- 29 Temmuz 2018
- 807
- 997
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #7.141
Suan yok gibi ama gununuz gectimiKizlar Slm sizce :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suan yok gibi ama gununuz gectimiKizlar Slm sizce :)
Ewt 10 ocak son adet 10 Şubat olmalıydimSuan yok gibi ama gununuz gectimi
Yarin bir daha yap cnm daha belirginlesirse hamilesin demek...Kizlar Slm sizce :)
Bide akSam yaptim hep sabaha dayanamıyorum :)Yarin bir daha yap cnm daha belirginlesirse hamilesin demek...
İkinci çizgi YOk hem 6 gün geçtiyse kopkoyu olması gerekirdi. İlaç kullandıysanız ondan da gecikmiş olabilir yada kist filan da olabilirEwt 10 ocak son adet 10 Şubat olmalıydim
Ne kullanırsam kullanıym adetlerim düzenli cnm hayirlisi tabiki bünye bu hem bebek istediğim bi dönem de değildim olursa ins süpriz olur :) ogluma kardes :)İkinci çizgi YOk hem 6 gün geçtiyse kopkoyu olması gerekirdi. İlaç kullandıysanız ondan da gecikmiş olabilir yada kist filan da olabilir
Hayırlısı olsun da oğlunuza uzun ömürler inşallah:)Ne kullanırsam kullanıym adetlerim düzenli cnm hayirlisi tabiki bünye bu hem bebek istediğim bi dönem de değildim olursa ins süpriz olur :) ogluma kardes :)
Amin cnm allah herkesin evladını korusun isteyenede tez zaman da versin insHayırlısı olsun da oğlunuza uzun ömürler inşallah:)
merhaba mesajınızı gördüm sene geçmiş üzerinden ama beta hcg değeriniz 20ile mi başlamıştıyok canım henuz gitmedim ama betahcg baktırıyorum duzenli baya cok artıyor. 20-100-320... gidiyordu.
bu cuma gidecegim batı 6 gun gecmis olacak o zaman gitmek istedim.