Nisan 2025 Aşılama yaptıracaklar toplaşalım 🥰

Kızlar bende 23 nisanda aşılama oldum burda herkes progestron kullaniyo ama bana vermedi doktor tutunmayı kolaylaştırsin diye mi verdi size? Bana sadece duphaston verdi

Kızlar bende 23 nisanda aşılama oldum burda herkes progestron kullaniyo ama bana vermedi doktor tutunmayı kolaylaştırsin diye mi verdi size? Bana sadece duphaston verdi
İkisi aynı görevi görüyor diye biliyorum bazı doktor duphaston veriyor progestan yerine

Asilamamin 4. Günü henüz ama karın ağrısı ve şişkinlik var böyle bir durum yaşayan oldu mu kızlar

Ah yaaa, üzüldüm valla, ama yumurtan kendiliğinden çatlamış, bu iyi bişey, doktor yakalayabilseydi zamanı aşılamayı o gün yapardı aslında
Hayırlısı olsun diyelim iğneyi tedarik ettik çok şükür insalllah önümüzdeki ay aşılama yapılır sizde insallah bebisinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız🙏

Kızlar aranızda 2 ci çocuğu için asilama yaptıranlar varmı çocuğu olana rapor çıkmadığı için gonal f baya pahalıya geliyormuş bu konuda bilgisi olan varmi raporsuz ne kadara aldınız igneyi
Merhaba, 2.çocuk değil ama ilaçlari ücretli satın aldım, 900lük gonalf ve ovitrelle çatlatma iğnesine 10500 TL civari ödedik.

Back
X