Sen naptın test falan yaptın mıSanırım cnm hiç yaptırmadım ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen naptın test falan yaptın mıSanırım cnm hiç yaptırmadım ben
Negatif çıktı cnmSen naptın test falan yaptın mı
Peki adwt oldun mu neden orda çıktı ki o zaman anlamadmNegatif çıktı cnm
Bende anlamadım daha olmadımda zaten cnmPeki adwt oldun mu neden orda çıktı ki o zaman anlamadm
Ne kullanıcan canım ne yapıcan bende bal kürünü bırakmıştm da bugün sabah yine alm doktor fazla yüksek dedi ama normalde ilaçla yükseldiği değere yükselmiş sence adetken okadar yüksek olması normal miBende anlamadım daha olmadımda zaten cnm
Adetlikten hormonlar yüksek oluyor zaten cnm oda biraz daha etkilemiştirNe kullanıcan canım ne yapıcan bende bal kürünü bırakmıştm da bugün sabah yine alm doktor fazla yüksek dedi ama normalde ilaçla yükseldiği değere yükselmiş sence adetken okadar yüksek olması normal mi
Ovülasyon takibi yapayım diyorum bu aybdaha internettensipariş edeyinde ateş takibi de yapıyorlarmış sen yaptınmı hiç ben daha bunları ilk yapıcamAdetlikten hormonlar yüksek oluyor zaten cnm oda biraz daha etkilemiştir
Ateşi takip ettimde çok dalgalı oldu benim ateş mesela 36 .0 derece de adet oluyorum hala ateşimOvülasyon takibi yapayım diyorum bu aybdaha internettensipariş edeyinde ateş takibi de yapıyorlarmış sen yaptınmı hiç ben daha bunları ilk yapıcam
Yumurta çatlamasını takib edemiyormusun yani yapmayım mıAteşi takip ettimde çok dalgalı oldu benim ateş mesela 36 .0 derece de adet oluyorum hala ateşim
36.3
Öyle yaparım canım čtladığında yarım derece düşme oluyormuş sanırımBir kaç ayda çözebilirmişsin cnm sen yinede dene bir kaç ay
Evet cnmÖyle yaparım canım čtladığında yarım derece düşme oluyormuş sanırım
Sağolasın canım benimEvet cnm