Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Minnoskafa --- 4 temmuz
Kahvecibaby---7 temmuz
Neic ----7 temmuz
Kartopu1988---8 temmuz
mine8585 --- 9 temmuz
Maria26----9 temmuz
Umran80 --- 11 temmuz
yvz13 --- 11 temmuz
G Gksu21 ---12 temmuz
Purebloodfiliz --- 12-15 temmuz
Fbahar --- 13 temmuz
Acy --- 14 temmuz
L Lavinya223 ----15 temmuz
Hoooneyy --- 27 Temmuz

Bence Minnoskafa bugün tahlil yapsa olurdu :)) bat dan 2 gün önce yapsak ogrenir miyiz ki ....
Erken gebelik testleri hakkinda gorusunuz nedir 6 gun oncesine kadar dogru sonuc diolar..

Reactions: Acy
Benim bir de anlamadığım yumurta catladigindan tam 14 gün sonra mi oluyor bat tarihi erken yumurtlamak batı da mi erkene ceker

Ben hiç o catlama yumurtlama konularina hakim degilim tek bildigim iki adet baslagici arasindaki gecen surem 29 gün ortalama.... bunun haricinde flo diye bir program.her ay adet gunlerimi giriyorum ovulasyon gunumu takip ediyor.

Floda bat 16 temmuz ama yumurtlamaya göre 12 temmuz neyse bekleyip göreceğiz

Bence Minnoskafa bugün tahlil yapsa olurdu :)) bat dan 2 gün önce yapsak ogrenir miyiz ki ....
Erken gebelik testleri hakkinda gorusunuz nedir 6 gun oncesine kadar dogru sonuc diolar..

6 gun once cikmasi zor bi ihtimal ancak normal zamandan once yumurta caylayip dollenmisse cikabilir. En erken adete 3 gun kala falan cikiyo idrarda canim

Benim bir de anlamadığım yumurta catladigindan tam 14 gün sonra mi oluyor bat tarihi erken yumurtlamak batı da mi erkene ceker

Evet tam 14 gun sonra oluyor mesela benim takvimde bat 16 temmuz gosteriyo ama ben takvime gore bu ay 2 gun erken yumurtladim test takibi yapiyorm o yuzden 2 gun once adet olmam gerekir yani 14 temmuzda

Onun da reçetesinde öyle bir yazıyor ki iliskiden 5-15 gün sonra 5 le 15 arasında dağ var

Ben 11 temmuzda ovulasyon testi yapicam gecen onunla ogrenmistm gebeligimi 3 gun once cikmaya basliyo cunkuu benve biz 11 temmuzda birlikte test yapalm :)

Evet tam 14 gun sonra oluyor mesela benim takvimde bat 16 temmuz gosteriyo ama ben takvime gore bu ay 2 gun erken yumurtladim test takibi yapiyorm o yuzden 2 gun once adet olmam gerekir yani 14 temmuzda
Dogrudur inan cok tecrubesizim flo denen program ovulasyondan 4 gun oncesi 3 sonrasina hamile kalma sansi yaziyor o gunleri kacirma demek istiyor ama senin dedigin gibi net gunu bilmiyorum ben

Ben 11 temmuzda ovulasyon testi yapicam gecen onunla ogrenmistm gebeligimi 3 gun once cikmaya basliyo cunkuu benve biz 11 temmuzda birlikte test yapalm :)
Gebelik testi yerine ovulasyon testi mi yapiyorsunuz ... ay ben gercekten cok bilgisiz ciktim bu konuda

Gebelik testi yerine ovulasyon testi mi yapiyorsunuz ... ay ben gercekten cok bilgisiz ciktim bu konuda

canım hcg ve lh çok benzer hormonlardır
hatta çatlatma iğnesinde hcg verilir ki lh yi taklit edip çatlama sağlar

hcg si yükselen kadında yani gebe kadında lh hormonu ölçen testler yüksek hcg yi de gösteriyor
o nedenle öyle :)

canım yarın ayın 3 ü
yani batına 6 kalmış olucak
çıkar artık silik de olsa
Hmmm testim yok hic. Ertesi sabah yapim en iyisi. Sabahtan test alma sansim da yok. O zaman 1 gun daha beklim de 5 gun kala yapms olurum. Buraya atarm fotosunu. Gerci hic hissetmiyorm hamile gbi kendmi

Hmmm testim yok hic. Ertesi sabah yapim en iyisi. Sabahtan test alma sansim da yok. O zaman 1 gun daha beklim de 5 gun kala yapms olurum. Buraya atarm fotosunu. Gerci hic hissetmiyorm hamile gbi kendmi

hissetmediğin an olur zaten
beni etiketle ama mutlaka
5 kala daha iyi :)
sanırım çizgin hayalet gibi de olmicak gözle görülür ve 3 kala iyice netleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…