- 26 Temmuz 2021
- 759
- 688
- 53
- Konu Sahibi gabriel1234
Burda herkese destek oldun kalbin çok güzelAmiiinnn çok teşekkür ederim canım benim, darısı başına inşallah senden de güzel haberler alırız tez vakitte kolaylıkla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda herkese destek oldun kalbin çok güzelAmiiinnn çok teşekkür ederim canım benim, darısı başına inşallah senden de güzel haberler alırız tez vakitte kolaylıkla![]()
Hayırlısı olsun canım belirtilerin nelerdi kaçıncı günden sonra başladıYok yok hiç telaş yapma, saatli iç, kalınlaşır inşallah![]()
AminnnnAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına darısı bizeilk aşılamanmıydı
Ayy Allah razı olsun, çok teşekkür ederimBurda herkese destek oldun kalbin çok güzelmayıs ayı aşılama yaptıracaklar başlığında beni bulabilirsin
![]()
Çok teşekkür ederim, benim tek belirtim, rahmimde hep bir kasılma vardı, hep adet olucam sandım, hatta gebelik testleri negatif çıkıyordu umudum yoktu pozitif olacağına dair, kan testinde görünce şok oldum,Hayırlısı olsun canım belirtilerin nelerdi kaçıncı günden sonra başladı![]()
İki yumurtalığın da polikistik demiş, gebeliğe engel değilKızlar merhaba. Bugün aşılama öncesi kontrole gittim. Gonalf450 kullanıyorum. 5. Günüm. Doktor sağ ve sol pco dedi. Çok gergindi soramadım. Ama sürekli aklıma takılıyor bu ne demek diye. İğnelere devam et cuma kontrole gel dedi. Bilginiz var mı sağ sol pco gebeliğe engel bir şey mi
Ben kullandım canım, vajinal yolla aldım. Günde 2 kez sabah ve akşam. Birde akşam progestan iğne yaptırdımKızlar merhaba 21 nisan asilama yapıldı. Doktorum progestan yazdı ama kullanimi soylemedi eczacida doktora danis dedi doktoruma ulasamadim malesef. Asilama sonrası progestan Kullanan varmi? Nasıl kullanmalıyım ağız yoluyla vajinal yollamı?
Maalesef Van’da yasiyorum ama hiç bi yerde bulamadık muadilini bile bide ovulasyon testi yaptım yumurtam kendiliğinden catladi galiba pozitif gördüm ama doktor saatini kestiremeyiz asilma yapamam dediİçirecekle bende bulamamıştım gonapeptyl aldım onun yerine aşılamanız iptal edilmez muadilini sorun doktorunuza bulamıyorum deyin
Edildi maalesef bu ayda boşa gitti kullandığım onca ilaçYok yok edilmez muadilleri var
Cok sevindim hayırlı olsun İnsallh sağlıcakla kucağına alırsınYaaaa çok sevindim canım benimmmmaşallah sağlıkla ilerler inşallah rabbim sonunu göstersin bize inşallah
kesemi gördüm çok korkuyordum ya yoksa ya yerleşmemişse diye ama çok şükür tam rahime istenilen yere yerleşmiş ne kadar boşuna korkuttum kendimi ama daha çok küçükkk 10 gün sonra kalp atışını duyarız inşallah dedi doktor.Darısı başına sende bi keseyi gör kalp atışını duy inşallah
![]()
Çatlatma iğnesi yapmadan mı asilama oldun pekiÇok teşekkür ederim, benim tek belirtim, rahmimde hep bir kasılma vardı, hep adet olucam sandım, hatta gebelik testleri negatif çıkıyordu umudum yoktu pozitif olacağına dair, kan testinde görünce şok oldum,
Ama şunu söyleyeyim, ben aşılama sonrası her gün havuç suyu içtim, ki bence faydası oldu tutunmaya, ilaçlar zaten devam da, önceki aşılamalardan faklı yaptığım iki şey, biri aşılama öncesi yumurta oluşturmak için buğday çimi suyu içtim, (hiç yumurta çıkartamayan ben 2 tane çıkardım ve kendiliğinden çatladı 1 tanesi) 2.si ise aşılama sonrası havuç suyu..
Benimde ovulasyon testim pozitif çıkar çıkmaz doktora gittim hiç kontrol etmeden oralı olmadan asilma iptal dedi doktor çok önemli gercekten
canım bende kullanıyorum gece yatarken fitil olarak alıyorum ağızdan aldığında çok yan etki yapıyormuş ama fitilde bi sorun yaşamadımKızlar merhaba 21 nisan asilama yapıldı. Doktorum progestan yazdı ama kullanimi soylemedi eczacida doktora danis dedi doktoruma ulasamadim malesef. Asilama sonrası progestan Kullanan varmi? Nasıl kullanmalıyım ağız yoluyla vajinal yollamı?
İğne yazmadı ama progestani günde 1 kullanıyorum bende teşekkürlerBen kullandım canım, vajinal yolla aldım. Günde 2 kez sabah ve akşam. Birde akşam progestan iğne yaptırdım
Evet bende daha önce fitil olarak kullanmıştım yan etkisinden dolayı yine öyle kullanacağım anlaşılan teşekkürler:)canım bende kullanıyorum gece yatarken fitil olarak alıyorum ağızdan aldığında çok yan etki yapıyormuş ama fitilde bi sorun yaşamadım
Benimde sol taraf pco ama daha önce gebe kaldım merak etme pco gebe kalmaya engel değil doğal olanda var ama tedavi ile hamile kalanda varKızlar merhaba. Bugün aşılama öncesi kontrole gittim. Gonalf450 kullanıyorum. 5. Günüm. Doktor sağ ve sol pco dedi. Çok gergindi soramadım. Ama sürekli aklıma takılıyor bu ne demek diye. İğnelere devam et cuma kontrole gel dedi. Bilginiz var mı sağ sol pco gebeliğe engel bir şey mi
Ah yaaa, üzüldüm valla, ama yumurtan kendiliğinden çatlamış, bu iyi bişey, doktor yakalayabilseydi zamanı aşılamayı o gün yapardı aslındaEdildi maalesef bu ayda boşa gitti kullandığım onca ilaç