- 2 Kasım 2017
- 425
- 192
- 18
- 31
Agzindan bal damliyo. Seni etiketlicem kac cizgi cikarsa ciksin :))hissetmediğin an olur zaten
beni etiketle ama mutlaka
5 kala daha iyi :)
sanırım çizgin hayalet gibi de olmicak gözle görülür ve 3 kala iyice netleşir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Agzindan bal damliyo. Seni etiketlicem kac cizgi cikarsa ciksin :))hissetmediğin an olur zaten
beni etiketle ama mutlaka
5 kala daha iyi :)
sanırım çizgin hayalet gibi de olmicak gözle görülür ve 3 kala iyice netleşir
Agzindan bal damliyo. Seni etiketlicem kac cizgi cikarsa ciksin :))
Dogrudur inan cok tecrubesizim flo denen program ovulasyondan 4 gun oncesi 3 sonrasina hamile kalma sansi yaziyor o gunleri kacirma demek istiyor ama senin dedigin gibi net gunu bilmiyorum ben
Her gün yapıyorum zaten test bolBen 11 temmuzda ovulasyon testi yapicam gecen onunla ogrenmistm gebeligimi 3 gun once cikmaya basliyo cunkuu benve biz 11 temmuzda birlikte test yapalm :)
Kizlar şuanda acayip bir mide bulantisi var hayirdir insallah
Ya üsüttüm galiba ilk hamilelegimde hic midem bulanmamistiHayır olsun inşallah canım.Gelsin artık bebişler dimi :)
Aa beşinde çıkar mı ozaman vereyim ben çıkarsa 11 temmuz bat için diyorsun dimiben de ikinci için çabalıyorum canım :)
ayın 9 una idrarda çıkar zaten
iki gün sonra kanda çıkar
Aa beşinde çıkar mı ozaman vereyim ben çıkarsa 11 temmuz bat için diyorsun dimi
Sence kan mı vereyim idrarda mı takip edeyim ill deneme çok heyecanlıyım sen napıcaksınevet canım
ben adete bir hafta kala idrarda yapıyorum
ayın 5 inde adetine 6 gün kalmış oluyor
hem idrar hem kanda cıkar
Peki kan mı vereyim idrarda mı takip edeyim sen ne yapacaksın ilk deneme çok heyecanlıyım sanki ilk kez anne olucam gibi bi hisevet canım
ben adete bir hafta kala idrarda yapıyorum
ayın 5 inde adetine 6 gün kalmış oluyor
hem idrar hem kanda cıkar
Sence kan mı vereyim idrarda mı takip edeyim ill deneme çok heyecanlıyım sen napıcaksın
Yaw iki güne belli olur diyünce kalbim çarptı yoksa çok içim acıycak yapasım gelmiyor bi yandan hayali bebeğime alıştımbence idrarla başla
kan verirsen heyecan biter :)
inşallah hamilesindir kuzum benimde 2 güne belli olur
Yaw iki güne belli olur diyünce kalbim çarptı yoksa çok içim acıycak yapasım gelmiyor bi yandan hayali bebeğime alıştım![]()
Nezaman yapalım bebeğimi vermem ben o korkulara banane lütfen allahım burdaki ve tüm isteyen annelere sağlıkli bebek versonucu değiştirmiyor korkular :) bekle o zaman beraber yapalım
Nezaman yapalım bebeğimi vermem ben o korkulara banane lütfen allahım burdaki ve tüm isteyen annelere sağlıkli bebek ver![]()