11 12 temmuz bat en erken kanda nezaman çıkar 9 temmuzda yapsam mı acaba
Ayy olur ne zaman yapalimmInsallah bu ay olur ugurlu geliriz birbirimize ... testi ayni anda yapalim 9 unda olanlar
Minnoskafa --- 4 temmuz
mine8585 --- 9 temmuz
Purebloodfiliz --- 12-15 temmuz
Fbahar --- 13 temmuz
Acy --- 14 temmuz
Hic belirtim yok. Bata3 4 kala yapmayi dusunuyorm aslindane zaman test yapacaksiniz bi belirti var mi
Canim telefona güvenme bence, ben 30-31 günde bir adet görüyorum 3 aydir kaydetmiştim hep adet tarihlerimi 2 tane programım var telde biri Flo diğeri Pepapp biri 15.gunu yumurtlama günü olarak alırken diğer 17.gunu almıştı ama ben ovulasyon testi aldım bu ay test sonuçlarıma göre 12. Günde yumurtladım telefona göre baksaydım kaçırmış olacaktım gününüBen de yumurtlama.takibi yapiyorum telefon programindan ne kadar dogru bilmiyorum
Hadi yaaa ben ona baktim flo ya ya nasip artik yapcak bisey yok :)Canim telefona güvenme bence, ben 30-31 günde bir adet görüyorum 3 aydir kaydetmiştim hep adet tarihlerimi 2 tane programım var telde biri Flo diğeri Pepapp biri 15.gunu yumurtlama günü olarak alırken diğer 17.gunu almıştı ama ben ovulasyon testi aldım bu ay test sonuçlarıma göre 12. Günde yumurtladım telefona göre baksaydım kaçırmış olacaktım gününü
İlk bebeğin mi olacak canim :)Hadi yaaa ben ona baktim flo ya ya nasip artik yapcak bisey yok :)
Arkadaslar eksikleri listeye ekleyip paylasalim siz soyleyince kacirabiliyorum son yazan listeye ekleyip paylassin ... ilk guzel haber kimden gelicek :)
Bir de batlardan takip edip test yapabileceğimiz zamanı da tahmin edebiliriz bence, bat 7 temmuz olanınki Bugun çift çizgi çıkıyorsa bat 9 temmuz olan Bugun test yapıp negatifi görünce üzülmez 2 gün sonra Birdaha yapar diye düşünüyorum kendimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?