Tek sorun amh düşüklüğü

Az yumurta toplananlarda neden 5. güne kadar bekletiliyor pek anlayamıyorum. Evet 5. gün kaliteden dolayı istenen birşey ama belki 3. veya 4. gün embriyosu transfer edilse anne karnında gelişimine devam edebilecek. Bunu bilemeyiz. Böyle 5. güne beklenince embriyo kayıpları oluyor ve tekrardan opu süreci yaşamak zorunda kalıyor insanlar.
Eşinizde sperm sorunu var mı?benim tek yumurta ile embriyo elde
Bende tek yumurta ile embriyo elde edildi onuda 5. Güne kadar beklediler. Ben Uludağ üniversitesinde olmuştum tedaviyi. Bence 1 tane dahi olsa 5. Güne kadar beklenmeli. Çok yumurta veya tek yumurtaya bakmıyor bu tedavi onu ogrendim.

Arkadaşım eğer bir doktor tüp bebeğe hsg siz başladıysa o doktordan usulca uzaklaş, ne demek gerek yok nereden görebilir tüpleri?USG ile tüpler açık mı , sıvı mı var , ne durumda rahim, bunu bilemez..
Çok katılıyorum. Ben rahim filmi çektirdim, sonrasında doktorum daha da net görebilmek için sulu ultrason yapmıştı ve hsgde bile net görülmeyen kocaman bir polip çıkmıştı. Rahim filmi çekilmeden tüp bebek yapılmaz, tüplerin ve rahmin görüntülenmesi için ultrason yetersiz. Doktorunuz çok eksik ve yanlış başlamış maalesef, bir sorun olmasa dahi -bizde de yoktu- hsg kesinlikle çekilmeli.

Bende tek yumurta ile embriyo elde edildi onuda 5. Güne kadar beklediler. Ben Uludağ üniversitesinde olmuştum tedaviyi. Bence 1 tane dahi olsa 5. Güne kadar beklenmeli. Çok yumurta veya tek yumurtaya bakmıyor bu tedavi onu ogrendim.
Kisiye ozel tedavi uygulanmali bence yumurta fertilizasyon oranina gore. 5 gun diye israr edip hepsi kaybedilebilir.
Sizde olumlu olmus sanirim ne guzel. Saglikla buyutun

Back
X