Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar. Ben yeni katıldım aranıza. Benim adet düzensizliklerim olduğu için ovülasyon testi denedim.sat 22 haziran, bat 26 temmuz bu arada.telefonumda 2 uygulama var.birinde ovülasyon günüm 11 temmuz diğerinde 13 temmuz.geçen 2 hafta hergün testi uyguladım ama hiç iki çizgi cikmamisti.Geçen cumartesi kendimi hamile gibi hissettim eğilip kalkamiyordum:)) Ama şuan tek belirti göğüs uçlarında karalık ve kokusuz akıntı

Test yaptınız mı?

Sanırım ben adet oldum kızlar bende sizlerin grubuna resmen katılmış bulunuyorum saraçoğlunun kürleri bizi bekliyor üç aşamalı kür deneyenler varmış sizlerden deneyen oldu mu

Kızlar hormon testimi aldım şimdi sizce nasıl ?

Eklentiler

• 20180723_130539.png
    41 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar yardım edin lütfen biliyorum bi çoğunuz bu testte 2.çizgiyi göremeyeceksiniz resimde belli olmuyor ama ben görüyorum test şuan elimde 2.çizgi garip bi renkle var açık gri gibi bi renk o yüzden emin olamıyorum test pozitifimi negatifimi anlayamadım . Normalde 2.çizginin pembe renkde olması gerekmiyormu ? Yani bu bahsettiğim açık gri beyaz 2.çizgi acaba her testte varmı ? Of...

Eklentiler

• 15D12C4C-2560-4541-BEEE-EF1302C83FC3.jpeg
    61,6 KB · Görüntüleme: 33
  • 39A90FE8-22F2-4FDC-97EB-FB654C81B932.jpeg
    27 KB · Görüntüleme: 34
Şu durumu her ay yaşyrm acaba silik çizgi varmı güneşe tutuyrm flaşa bakyrm :) cnm silik sn görüyosan vardır fotoda çıkmaz tam . ama sn yinede yarn sabah ilk idrarınla yine yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…