Nisan 2025 Aşılama yaptıracaklar toplaşalım 🥰

Hayırlısı olsun canım belirtilerin nelerdi kaçıncı günden sonra başladı ♥️
Çok teşekkür ederim, benim tek belirtim, rahmimde hep bir kasılma vardı, hep adet olucam sandım, hatta gebelik testleri negatif çıkıyordu umudum yoktu pozitif olacağına dair, kan testinde görünce şok oldum,
Ama şunu söyleyeyim, ben aşılama sonrası her gün havuç suyu içtim, ki bence faydası oldu tutunmaya, ilaçlar zaten devam da, önceki aşılamalardan faklı yaptığım iki şey, biri aşılama öncesi yumurta oluşturmak için buğday çimi suyu içtim, (hiç yumurta çıkartamayan ben 2 tane çıkardım ve kendiliğinden çatladı 1 tanesi) 2.si ise aşılama sonrası havuç suyu..

Kızlar merhaba. Bugün aşılama öncesi kontrole gittim. Gonalf450 kullanıyorum. 5. Günüm. Doktor sağ ve sol pco dedi. Çok gergindi soramadım. Ama sürekli aklıma takılıyor bu ne demek diye. İğnelere devam et cuma kontrole gel dedi. Bilginiz var mı sağ sol pco gebeliğe engel bir şey mi

Kızlar merhaba. Bugün aşılama öncesi kontrole gittim. Gonalf450 kullanıyorum. 5. Günüm. Doktor sağ ve sol pco dedi. Çok gergindi soramadım. Ama sürekli aklıma takılıyor bu ne demek diye. İğnelere devam et cuma kontrole gel dedi. Bilginiz var mı sağ sol pco gebeliğe engel bir şey mi
İki yumurtalığın da polikistik demiş, gebeliğe engel değil 🥰 polikistik over sendromlu hamile kalan çok kadın var içiniz rahat olsun

Kızlar merhaba 21 nisan asilama yapıldı. Doktorum progestan yazdı ama kullanimi soylemedi eczacida doktora danis dedi doktoruma ulasamadim malesef. Asilama sonrası progestan Kullanan varmi? Nasıl kullanmalıyım ağız yoluyla vajinal yollamı?

Kızlar merhaba 21 nisan asilama yapıldı. Doktorum progestan yazdı ama kullanimi soylemedi eczacida doktora danis dedi doktoruma ulasamadim malesef. Asilama sonrası progestan Kullanan varmi? Nasıl kullanmalıyım ağız yoluyla vajinal yollamı?
Ben kullandım canım, vajinal yolla aldım. Günde 2 kez sabah ve akşam. Birde akşam progestan iğne yaptırdım

İçirecekle bende bulamamıştım gonapeptyl aldım onun yerine aşılamanız iptal edilmez muadilini sorun doktorunuza bulamıyorum deyin
Maalesef Van’da yasiyorum ama hiç bi yerde bulamadık muadilini bile bide ovulasyon testi yaptım yumurtam kendiliğinden catladi galiba pozitif gördüm ama doktor saatini kestiremeyiz asilma yapamam dedi

Yaaaa çok sevindim canım benimmm 🥹🥹🥹 maşallah sağlıkla ilerler inşallah rabbim sonunu göstersin bize inşallah 🥹🥹😍

kesemi gördüm çok korkuyordum ya yoksa ya yerleşmemişse diye ama çok şükür tam rahime istenilen yere yerleşmiş ne kadar boşuna korkuttum kendimi ama daha çok küçükkk 10 gün sonra kalp atışını duyarız inşallah dedi doktor. 😍😍 Darısı başına sende bi keseyi gör kalp atışını duy inşallah 😍😍😍
Cok sevindim hayırlı olsun İnsallh sağlıcakla kucağına alırsın

Çok teşekkür ederim, benim tek belirtim, rahmimde hep bir kasılma vardı, hep adet olucam sandım, hatta gebelik testleri negatif çıkıyordu umudum yoktu pozitif olacağına dair, kan testinde görünce şok oldum,
Ama şunu söyleyeyim, ben aşılama sonrası her gün havuç suyu içtim, ki bence faydası oldu tutunmaya, ilaçlar zaten devam da, önceki aşılamalardan faklı yaptığım iki şey, biri aşılama öncesi yumurta oluşturmak için buğday çimi suyu içtim, (hiç yumurta çıkartamayan ben 2 tane çıkardım ve kendiliğinden çatladı 1 tanesi) 2.si ise aşılama sonrası havuç suyu..
Çatlatma iğnesi yapmadan mı asilama oldun peki

canım bende kullanıyorum gece yatarken fitil olarak alıyorum ağızdan aldığında çok yan etki yapıyormuş ama fitilde bi sorun yaşamadım

canım bende kullanıyorum gece yatarken fitil olarak alıyorum ağızdan aldığında çok yan etki yapıyormuş ama fitilde bi sorun yaşamadım
Evet bende daha önce fitil olarak kullanmıştım yan etkisinden dolayı yine öyle kullanacağım anlaşılan teşekkürler:)

Benimde sol taraf pco ama daha önce gebe kaldım merak etme pco gebe kalmaya engel değil doğal olanda var ama tedavi ile hamile kalanda var

Kızlar aranızda 2 ci çocuğu için asilama yaptıranlar varmı çocuğu olana rapor çıkmadığı için gonal f baya pahalıya geliyormuş bu konuda bilgisi olan varmi raporsuz ne kadara aldınız igneyi

Back
X