Nisan 2025 Aşılama yaptıracaklar toplaşalım 🥰

Ben de iki gün önce doktora gittim 15-16-18 mm yumurtam vardı. Bu sabah çatlatma iğnemi yaptım. Fakat rahimim ince 5,7 mm😔doktor estofem iç dedi bir yandan yumurtlamayı baskılar dedi bir yandan çatlatma iğnesini etkilemez dedi kafam karıştı yumurtlayamam diye
Estrofem i günde 2 tane içiyorum ben sabah akşam, güzel kalınlaştırıyo o zaman, sana günde 1 mi dedi doktor 2 mi

İnşallah canım inşallah, Allah yüzümüzü güldürmeye devam etsin inşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza🥰🥰🥰
Şu an 530 ise pazartesi bence geçer 1000 i ya, hatta yarın 1000 olır pzt daha yüksek inşallah ❤️
1354 çıktı canım. Yarın doktora gideceğim. 1500e yaklaşınca gel demişti. Bakalım nasıl ilerleyeceğiz.

Kızlar, bugünkü değer 102 çıktı, hamileyim 🥰🥰🥰

Eklentiler

• 1000074707.webp
    1000074707.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar, bugünkü değer 102 çıktı, hamileyim 🥰🥰🥰
Yaaaa çok sevindim canım benimmm 🥹🥹🥹 maşallah sağlıkla ilerler inşallah rabbim sonunu göstersin bize inşallah 🥹🥹😍
Naptın gördün mü bebişiniii
kesemi gördüm çok korkuyordum ya yoksa ya yerleşmemişse diye ama çok şükür tam rahime istenilen yere yerleşmiş ne kadar boşuna korkuttum kendimi ama daha çok küçükkk 10 gün sonra kalp atışını duyarız inşallah dedi doktor. 😍😍 Darısı başına sende bi keseyi gör kalp atışını duy inşallah 😍😍😍

Yaaaa çok sevindim canım benimmm 🥹🥹🥹 maşallah sağlıkla ilerler inşallah rabbim sonunu göstersin bize inşallah 🥹🥹😍

kesemi gördüm çok korkuyordum ya yoksa ya yerleşmemişse diye ama çok şükür tam rahime istenilen yere yerleşmiş ne kadar boşuna korkuttum kendimi ama daha çok küçükkk 10 gün sonra kalp atışını duyarız inşallah dedi doktor. 😍😍 Darısı başına sende bi keseyi gör kalp atışını duy inşallah 😍😍😍
Amiinnn amiinnn inşallah 🥰🥰

Çok sevindim yaa bebişini gördüğüne, ben de haftaya salı ya da çarşamba gidicem keseyi görmeye, inşallah sağ salim görürüm ben de 🥰🥰

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına darısı bize🥰 ilk aşılamanmıydı

Back
X