
-
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
Neden, nedir çingeneler ile alıp veremediğiniz. Niye bu kadar zorunuza gitti bu laf. Hala ırkçı değilim diye kendinizi kandırıyorsunuz. Irkçısınız, ırkçısınız ve hatta IRKÇISINIZBir çocuga çingene demek ÇOK saçma. Şimdi oldu mu !
Nickin gibi sorunlusun gerçekten ! Hadi byeNeden, nedir çingeneler ile alıp veremediğiniz. Niye bu kadar zorunuza gitti bu laf. Hala ırkçı değilim diye kendinizi kandırıyorsunuz. Irkçısınız, ırkçısınız ve hatta IRKÇISINIZ
Günaydın steve jobsIrkçı değilim diyip benzetilince yükselmek...
Peki seni çingeneye benzetseler yükselmez misin? Çingene olmadıgın halde Evet çingeneyim mi dersin?Irkçı değilim diyip benzetilince yükselmek...
Günaydın çiçeğimGünaydın steve jobs
Eskiden esmerdim şimdi nur yüzlü gibi tenim beyazladı.Peki seni çingeneye benzetseler yükselmez misin? Çingene olmadıgın halde Evet çingeneyim mi dersin?
Ben beyaz değilm buğday tenliyimOhooo bir laftan nerelere gelmissiniz. Uzun uzun irklarla ilgili ten renkleriyle ilgili aciklamalar yapmissiniz. Anladik beyaz tenlisiniz,cocugunuz da beyaz tenli. Ama bu konuyu sadece soyle acsaydiniz kimse tepki gostermezdi “esimin akrabalari cocugumu cingene diye seviyor uzuluyorum ne yapayim?” Bu kadar kolaydi aslinda.
Konusu değil ama yüzün nasıl beyazladı diye sorsamGünaydın çiçeğim
Eskiden esmerdim şimdi nur yüzlü gibi tenim beyazladı.
O yüzden eskiden çingene de dendi, kürt de. Yalnız benim yükselip yükselmemem sizi ilgilendirmez zira ben ırkçılık severim veya sevmem demedim.
Siz kendinizle takıntılısınız. Bu ırktan girip güzellik algısından çıkacak ölçüde hemde.
Her ne nane ise. Benim o cumlelerimden cevap vereceginiz bir tek bu mu vardiBen beyaz değilm buğday tenliyim
Her ne nane ise. Benim o cumlelerimden cevap vereceginiz bir tek bu mu vardicok ilgincsiniz.
Neden etrafiniza gore bu kadar sekil aldiniz ki? Es aileniz kim olursa olsun kendi kokeninizi neden sakliyorsunuz?
Ben olsam inadina soylerim. Sevmiyorlarsa sevmesinler. Her millette her cesit insan vardir. Mesela ben hic bahsettiginiz gibi Arnavut tanimadim. Son derece aydin,kulturlu ve bilgili insanlardir. Bulgaristan ve Yunanistan gocmenleri de ayni sekilde. Kimse etnik kokenini bunca dert etmemeli. Türkiyede dogdunuz buyuduyseniz Türküm der gecersiniz.
Türküm Zaten. Bu arada haklısın tüm cümlelerindeHer ne nane ise. Benim o cumlelerimden cevap vereceginiz bir tek bu mu vardicok ilgincsiniz.
Neden etrafiniza gore bu kadar sekil aldiniz ki? Es aileniz kim olursa olsun kendi kokeninizi neden sakliyorsunuz?
Ben olsam inadina soylerim. Sevmiyorlarsa sevmesinler. Her millette her cesit insan vardir. Mesela ben hic bahsettiginiz gibi Arnavut tanimadim. Son derece aydin,kulturlu ve bilgili insanlardir. Bulgaristan ve Yunanistan gocmenleri de ayni sekilde. Kimse etnik kokenini bunca dert etmemeli. Türkiyede dogdunuz buyuduyseniz Türküm der gecersiniz.
Evet fazla uzaatttım ☹Ohooo bir laftan nerelere gelmissiniz. Uzun uzun irklarla ilgili ten renkleriyle ilgili aciklamalar yapmissiniz. Anladik beyaz tenlisiniz,cocugunuz da beyaz tenli. Ama bu konuyu sadece soyle acsaydiniz kimse tepki gostermezdi “esimin akrabalari cocugumu cingene diye seviyor uzuluyorum ne yapayim?” Bu kadar kolaydi aslinda.
BilmiyorumKonusu değil ama yüzün nasıl beyazladı diye sorsam
Es aileniz cahilse siz onlara gore sekil almayin, cunku anlasildigi kadariyla ten renklerine,kokenlere karsi takintilisiniz. Bu da sanirim onlar yuzunden. Bence kendiniz olun.Türküm Zaten. Bu arada haklısın tüm cümlelerinde
Yeterrrrrr susssKusura bakmayın ama ırkçısınız
Yeterrrrrr susss