Tamam ozaman bekliycembekle kız sen beni :) ben sana özelden yazcam :)) o zaman yaparız
Tekrar yap benceMerhabalar herkese...
Benim de bat 1 temmuz pazardı . Dayanamadım 30 Haziran cumartesi test yaptım negatif çıktı ama bugun salı Halen Regl olmadım. Tatile çıktım Deniz vs derken acaba ondan mi ya da insallah gebelik mi var bilemiyorum. Sizce ????
Kızlar benim bat tarihim 4 temmuz. Ara ara kasık ağrısından başka bir belirtim yok. Belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen oldu mu acaba?
Tekrar yap bence
Minnoskafa --- 4 temmuz
Kahvecibaby---7 temmuz
Neic ----7 temmuz
Kartopu1988---8 temmuz
mine8585 --- 9 temmuz
Maria26----9 temmuz
Umran80 --- 11 temmuz
yvz13 --- 11 temmuz
G Gksu21 ---12 temmuz
Purebloodfiliz --- 12-15 temmuz
Fbahar --- 13 temmuz
Acy --- 14 temmuz
L Lavinya223 ----15 temmuz
Hoooneyy --- 27 Temmuz
4temmuz mu? test yapsana :))
Evet oğlumda hiç belirti yokyu hamile değilim belirti yok diye yedim kendümiKızlar benim bat tarihim 4 temmuz. Ara ara kasık ağrısından başka bir belirtim yok. Belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen oldu mu acaba?
Evet oğlumda hiç belirti yokyu hamile değilim belirti yok diye yedim kendümi
Anlayamazsın canım testten başka çaren yok hadi git bi test al çift çizgiyi kutlayalımCanım peki bir şey sorucam kasıklarda ki ağrı regl ağrısı mı gebelik ağrısı mı anlayamam di mi hangisi olduğunu çünkü başka belirtim yok
Kız nasıl duruyorsun uç eczaneyeCanım peki bir şey sorucam kasıklarda ki ağrı regl ağrısı mı gebelik ağrısı mı anlayamam di mi hangisi olduğunu çünkü başka belirtim yok
Anlayamazsın canım testten başka çaren yok hadi git bi test al çift çizgiyi kutlayalım
Kız nasıl duruyorsun uç eczaneye
Doğru benim ilk ayım bikaç denesem bukadar heyecanlı olmazdım inşallah vardır olucak bebiş buraya gelicekHer ay uçunca insan uçamıyo artık canım :))
Doğru benim ilk ayım bikaç denesem bukadar heyecanlı olmazdım inşallah vardır olucak bebiş buraya gelicek
Vallami :) bende korkuyodm denize girsem etkilermi diye :) ya hamis kalsakta gun saysak be :)
Ayni adet agrisi gibi agrim olmustu ilkinde goguslerim sismisti ve acayip gazim vardiKızlar benim bat tarihim 4 temmuz. Ara ara kasık ağrısından başka bir belirtim yok. Belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen oldu mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?