Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dogrudur inan cok tecrubesizim flo denen program ovulasyondan 4 gun oncesi 3 sonrasina hamile kalma sansi yaziyor o gunleri kacirma demek istiyor ama senin dedigin gibi net gunu bilmiyorum ben

Bak o programlar pek dogru degil canim 1 gun bile cok onemli yumurtlamada yani 1 gunle bile denk gelmeeyebiliyo ben yaklasik 10 aydir bebek ici ugrasiyorum o takvimlerle hic hamile kalamadm ovulasyon testi aldim yumurtlama gunume gore iliskiye girdim o sekilde ilk kullandigim ay hamile kaldim ama dusuk oldu. Simdi bu ay tekrar kullandim takvime gore 2 gun erken yumurtladim eger takvime baksam kacirmistim yani o sekilde iliski oldu bakalm bekliyorum bati insallah bu ay da tutmustur. Yani sana dicegim takvime bakma ya ovulasyon twsti al yada akintindan takip etmeye calis anlayabilirsen :) uzun oldu ama umarim yardimci olabilmisimdir:) gebelik olursada ovulasyom testi adete 3 gun kala falan tekrar pozitif oluyo :)

Programlar tutmuyor nasıl bilsin ki hormon seviyemizi.Farazi tahmin yapıyor.Hem ovulasyon testi hem programı ikisi bir arada kullanmak daha mantıklı sanırım.

Aa beşinde çıkar mı ozaman vereyim ben çıkarsa 11 temmuz bat için diyorsun dimi

evet canım
ben adete bir hafta kala idrarda yapıyorum
ayın 5 inde adetine 6 gün kalmış oluyor
hem idrar hem kanda cıkar

evet canım
ben adete bir hafta kala idrarda yapıyorum
ayın 5 inde adetine 6 gün kalmış oluyor
hem idrar hem kanda cıkar
Peki kan mı vereyim idrarda mı takip edeyim sen ne yapacaksın ilk deneme çok heyecanlıyım sanki ilk kez anne olucam gibi bi his

Sence kan mı vereyim idrarda mı takip edeyim ill deneme çok heyecanlıyım sen napıcaksın

bence idrarla başla
kan verirsen heyecan biter :)
inşallah hamilesindir kuzum benimde 2 güne belli olur

Yaw iki güne belli olur diyünce kalbim çarptı yoksa çok içim acıycak yapasım gelmiyor bi yandan hayali bebeğime alıştım

sonucu değiştirmiyor korkular :) bekle o zaman beraber yapalım

Nezaman yapalım bebeğimi vermem ben o korkulara banane lütfen allahım burdaki ve tüm isteyen annelere sağlıkli bebek ver

bekle kız sen beni :) ben sana özelden yazcam :)) o zaman yaparız

Merhabalar herkese...

Benim de bat 1 temmuz pazardı . Dayanamadım 30 Haziran cumartesi test yaptım negatif çıktı ama bugun salı Halen Regl olmadım. Tatile çıktım Deniz vs derken acaba ondan mi ya da insallah gebelik mi var bilemiyorum. Sizce ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…