- 17 Temmuz 2018
- 104
- 76
- 28
- 33
Kızlar saraçoğunun kürler gerçekten işe yarıyor eşimin sperm değerni yükseltti
Hangisini yaptın canım ne sorununuz vardıKızlar saraçoğunun kürler gerçekten işe yarıyor eşimin sperm değerni yükseltti
Devam edicem de ben anlamadım ya niye böyle yükseldiDevam et o testere dişli aslan pençesini kullan düzenli kadının birtanesine kısırson demişler yav
Bi aydır yapyrz cnm keçi boynuzu kürü evet sabah akşam içiriyorum ceviz fındık birde keçi boynuzu özü yediriyorum soğuk pres hareketliliği baya düzelttiKeçiboynuzu kürünü mü uyguladınız acaba ? ne kadar sürede etki etti ben de yen, başladım 3 gündür kaynatıyorum. Eşim hiç tahlil yaptırmadı sorun var mı yok mu bilmiyorum ama normalse de hızın artmasından zrar gelmez diye düşündüm
Cnm eşimde ileri harekette sorun vardı bi aydr kullanyrz son testinde baya yükseldi yine normale göre düşük ama kötünün iyisi ilk yaptrdmz teste ileri hareket hiç çıkmamıştı şimdi yerinde ileri hareket toplam %35 oldu ama morfoloji 2 çıktı en sonHangisini yaptın canım ne sorununuz vardı
Teşekkür ederim mutlaka baktıracağımAile önemli ama sende ayrı bor bireysin kontrollerini yaptır hormonlara baksonlar ben burdan yazayım o hormonlarpna baktor FSH,LH,Estradiol,Amh bunlara baktır sen normal değerlerde ise inşaallah öyledir sorun yaşamazsın bunlar hamilelik için önemli hormonlardır mutlaka yaptor
Bi aydır yapyrz cnm keçi boynuzu kürü evet sabah akşam içiriyorum ceviz fındık birde keçi boynuzu özü yediriyorum soğuk pres hareketliliği baya düzeltti
Kan verdm beklyrm cnm artş var mı diye . valla bncde kötü mutfak artık keçi boynuzu kokuyo hepBen sadece akşam bir bardak içirebiliyorum onu bile zorla içiyor burnunu kapatarak sanki cok kötü birşey gibi halbuki tadı güzel bence ben de içiyorum bazen akciğerlere de iyi geliyormuş :) heralde bu şekilde de işe yarar. Yanlış htırlamıyorsam sende gebelik vardı galiba bu ay dimi ?
Ben sadece akşam bir bardak içirebiliyorum onu bile zorla içiyor burnunu kapatarak sanki cok kötü birşey gibi halbuki tadı güzel bence ben de içiyorum bazen akciğerlere de iyi geliyormuş :) heralde bu şekilde de işe yarar. Yanlış htırlamıyorsam sende gebelik vardı galiba bu ay dimi ?
Kan verdm beklyrm cnm artş var mı diye . valla bncde kötü mutfak artık keçi boynuzu kokuyo hep
Sabah aç karnınada içir mutlaka özündnde yedir
Düşüklere de karşı rahmi güçlendiriyormuş sen sakin ol belki streDevam edicem de ben anlamadım ya niye böyle yükseldi
Rahim duvarında sorun varmı nar suyu öneriyor hoca fsh yükselince rahim duvarı inceliyormuş buda menopoza sebep oluyormuş ama hakiki nar suyu şeke ilavesiz olnası lazım dikkat etDevam edicem de ben anlamadım ya niye böyle yükseldi
demek ki uzun süre yapınca kötü geliyor bana daha henüz o şekilde hissettirmedi ama
İnş değerin katlarak artmıştır kürler yaradı bu ay bence bebişin geliyor
Akşam kaynatıyorum yarısı akşam yarısı sabah cnm videolu anlayımı var adamın bak istersenAkşamdan kaynattığını 2 ye bölüp yarısını sabah mı veriiyorsun yoksa sabah ayrı mı kaynatmak gerek canım
Kızlar moralm çk kötü önceki gün 19 çıkmştı şimdi 16
Bizimde sadece ileri harekette problem var canım bende keçiboynuzu özü ve çakşır suyu içiriyorum kürünü yapmadım hiç artış var mı bilmiyorum da baktırmadık henüzCnm eşimde ileri harekette sorun vardı bi aydr kullanyrz son testinde baya yükseldi yine normale göre düşük ama kötünün iyisi ilk yaptrdmz teste ileri hareket hiç çıkmamıştı şimdi yerinde ileri hareket toplam %35 oldu ama morfoloji 2 çıktı en son
Kimyasal oluyo büyük ihtimalle canım çok üzüldüm bi daha ki aya sağlıklı gebelik yaşarsın inşallahKızlar moralm çk kötü önceki gün 19 çıkmştı şimdi 16
Canım benim üzme kendini stres bile etkilemiş olabilir yapma böyleKızlar moralm çk kötü önceki gün 19 çıkmştı şimdi 16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?