Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
11 12 temmuz bat en erken kanda nezaman çıkar 9 temmuzda yapsam mı acaba

3 gun once kanda cikar ama bence bekleyin sonra deger dusuk falan olursa bide yukselirmi yukselmezmi stresiyle ugrasmak daha kotuu

Minnoskafa --- 4 temmuz
mine8585 --- 9 temmuz
Purebloodfiliz --- 12-15 temmuz
Fbahar --- 13 temmuz
Acy --- 14 temmuz

Minnoskafa --- 4 temmuz
mine8585 --- 9 temmuz
Fbahar --- 13 temmuz
Acy --- 14 temmuz
Hoooneyy --- 27 Temmuz

Ben de yumurtlama.takibi yapiyorum telefon programindan ne kadar dogru bilmiyorum
Canim telefona güvenme bence, ben 30-31 günde bir adet görüyorum 3 aydir kaydetmiştim hep adet tarihlerimi 2 tane programım var telde biri Flo diğeri Pepapp biri 15.gunu yumurtlama günü olarak alırken diğer 17.gunu almıştı ama ben ovulasyon testi aldım bu ay test sonuçlarıma göre 12. Günde yumurtladım telefona göre baksaydım kaçırmış olacaktım gününü

Minnoskafa --- 4 temmuz
mine8585 --- 9 temmuz
Fbahar --- 13 temmuz
Acy --- 14 temmuz

Hadi yaaa ben ona baktim flo ya ya nasip artik yapcak bisey yok :)

Minnoskafa --- 4 temmuz
Kartopu1988---8 temmuz
mine8585 --- 9 temmuz
Umran80 --- 11 temmuz
G Gksu21 —- 12 temmuz
Fbahar --- 13 temmuz
Acy --- 14 temmuz
L Lavinya223 —- 15 temmuz
Hoooneyy --- 27 Temmuz

Arkadaslar eksikleri listeye ekleyip paylasalim siz soyleyince kacirabiliyorum son yazan listeye ekleyip paylassin ... ilk guzel haber kimden gelicek :)

Minnoskafa --- 4 temmuz
Kahvecibaby---7 temmuz
Kartopu1988---8 temmuz
mine8585 --- 9 temmuz
Maria26----9 temmuz
Umran80 --- 11 temmuz
G Gksu21 ---12 temmuz
Fbahar --- 13 temmuz
Acy --- 14 temmuz
L Lavinya223 ----15 temmuz
Hoooneyy --- 27 Temmuz

Bir de batlardan takip edip test yapabileceğimiz zamanı da tahmin edebiliriz bence, bat 7 temmuz olanınki Bugun çift çizgi çıkıyorsa bat 9 temmuz olan Bugun test yapıp negatifi görünce üzülmez 2 gün sonra Birdaha yapar diye düşünüyorum kendimce

Arkadaslar eksikleri listeye ekleyip paylasalim siz soyleyince kacirabiliyorum son yazan listeye ekleyip paylassin ... ilk guzel haber kimden gelicek :)

Sizin az kalmis valla yaa sanslisiniz bize zaman nasil gecicek hic bilmem :)

Aynen dogru soyluyosunn mesela Minnoskafa 4 temmuz ya bence bugum veya yarin test yapabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…