- 9 Mayıs 2023
- 553
- 231
- 25
-
- Konu Sahibi Sevdicek93
Evet kızlar ben burda olumlu haberleri görünce çok heyecanlanıyorumKızlar hepımız aynı gün işlemlerindetiz yani süreceğimiz beraber ilerliyor burdan birbirimizi haber edelim olurmuuu ennazından birbirimize dua ederiz
Yasim neredeyse 34, evet 2 ay once bakildiginda toplam 5 goruldu, amh 0,43Toplam 2 taraftan mı 5 tane folikül var? Benim sağ tarafım pko görüntüsünde orda 7-8 tane vardır sol tarafım az benim 3-4 tane sanki geçen ay öyle gördüm. Bi de yaşın kaç
Önemli olan bi tane sağlıklı yumurta ve sperm olması. Kaliteli embriyo olması. Hayırlısı ile olacak inşallahYasim neredeyse 34, evet 2 ay once bakildiginda toplam 5 goruldu, amh 0,43
Merhaba Canım sanada hayırlı olsun ,inşallah pozitif sonuçlanır hepimizin.mutlu bir şekilde surecimiz bitsin,regl gününü bekliyorum hayırlısıyla başlayalımMerhaba cnm hayırlısı olsun bende bu ay başlayacağım ilk tüp Bebek denemesine. Haftaya adetim gelecek onu bekliyorum Bende 40 yaşındayım sürecimiz ayni olacak sanırım
Allah emeklilerimizin karşılığını versin inşallah tez zamanda
Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bende aynı cnm benim 4_5 gün içinde gelebilir adetim..senin ne zaman tahminenMerhaba Canım sanada hayırlı olsun ,inşallah pozitif sonuçlanır hepimizin.mutlu bir şekilde surecimiz bitsin,regl gününü bekliyorum hayırlısıyla başlayalım
Aynen cnm hayırlısı olsun adetime 4-5 gün var bekliyorum sonra başlayacağım sürece her anne adayı gibi. Bizim de sınavımiz bu cnm. Kimisi kolay olur bebeği sonra sınav görür kimisi de bizim gibiler en başta verir sınavını. İnşallah en kolaylikla olsun cnm zorlu süreç 2 aşılamadan sonra daha zor gelecek ama buna da şükür Allah dermansız dert vermesin en azından çaremiz varBu hafta bende regl olcammm nerdeyse birlikte başlıcaz çoğu kişiyleburdan birbirimizi haberdar edelim
O kadar doğru bi söz ki.. ben de hep böyle diyorum en azından bi çaremiz var Allahım derdimize derman vermiş şükretmek lazımAynen cnm hayırlısı olsun adetime 4-5 gün var bekliyorum sonra başlayacağım sürece her anne adayı gibi. Bizim de sınavımiz bu cnm. Kimisi kolay olur bebeği sonra sınav görür kimisi de bizim gibiler en başta verir sınavını. İnşallah en kolaylikla olsun cnm zorlu süreç 2 aşılamadan sonra daha zor gelecek ama buna da şükür Allah dermansız dert vermesin en azından çaremiz var
Hadi insallah güzel haberlereKızlar 1 saat sonra transferim var hepinizden dua bekliyorum
Hayırlısı olsun diyelim Allah en kolaylikla versin inşallahO kadar doğru bi söz ki.. ben de hep böyle diyorum en azından bi çaremiz var Allahım derdimize derman vermiş şükretmek lazımhayırlısı olsun inşallah çok heyecanlıyım hepimizin nerdeyse aynı başlayacak
Hadi hayırlı olsun canım Allah kolaylıkla önünü açsın emeklerimizin karşılığını versin inşallah cnm Allah yardımcın olsun inşallah cnmKızlar 1 saat sonra transferim var hepinizden dua bekliyorum
Hadi gözün aydın inşallah Rabbim hayırlı haberler nasip etsin buraya da yazarsın haber bekliyoruz senden stres yapma sakın çok çok fazla da sıkışık girme transfere tamam mıKızlar 1 saat sonra transferim var hepinizden dua bekliyorum
Rabbim kolaylık versin sımsıkı tutunsun inşallahKızlar 1 saat sonra transferim var hepinizden dua bekliyorum
Hayır daha önce hiçbir şeyim olmadı yaşım 25. 1 aşılama denedim olumsuz oldu doktorum falan hiçbir sıkıntın yok aşılama tutar dedi ama olmadı nerdeyse 1 sene olacak aşılama yaptıralı artık tüp bebeğe geçmek istiyorum. Reglim düzenli her ay yumurtam çatlıyo ama olmuyo. İnsan ister istemez niye diye düşünüyo tüp bebekte olacağına inanıyorum inşallahHayırlısı olsun diyelim Allah en kolaylikla versin inşallah
Daha oncee bebeğin oldu mu hiç düşük vs vs oldu mu hiç. Yaşın kaç
İnş tutunur sakin ol sitres yapma sonuçta herşey olacağına varıyoKızlar 1 saat sonra transferim var hepinizden dua bekliyorum
İnşallah bu defa pozitif olur. Benimde ilk deneme negatif ikinciye nasıl cesaret edicem bilmiyorum siz nasıl toparlanmıştınızOpudan olumlu sonuc almistim 13 yumurtadan 8 dollenmis 5 donmus yumurtam vardi. 1. Transferde negatif, 2. Transferin 7. Gunumdeyim
Yaşın daha genç cnm benim acele etme hayırlısı olsun Yeter ki.Hayır daha önce hiçbir şeyim olmadı yaşım 25. 1 aşılama denedim olumsuz oldu doktorum falan hiçbir sıkıntın yok aşılama tutar dedi ama olmadı nerdeyse 1 sene olacak aşılama yaptıralı artık tüp bebeğe geçmek istiyorum. Reglim düzenli her ay yumurtam çatlıyo ama olmuyo. İnsan ister istemez niye diye düşünüyo tüp bebekte olacağına inanıyorum inşallah
Çıktın mı cnmm transfer den ? Hadi hayırlısı olsun cnm benim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHadi hayırlı olsun canım Allah kolaylıkla önünü açsın emeklerimizin karşılığını versin inşallah cnm Allah yardımcın olsun inşallah cnm