Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar saraçoğunun kürler gerçekten işe yarıyor eşimin sperm değerni yükseltti

Keçiboynuzu kürünü mü uyguladınız acaba ? ne kadar sürede etki etti ben de yen, başladım 3 gündür kaynatıyorum. Eşim hiç tahlil yaptırmadı sorun var mı yok mu bilmiyorum ama normalse de hızın artmasından zrar gelmez diye düşündüm

Bi aydır yapyrz cnm keçi boynuzu kürü evet sabah akşam içiriyorum ceviz fındık birde keçi boynuzu özü yediriyorum soğuk pres hareketliliği baya düzeltti

Hangisini yaptın canım ne sorununuz vardı
Cnm eşimde ileri harekette sorun vardı bi aydr kullanyrz son testinde baya yükseldi yine normale göre düşük ama kötünün iyisi ilk yaptrdmz teste ileri hareket hiç çıkmamıştı şimdi yerinde ileri hareket toplam %35 oldu ama morfoloji 2 çıktı en son

Teşekkür ederim mutlaka baktıracağım

Bi aydır yapyrz cnm keçi boynuzu kürü evet sabah akşam içiriyorum ceviz fındık birde keçi boynuzu özü yediriyorum soğuk pres hareketliliği baya düzeltti

Ben sadece akşam bir bardak içirebiliyorum onu bile zorla içiyor burnunu kapatarak sanki cok kötü birşey gibi halbuki tadı güzel bence ben de içiyorum bazen akciğerlere de iyi geliyormuş :) heralde bu şekilde de işe yarar. Yanlış htırlamıyorsam sende gebelik vardı galiba bu ay dimi ?

Kan verdm beklyrm cnm artş var mı diye . valla bncde kötü mutfak artık keçi boynuzu kokuyo hep

Sabah aç karnınada içir mutlaka özündnde yedir

Kan verdm beklyrm cnm artş var mı diye . valla bncde kötü mutfak artık keçi boynuzu kokuyo hep

demek ki uzun süre yapınca kötü geliyor bana daha henüz o şekilde hissettirmedi ama
İnş değerin katlarak artmıştır kürler yaradı bu ay bence bebişin geliyor

Devam edicem de ben anlamadım ya niye böyle yükseldi
Düşüklere de karşı rahmi güçlendiriyormuş sen sakin ol belki stre
Devam edicem de ben anlamadım ya niye böyle yükseldi
Rahim duvarında sorun varmı nar suyu öneriyor hoca fsh yükselince rahim duvarı inceliyormuş buda menopoza sebep oluyormuş ama hakiki nar suyu şeke ilavesiz olnası lazım dikkat et

Kızlar moralm çk kötü önceki gün 19 çıkmştı şimdi 16

Canım üzülme nolur bilmiyorum biraz düşüp sonra tekrar yükselme gibi bir ihtimali var mı ama..Acaba hata olma ihtimali olabilir mi değerde? Kimyasalsa da önümüzdeki aylarda gebe kalma olasılığın çok yüksek. Doktorlar bu yüzden adet 4-5 gün gecikmeden kanda beta baktırmayın diyor. Çoğu kişi kimyasal yaşıyor ve bu sebepten de strese giriyor. Hiç test yapmasak normal adet olduğumuzu düşüncez en fazla 1-2 gün gecikti deyip üzülmicez. Ama gel de anlat kim sabredebilir o kadar.. Üzme kendini belki artar yarın yine baktırırsın doktora gösterdin mi ?

Bizimde sadece ileri harekette problem var canım bende keçiboynuzu özü ve çakşır suyu içiriyorum kürünü yapmadım hiç artış var mı bilmiyorum da baktırmadık henüz

Valla çk kötü oldum çk umutlanmıştm doktora çıktım oda boş boş knştu nsl cnm skldı ne kolay düşüyo demek olur böyle diyo umursamaz umursamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…