- 24 Haziran 2024
- 247
- 278
- 41
-
- Konu Sahibi Sevdicek93
Dualarimiz seninle simsiki tutunur insallah...Yarın 12 de transferim gerçekleşecek dualarınıza talibim
Çok yumurta toplandığında da çok ağrı olabiliyor muş benim ilk tedavim de öyle olmuştu on yumurta toplandı bayağı bir sancı çektim doktora sordugumda gayet normal demişti ne kadar çok yumurta çıkarırsak o kadar ağrı olur demiştiOpu oncesi kasiklarimdaki agridan yuruyemiyodum. Dr yumurtaliklarin cok dolu ondandir demisti. Opudan sonra igneleri biraktigim icin direk adet sancilari basladi sancili ve yogun bi adet donemi gecirdim.
Hadi inşallah Rabbim yüzüne gülsün Allahın izniyle bol bol inşirah Suresi oku bol bol sıvı tüket hastaneye giderken muhakkak abdestli git inşirah suresini aç telefondan gidene kadar dinle oku çok işe yarayacaktırYarın 12 de transferim gerçekleşecek dualarınıza talibim
Bence bunu şimdi doktorumla konuşmalısın iki tane istiyorum de senin taze transfer mi yoksa dondurup çözülüp de mi verilecekAnladım canım bunu duymuştum okumuştum ikinci transferde genelde iki embriyo oluyor diye. Henüz bunu doktorumla konuşamadık transfer için perşembe günü gittiğimde konuşuruz sanırım
Aynen benden toplanan 13 du hepsinide almadik demistiÇok yumurta toplandığında da çok ağrı olabiliyor muş benim ilk tedavim de öyle olmuştu on yumurta toplandı bayağı bir sancı çektim doktora sordugumda gayet normal demişti ne kadar çok yumurta çıkarırsak o kadar ağrı olur demişti
Bu işler gerçekten nasip kısmet işi mesela benim ilk tedavim 2022 yılında 15 Temmuz’da yapıldı iki tane beşinci gün embriyosu Blox verildi ama maalesef düşük gebelikle sonuçlandıEvet kimi 5.gun kimi 3gun dıyor bu değişken bır durum sanırım .ne güzel kucağınıza almışsınızdilerim bunda da süreç sizin için kolay ilerler ınsallah
Ben de Özlem Aras’a gidiyorum İstanbul Anadolu yakasıBen istanbul anadolu yakasında pendik yüzyıla gidiyorum serap Aynur simavliya
Çok iyi maşallah maşallah kaç tane demlendi bilgi verdiler miAynen benden toplanan 13 du hepsinide almadik demisti
Canım ağrılı bir işlem değil. Vajinal muane gibiMerhabalar kızlar bende temmuzda transfer olacağım şuan transfer hazirligindayiz ilaçlar kullanıyorum benim 3 defa opu yapıldı ve genetige gitti embriyolar pgt ile tup bebek deniyoruz bu ilk transferimiz ve süreç hakkında hiç birsey bilmiyorum biraz bunun korkusu var şimdilik haplar bantlar fitil ve serum kullanıyorum cuma kontrol olacağım ve transfer günü verilecek transfer acılı bir süreç mi acaba
Taze olacak ilk transferim olacak. Açıkçası doktorumun düşüncesini alıp ona göre hareket etmeyi düşünüyorum. O tek mi çift mi hangisi uygun görür açıkçası dinlemek istiyorum.Bence bunu şimdi doktorumla konuşmalısın iki tane istiyorum de senin taze transfer mi yoksa dondurup çözülüp de mi verilecek
İnşallah çok teşekkür ederimDualarimiz seninle simsiki tutunur insallah...
İnşallah inşallah Rabbim hepimizin yüzüne baksın emeğini boşa çıkarmasınHadi inşallah Rabbim yüzüne gülsün Allahın izniyle bol bol inşirah Suresi oku bol bol sıvı tüket hastaneye giderken muhakkak abdestli git inşirah suresini aç telefondan gidene kadar dinle oku çok işe yarayacaktır
Hakkında hayırlısı olsun canım bazen yaştan dolayı bazen de hani bir deneme olumsuz sonuçlandı mı ikinci denemede iki tane yerleştiriyorlar ben onun için sormuştum benim şimdi ikinci denemem olduğu için iki embriyo yerleştirilecekTaze olacak ilk transferim olacak. Açıkçası doktorumun düşüncesini alıp ona göre hareket etmeyi düşünüyorum. O tek mi çift mi hangisi uygun görür açıkçası dinlemek istiyorum.
Aminn canim..siz pergoveris iğne kullandinizmi...üç gün mü kullanmak gerekSeni çok iyi anlıyorum canım hepimiz geçtik geçiyoruz bu yollardan. İnşallah sonu güzel olur hepimiz için
Bana doktorum kabak çekirdeği, avakado, nar suyu demistiKızlar en çok merak ettiğim ya da deneyip sonuç alan var mı bilmiyorum onun için bu konuda bana yardım edin lütfen şimdi ben bugün iğnelere başladın zaten folik aşıt balık ya omega 3D vitamini ekstradan bunları da kullanıyorum yumurta kalitesi ve güzel yumurta elde etmek için ekstradan ne yiyebilirim ne iyi gelir
Birazdan avokadoBana doktorum kabak çekirdeği, avakado, nar suyu demisti
Ikk gun 9 u dollendi ilk gun 8 kaldilar 8 tanesi 5. Gune geldi en kaliteli 5 tanesini dordurdular.Çok iyi maşallah maşallah kaç tane demlendi bilgi verdiler mi
Hadi gözün aydın canım maşallahIkk gun 9 u dollendi ilk gun 8 kaldilar 8 tanesi 5. Gune geldi en kaliteli 5 tanesini dordurdular.
Ben suan 2. Transferin 7. Gunundeyim cift cift koydurttum ilk transfer negatif cikti. Allah hepimizin duasini en guzel sekilde yanitlasin. Hakkimizda hayirlisini verdin.Hadi gözün aydın canım maşallahinşallh güzel sonuç alırsın bizede dua et ilaç ne kullandın iğneler
Kullandım ilk gittiğimde 5 gün kullanmıştım sonraki gittiğimde doktorum devam ettirdi 3 gün daha kullanmıştım diye hatırlıyorum ona doktor karar veriyor bence yumurtaların durumuna göreAminn canim..siz pergoveris iğne kullandinizmi...üç gün mü kullanmak gerek