Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mine8585

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2013
1.778
1.173
133
Manisa
teacheralla ---- 1 temmuz
Minnoskafa --- 4 temmuz
F Feyza0505 ---- 4 temmuz
Kahvecibaby---7 temmuz
Kaim ---- 7 temmuz
Neic ----7 temmuz
Sadece02matilda ---7 temmuz
Kartopu1988---8 temmuz
@deeploneliness --8 temmuz
Maria26----9 temmuz
Vals_dancer --9 temmuz
Umran80 --- 11 temmuz
yvz13 --- 11 temmuz
G Gksu21 ---12 temmuz
Purebloodfiliz --- 12-15 temmuz
Fbahar --- 13 temmuz
mine8585 -- 13 temmuz
Acy --- 14 temmuz
parfumkokusu- 15 temmuz
Suveybe13 ---16 temmuz
H Humeyra000 --- 16 Temmuz
L Lavinya223 ----15 temmuz
kardelen_08 ----21
Temmuz
oslem83 ----22 Temmuz
Elanur4206 ---25 temmuz
Hoooneyy --- 27 Temmuz

Son düzenleme:
ben de sabredecegim diyorum bugun test yapmayacagim diyorum ama olmuyor . siz nasil dayaniyorsunuz

ben de sabredecegim diyorum bugun test yapmayacagim diyorum ama olmuyor . siz nasil dayaniyorsunuz
Benim ikinci bebegim olucak nasipse 2014 mayis da bir oglum oldu ilkinde bir kez korunmamistik o gün hamile kaldim.. simdi gizli gizli gidip test alip son 10 gun hep test yaptim adet olup uzülünce beklemeye karar verdim zaten erken gebelik testleri 6 günden once gostermiyor...

Benimde bat 9 temmuz :)
2.5 yaşında oğlum var.
3 ay önce kürtaj oldum kalbi durdu 10 haftalıkken. Daha öncede 2 kayıbım vardı. Oğlums da zor kavuşmuştum gerekli tedaviyi olup. Şimdide bakalım inşallah sağlıkla gelir.
Bazı belirtilerim var ama umutlanmak da istemşyorum ilk denemeydi bu kürtajdan sonra.
Tek ilişki oldu zaten :)
Yumurtlama erken oluyor benim o yüzden belki bu 1 2 gün içinde test alıp bakabilirim

insallah hamilesinizdir

bemim de bat 7 temmız.. aynı şekilde 2014 nisanda bir oğlum oldu inşAllah 2.ci de olur tosunuma bir kardeş hayirlisiyla istiyor da kuzum bebeklere nasıl bakıyor bir görseniz.. geçen parkta bir ladın çocuğunu seviyorsu ayağını ısırır gibi yaptı benimki de gidip kadına canını acıtırsın ne yağıyprsun öyle diye hesap soruyor.. Rabbim inşAllah bu ay nasip eder hepimize

masallah ne guzel fitrati varmis cocugunuzun cok tatli ya . ins kardesi olunca da boyle devam eder

Benim oglum da cok istiyor insallah nasip eder rabbim

Bu arada arkadaslar ben tam adet gunumde idrar testi yapmistim evde ilkinde oyle ogrendim bat 9 u 9 unda test yapmayi dusunuyorum siz ne zaman.yapocaksiniz

Merhaba benimde bat 14 temmuz ama ben 11 temmuzda test yapmayi dusunuyorm gecen ay kimyasal yasadim 3 gun once ovulasyondan testinden ogrenmistim hamile oldugumu :) rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah

Merhaba benimde bat 14 temmuz ama ben 11 temmuzda test yapmayi dusunuyorm gecen ay kimyasal yasadim 3 gun once ovulasyondan testinden ogrenmistim hamile oldugumu :) rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Ben gecikmeden 9 dunda yapicam adet gunumde yani dayanabilirsem

Kizlar benm de bat 9 temmuz ama gunler gecmiyor. Yumurta takibi yaptirdim ama yine de pek umudum yok nedense olmuyor aylardir yumurta takibi yaptrdgm halde..

benimde 10 temmuz
ben şimdiden çizgi görüyorum iğne etkisi ama :)
inşallah o çizgiler hiç kaybolmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…