- 26 Aralık 2015
- 11.669
- 18.835
- 34
-
- Konu Sahibi Sevdicek93
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Hakkında hayırlısı olsun canım bazen yaştan dolayı bazen de hani bir deneme olumsuz sonuçlandı mı ikinci denemede iki tane yerleştiriyorlar ben onun için sormuştum benim şimdi ikinci denemem olduğu için iki embriyo yerleştirilecek
Evet hem gonal hem bu iğne göbek sertleşmeye başladı gineKullandım ilk gittiğimde 5 gün kullanmıştım sonraki gittiğimde doktorum devam ettirdi 3 gün daha kullanmıştım diye hatırlıyorum ona doktor karar veriyor bence yumurtaların durumuna göre
Teşekkür ederim bu gün başladım hayırlısı ile tedaviye birşey daha soracağım raporlu gonqlf 900 ne kadar acaba bana 3 tane yazmış ilaç yarın gelecek raporu onzaman söyleyecekler fiyatında almış olan arkadaşlar var ise bilgi verebilir mi ?Canım içini rahat tut bişey değildir diye biliyorum sen nmaynr oldun neyın sonucunu bekliyorsun doktor aydınlatmadımı seni konuşmadınmı
Bende aynı bugün başladım hakkımızda hayırlısı ben hep ücretli aldım rapor çıkmadı bana ama uyguna alırsın internetten bak istersen. Benim kullandığım iğne meriofert birde pergoveris ikisini birlikte kullanıyorum aynı andaTeşekkür ederim bu gün başladım hayırlısı ile tedaviye birşey daha soracağım raporlu gonqlf 900 ne kadar acaba bana 3 tane yazmış ilaç yarın gelecek raporu onzaman söyleyecekler fiyatında almış olan arkadaşlar var ise bilgi verebilir mi ?
Ben hepsini parayla almistim 37 bin tutmustu opu oncesi ignelerimBende aynı bugün başladım hakkımızda hayırlısı ben hep ücretli aldım rapor çıkmadı bana ama uyguna alırsın internetten bak istersen. Benim kullandığım iğne meriofert birde pergoveris ikisini birlikte kullanıyorum aynı anda
Aynı gün olmuşuz canımMerhaba kızlar bende dün opu işlemi oldum .1.gun de 4embrıyom gelişmiş ınsallah 5gun boyunca devam ederlerhepimiz için en hayırlısı olsun
Olumlu sonuç aldınmı peki iğneler iyimiBen hepsini parayla almistim 37 bin tutmustu opu oncesi ignelerim
Opudan olumlu sonuc almistim 13 yumurtadan 8 dollenmis 5 donmus yumurtam vardi. 1. Transferde negatif, 2. Transferin 7. GunumdeyimOlumlu sonuç aldınmı peki iğneler iyimi
Opudan olumlu sonuc almistim 13 yumurtadan 8 dollenmis 5 donmus yumurtam vardi. 1. Transferde negatif, 2. Transferin 7. Gunumdeyim
Hadi hayırlısı olsun canım inşallah varmı belirtinOpudan olumlu sonuc almistim 13 yumurtadan 8 dollenmis 5 donmus yumurtam vardi. 1. Transferde negatif, 2. Transferin 7. Gunumdeyim
Bu sabah regl oldum sabah 08.30 da randevum var cok heyecanliyim bakalim kac yumurta gozukecek nolur cok az olmasin :/Bendeeeçok heyecanlıyım.. bir an önce adet olsam da sürece başlasam diyorum ilk defa. Normalde adet olmayım hamile olayım diye beklerdim her ay, bu sefer adet olayım da gideyim diye bekliyorum
Merhaba cnm hayırlısı olsun bende bu ay başlayacağım ilk tüp Bebek denemesine. Haftaya adetim gelecek onu bekliyorum Bende 40 yaşındayım sürecimiz ayni olacak sanırımBende bu ay başlayacağım arkadaşlar,reg günü bekliyorum,yaş 39,ilk tüp bebek denemem olacak,Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah,yazdıklarınızı hep okuyorum bilgilenmek için süreç nasıl ilerliyor takip ediyorum sizi
Kaç yumurta gözükecek dediğin nedir ? Henüz iğnelere başlamadıysan büyüklüğünü anlayamazsın ki şu an folikül olarak gözükür yumurtalar. İğnelere başladıktan sonra büyüyecek ve toplanacak yumurtalar 9 una regl bekliyorum bende çok heyecanlıyım gidicem ve tedavim başlayacak inşallah en güzeli de o yumurtların oluşması benceBu sabah regl oldum sabah 08.30 da randevum var cok heyecanliyim bakalim kac yumurta gozukecek nolur cok az olmasin :/
Bu hafta bende regl olcammm nerdeyse birlikte başlıcaz çoğu kişiyleMerhaba cnm hayırlısı olsun bende bu ay başlayacağım ilk tüp Bebek denemesine. Haftaya adetim gelecek onu bekliyorum Bende 40 yaşındayım sürecimiz ayni olacak sanırım
Allah emeklilerimizin karşılığını versin inşallah tez zamanda
Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Benim de ilk olacak dediginiz gibi baya duygusal bi surecKaç yumurta gözükecek dediğin nedir ? Henüz iğnelere başlamadıysan büyüklüğünü anlayamazsın ki şu an folikül olarak gözükür yumurtalar. İğnelere başladıktan sonra büyüyecek ve toplanacak yumurtalar 9 una regl bekliyorum bende çok heyecanlıyım gidicem ve tedavim başlayacak inşallah en güzeli de o yumurtların oluşması benceçok heyecanlıyımmmm ilk olacak benim
Karnim cok siskin onun huzursuzlugu dusinda hicbir belirtim yok.Hadi hayırlısı olsun canım inşallah varmı belirtin
Kesinlikle hem bekleme stresimiz biraz azalmış olurKızlar hepımız aynı gün işlemlerindetiz yani süreceğimiz beraber ilerliyor burdan birbirimizi haber edelim olurmuuu ennazından birbirimize dua ederiz
Ayyyy inşallah tutunmuşturKarnim cok siskin onun huzursuzlugu dusinda hicbir belirtim yok.
Kesinlikle hem bekleme stresimiz biraz azalmış olur
Toplam 2 taraftan mı 5 tane folikül var? Benim sağ tarafım pko görüntüsünde orda 7-8 tane vardır sol tarafım az benim 3-4 tane sanki geçen ay öyle gördüm. Bi de yaşın kaçBenim de ilk olacak dediginiz gibi baya duygusal bi surecBana adetliyken ilacsiz ignesiz kac yumurtam var gormek hic kismet olmadi amh dusuk, gecen ay adetliyken gidemedim hastaydim, ondan onceki ay da 18 mayista ilk doktor randevum vardi adetten bir hafta 10 gun sonrasina denk gelmisti 5 folikul goruldu, o zamandan bu zamana takviye de kullandim sayiyi cok degistirmez biliyorum ama yine de heyecanla karisik gerginim…6-7 de olsa sukur diyecegim :) Doktorum bu ay baslayalim derse baslayacagiz yani onu da kesin bilmiyorum, dusuk amh olunca OPU yapilamayan aylar da denk gelebiliyor umarim oyle olmaz