-
- Konu Sahibi Sevdicek93
Hayır daha önce hiçbir şeyim olmadı yaşım 25. 1 aşılama denedim olumsuz oldu doktorum falan hiçbir sıkıntın yok aşılama tutar dedi ama olmadı nerdeyse 1 sene olacak aşılama yaptıralı artık tüp bebeğe geçmek istiyorum. Reglim düzenli her ay yumurtam çatlıyo ama olmuyo. İnsan ister istemez niye diye düşünüyo tüp bebekte olacağına inanıyorum
Çünkü internetten baktım şu an
Rahim filmi cektirdinmi hiç canımHayır daha önce hiçbir şeyim olmadı yaşım 25. 1 aşılama denedim olumsuz oldu doktorum falan hiçbir sıkıntın yok aşılama tutar dedi ama olmadı nerdeyse 1 sene olacak aşılama yaptıralı artık tüp bebeğe geçmek istiyorum. Reglim düzenli her ay yumurtam çatlıyo ama olmuyo. İnsan ister istemez niye diye düşünüyo tüp bebekte olacağına inanıyorum inşallah
Ah canım benim ne yaptın nasıl geçtiKızlar 1 saat sonra transferim var hepinizden dua bekliyorum
İnşallah hepimizinkiniHadi insallah güzel haberlere
Hadi hayırlı olsun canım Allah kolaylıkla önünü açsın emeklerimizin karşılığını versin inşallah cnm Allah yardımcın olsun inşallah cnm
İnşallah çıktım çok şükür amin amin anında yazarım valla isteyen herkeseHadi gözün aydın inşallah Rabbim hayırlı haberler nasip etsin buraya da yazarsın haber bekliyoruz senden stres yapma sakın çok çok fazla da sıkışık girme transfere tamam mı
İnşallahRabbim kolaylık versin sımsıkı tutunsun inşallah
Öyle ben elimden geleni yaptım artık bundan sonrası nasipİnş tutunur sakin ol sitres yapma sonuçta herşey olacağına varıyo
Çıktım eveeet çok kısa sürdü. Amin inşallah içinde bizle beraber isteyen herkese nasip etsinÇıktın mı cnmm transfer den ? Hadi hayırlısı olsun cnm benim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok şükür çıktım canım iyi geçti tahmin ettiğimden çok kolaydı şükür asıl zor olan kısmına geçiyoruz şimdiAh canım benim ne yaptın nasıl geçti
İnşallah hepimizinkini
İnşallah çıktım çok şükür amin amin anında yazarım valla isteyen herkese
İnşallah
Öyle ben elimden geleni yaptım artık bundan sonrası nasip
Çıktım eveeet çok kısa sürdü. Amin inşallah içinde bizle beraber isteyen herkese nasip etsin
Çok şükür çıktım canım iyi geçti tahmin ettiğimden çok kolaydı şükür asıl zor olan kısmına geçiyoruz şimdi
Ya kıyamamÇok güzel olucak stres yapmak yok ve asla benim gibi erken test yapmak yok olaya şimdiden el koyuyorum
Merhaba benim de ilk deneme negatif çok yıkıldım, çok ağladım ikinciye hemen başlayamadım doktorumla ortak karar verip üç ay ara verdik. Bir de ben sıfırdan başlayacaktım geride yumurtam yoktu. O yüzden kendinizi hazır hissettiğinizde başlayın. Geride yumurtanız varsa bence bir an önce kavuşmak için bir iki ay ara verirsiniz, geride yumurtanız yoksa işler daha da zor maddi manevi. Ama bir şekilde toplarlanmak zorundayız.İnşallah bu defa pozitif olur. Benimde ilk deneme negatif ikinciye nasıl cesaret edicem bilmiyorum siz nasıl toparlanmıştınız
2 yıllık evliyim eşimde bende istiyoruz. Çalışıyorum zaten kendimi daha fazla strese sokmak istemiyorum. Şansımız yüksek denemek istiyoruz. En başta bende öyle düşünüyordum yaşım genç şöyle böyle diye ama artık istiyoruz. Bi de bilmediğimiz bi problem olabilir geç kalmak istemiyorum. Belki döllenme problemi vardır bilemem kiYaşın daha genç cnm benim acele etme hayırlısı olsun Yeter ki.
Benim yaş 40 oldu 2 aşılama denedim.
Yaş faktöründen dolayı sıkıntılıyim geç bile kaldım ama napalim kiamet böyleymiş
Niye aşılama ile vakit kaybettin ki tüp bebekte şans daha yüksek. Aşılama da başarı oranı düşükYaşın daha genç cnm benim acele etme hayırlısı olsun Yeter ki.
Benim yaş 40 oldu 2 aşılama denedim.
Yaş faktöründen dolayı sıkıntılıyim geç bile kaldım ama napalim kiamet böyleymiş
Evet çektirdim bi problem yok dedilerRahim filmi cektirdinmi hiç canım
Aslinda ilkinde tutmadigini hissetmistim icimde bi sevinc umit yoktu. Negatifi de gorunce hic etkilendim uzulmedim bile. O cesaretle 3 4 gun sonra 2.ye basladim. Suan korkularim endisem tavan bu negatif gelirse kolay kaldiramam gibi hissediyorum. Korkumdan hic test yapmadim cumayi bekliyorum ama umidim varİnşallah bu defa pozitif olur. Benimde ilk deneme negatif ikinciye nasıl cesaret edicem bilmiyorum siz nasıl toparlanmıştınız
Maddi olarak iyi değiliz cnm tüp Bebek için 100 bin kusur para çıkardılar 40 yaşından gün aldığım için yararlanamıyor rapor dan oyuzden doktor madem.maddi.sikinti var o yüzden aşılama yapalım.dedi. bende aileme dedim yardım.edecekler kısmetseNiye aşılama ile vakit kaybettin ki tüp bebekte şans daha yüksek. Aşılama da başarı oranı düşük
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap kuzum Allah yardımcımız olsun2 yıllık evliyim eşimde bende istiyoruz. Çalışıyorum zaten kendimi daha fazla strese sokmak istemiyorum. Şansımız yüksek denemek istiyoruz. En başta bende öyle düşünüyordum yaşım genç şöyle böyle diye ama artık istiyoruz. Bi de bilmediğimiz bi problem olabilir geç kalmak istemiyorum. Belki döllenme problemi vardır bilemem ki
Güçlü duruşunuzu tebrik ediyorumAslinda ilkinde tutmadigini hissetmistim icimde bi sevinc umit yoktu. Negatifi de gorunce hic etkilendim uzulmedim bile. O cesaretle 3 4 gun sonra 2.ye basladim. Suan korkularim endisem tavan bu negatif gelirse kolay kaldiramam gibi hissediyorum. Korkumdan hic test yapmadim cumayi bekliyorum ama umidim var
Yapmak istediğinde bana yaz engel olucamYa kıyamamhayırlısı artık ben dayanamam kesin de eşime ben istesem de götürme beni sakın dedim.
Çok şükür donmuş embriyom var inşallah ikinci de tutar en az 3 ay ara vericem. Yeni baştan tedavi olmak maddi açıdan çok zor ama allah bi kapı açar elbetMerhaba benim de ilk deneme negatif çok yıkıldım, çok ağladım ikinciye hemen başlayamadım doktorumla ortak karar verip üç ay ara verdik. Bir de ben sıfırdan başlayacaktım geride yumurtam yoktu. O yüzden kendinizi hazır hissettiğinizde başlayın. Geride yumurtanız varsa bence bir an önce kavuşmak için bir iki ay ara verirsiniz, geride yumurtanız yoksa işler daha da zor maddi manevi. Ama bir şekilde toplarlanmak zorundayız.
Canım hayırlısı ile her şeyin yolu bulunurMaddi olarak iyi değiliz cnm tüp Bebek için 100 bin kusur para çıkardılar 40 yaşından gün aldığım için yararlanamıyor rapor dan oyuzden doktor madem.maddi.sikinti var o yüzden aşılama yapalım.dedi. bende aileme dedim yardım.edecekler kısmetse
Amin inşallah hepimizinİçin nasıl rahat edecekse öyle yap kuzum Allah yardımcımız olsun