Nasldı cnm snvOlabilir oda baktırsın inşaallah herşey daha iyi olacak sen rabbine güven hayırlı geceler canımdua et bana olur mu yarın sınavım var adette olmadım ama hepsinon stresi ayrı yaa
Baya zordu canım inşaallah sonuçlar güzel gelir artık okula devam etmek istiyorum sağolasın ilgilendiğin için sen nezaman doktora gideceksinNasldı cnm snv
Pazartesi inş. İnş hayırlısı olur hakkındaBaya zordu canım inşaallah sonuçlar güzel gelir artık okula devam etmek istiyorum sağolasın ilgilendiğin için sen nezaman doktora gideceksin
İnşaallah canım bakalım nasıl çıkacak sonuçPazartesi inş. İnş hayırlısı olur hakkında
Canım senle ilgili mesaj gelmiş ama anlamadım ne demek oluyor o anlatsana bi daha önce mesaj bölümünde birşey yoktu aktif kullanmıyordum çünkü mesaj mı attın anlamadım da sorayım dedimNasldı cnm snv
Test yaptınız mı?Merhaba kızlar. Ben yeni katıldım aranıza. Benim adet düzensizliklerim olduğu için ovülasyon testi denedim.sat 22 haziran, bat 26 temmuz bu arada.telefonumda 2 uygulama var.birinde ovülasyon günüm 11 temmuz diğerinde 13 temmuz.geçen 2 hafta hergün testi uyguladım ama hiç iki çizgi cikmamisti.Geçen cumartesi kendimi hamile gibi hissettim eğilip kalkamiyordum:)) Ama şuan tek belirti göğüs uçlarında karalık ve kokusuz akıntı
İnşaallah hamilesindir canımYok test yapmadım henüz.sabirliyimdir o konuda bat'ı beklicem
Inşallah canımİnşaallah hamilesindir canım
Kürü cnm bugun doktora gittm bnde hormon testi verdmSanırım ben adet oldum kızlar bende sizlerin grubuna resmen katılmış bulunuyorum saraçoğlunun kürleri bizi bekliyor üç aşamalı kür deneyenler varmış sizlerden deneyen oldu mu
Yumurta olgunlaştırma çoğaltma ve çatlatmaNe
Kürü cnm bugun doktora gittm bnde hormon testi verdm
Bana iyi göreindo troidlerine falanda baktırdın mı horminlarına yaniKızlar hormon testimi aldım şimdi sizce nasıl ?
Cnm son olan heralde tiroid tam anlamıyrmdaBana iyi göreindo troidlerine falanda baktırdın mı horminlarına yani
Cnm bi git sende baktr bazı hormonlar engelliyomuş hamileliğiİnşaallah daha iyi olacak bende ovulasyin testlerine bakıyordum
Şu durumu her ay yaşyrm acaba silik çizgi varmı güneşe tutuyrm flaşa bakyrm :) cnm silik sn görüyosan vardır fotoda çıkmaz tam . ama sn yinede yarn sabah ilk idrarınla yine yapKızlar yardım edin lütfenbiliyorum bi çoğunuz bu testte 2.çizgiyi göremeyeceksiniz resimde belli olmuyor ama ben görüyorum test şuan elimde 2.çizgi garip bi renkle var açık gri gibi bi renk o yüzden emin olamıyorum test pozitifimi negatifimi anlayamadım . Normalde 2.çizginin pembe renkde olması gerekmiyormu ? Yani bu bahsettiğim açık gri beyaz 2.çizgi acaba her testte varmı ? Of...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?