Ben her gün yapıyorum duramıyorum daha döllenme olduysa bile yerleşmemiştir biliyorum, Perşembe’den önce asla sonuç alamam biliyorum ama duramıyorumAynen dogru soyluyosunn meselaMinnoskafa 4 temmuz ya bence bugum veya yarin test yapabilir :)
Ben her gün yapıyorum duramıyorum daha döllenme olduysa bile yerleşmemiştir biliyorum, Perşembe’den önce asla sonuç alamam biliyorum ama duramıyorum
Canım benim, ben sizin kadar umutlu olmadığım için test yapmayacağım. Sadece heyecan olsun diye aranıza katıldım. Tüp bebek tedavisine başladık, adet olduğunda gel dediler, ben de belki olmam diye kendimce hayal kuruyorumAynen dogru soyluyosunn meselaMinnoskafa 4 temmuz ya bence bugum veya yarin test yapabilir :)
Aklıma sen geliyorsun zaten yapmazsam idrar boşa gidiyor sanıyorum diyorsun yaişte benden bir tane daha :))
ben de yapıyorum hergün canım
Aklıma sen geliyorsun zaten yapmazsam idrar boşa gidiyor sanıyorum diyorsun yaben de sanki Bugun yapmasam ya çift çizgiyse kaçırırsam diyorum iyice kafayı yedim her gün yapıyorum ovu ve gebelik testi
Sende iğnenin etkisi vardı insallah etki geçmiştir de gerçek pozitiftir canim yumurtlama 12.gun oldu suan 16. Gündeyim daha negatif gebelik normal olarak hayali falan hiçbirşey yok, ovulasyon da çok silik bir çizgi varla yok arasıkuzum yaptıklarını bana atsana yaptıkça :) bak benim bugünki böyleydi
Sende iğnenin etkisi vardı insallah etki geçmiştir de gerçek pozitiftir canim yumurtlama 12.gun oldu suan 16. Gündeyim daha negatif gebelik normal olarak hayali falan hiçbirşey yok, ovulasyon da çok silik bir çizgi varla yok arası
Ben de öyle düşünmüştüm Perşembe’den önce çıkmaz varsa bile diyedaha bayagı erken :)
üç güne çıkar :)
Ben de öyle düşünmüştüm Perşembe’den önce çıkmaz varsa bile diye
Evet ondan da korkuyorum aslında oğlumda batta test yapmıştım öyle öğrenmiştim3 gun once kanda cikar ama bence bekleyin sonra deger dusuk falan olursa bide yukselirmi yukselmezmi stresiyle ugrasmak daha kotuu
Haberdar edelim birbirimizi canimben de perşembeyi bekliyorum o gün silik çizgi varsa var yoksa yoktur
Canim bende persembe yapicam beraber yapalim insallah ikimizde cift cizgileri goruruzben de perşembeyi bekliyorum o gün silik çizgi varsa var yoksa yoktur
Aynı batlarımız 9 unda kan versem mi diyorum ilk denemem ikinci bebeğimi istiyorumbeni de ekleyin
11 temmuz
2e
Aynı batlarımız 9 unda kan versem mi diyorum ilk denemem ikinci bebeğimi istiyorum
tamam kuzum yapalım :)Canim bende persembe yapicam beraber yapalim insallah ikimizde cift cizgileri goruruz
Haberdar edelim birbirimizi canim
Mantikli bence de iletisimde kalalim hepimizBir de batlardan takip edip test yapabileceğimiz zamanı da tahmin edebiliriz bence, bat 7 temmuz olanınki Bugun çift çizgi çıkıyorsa bat 9 temmuz olan Bugun test yapıp negatifi görünce üzülmez 2 gün sonra Birdaha yapar diye düşünüyorum kendimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?