Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben her gün yapıyorum duramıyorum daha döllenme olduysa bile yerleşmemiştir biliyorum, Perşembe’den önce asla sonuç alamam biliyorum ama duramıyorum :KK48:

işte benden bir tane daha :))
ben de yapıyorum hergün canım

Aynen dogru soyluyosunn mesela Minnoskafa Minnoskafa 4 temmuz ya bence bugum veya yarin test yapabilir :)
Canım benim, ben sizin kadar umutlu olmadığım için test yapmayacağım. Sadece heyecan olsun diye aranıza katıldım. Tüp bebek tedavisine başladık, adet olduğunda gel dediler, ben de belki olmam diye kendimce hayal kuruyorum :KK55:

• Beğen
Reactions: Acy
işte benden bir tane daha :))
ben de yapıyorum hergün canım
Aklıma sen geliyorsun zaten yapmazsam idrar boşa gidiyor sanıyorum diyorsun ya :-) ben de sanki Bugun yapmasam ya çift çizgiyse kaçırırsam diyorum iyice kafayı yedim her gün yapıyorum ovu ve gebelik testi :KK36:

Aklıma sen geliyorsun zaten yapmazsam idrar boşa gidiyor sanıyorum diyorsun ya :-) ben de sanki Bugun yapmasam ya çift çizgiyse kaçırırsam diyorum iyice kafayı yedim her gün yapıyorum ovu ve gebelik testi :KK36:

kuzum yaptıklarını bana atsana yaptıkça :) bak benim bugünki böyleydi

Eklentiler

• EB54B1AA-2A3E-48BA-B6D9-F1E52BAC8ED6.jpeg
    EB54B1AA-2A3E-48BA-B6D9-F1E52BAC8ED6.jpeg
    46,5 KB · Görüntüleme: 43
kuzum yaptıklarını bana atsana yaptıkça :) bak benim bugünki böyleydi
Sende iğnenin etkisi vardı insallah etki geçmiştir de gerçek pozitiftir canim yumurtlama 12.gun oldu suan 16. Gündeyim daha negatif gebelik normal olarak hayali falan hiçbirşey yok, ovulasyon da çok silik bir çizgi varla yok arası

Sende iğnenin etkisi vardı insallah etki geçmiştir de gerçek pozitiftir canim yumurtlama 12.gun oldu suan 16. Gündeyim daha negatif gebelik normal olarak hayali falan hiçbirşey yok, ovulasyon da çok silik bir çizgi varla yok arası

daha bayagı erken :)
üç güne çıkar :)

2e

Aynı batlarımız 9 unda kan versem mi diyorum ilk denemem ikinci bebeğimi istiyorum

ben de ikinci için çabalıyorum canım :)

ayın 9 una idrarda çıkar zaten

iki gün sonra kanda çıkar

A
Bir de batlardan takip edip test yapabileceğimiz zamanı da tahmin edebiliriz bence, bat 7 temmuz olanınki Bugun çift çizgi çıkıyorsa bat 9 temmuz olan Bugun test yapıp negatifi görünce üzülmez 2 gün sonra Birdaha yapar diye düşünüyorum kendimce :KK53:
Mantikli bence de iletisimde kalalim hepimiz

Back