Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 7 gün var. Ovülasyon testinde (adete yakın yapılmaz zaten ama yeni almıştım denemek istedim) t olan yer silikti. C koyuydu. Nasıl gebe olma ihtimali oluyor, çok şaşırdım şuan

Benimde 7 gün var. Ovülasyon testinde (adete yakın yapılmaz zaten ama yeni almıştım denemek istedim) t olan yer silikti. C koyuydu. Nasıl gebe olma ihtimali oluyor, çok şaşırdım şuan

Canım ovu testleri kandaki LH seviyesini ölçüyor. LH hormonu ile Beta HCG yapısal olarak cok benzermiş. Kanda beta hcg den önce LH miktarı artrmış ve o Beta ya dönüşürmüş (yabancı bir forum sayfasında okumuştum bunu ) o yuzden gebelik testi için erkense ovulasyon yapıp koyulaşma var mı diye takip eden bu şekilde gebeliğini öğrenen de var. Ama tabi en garantisi kan testi yine de :)

Tabikii.. bu arada cevap için teşekkürler. Zaten t olan silikti onun koyu olması gerekiyormuş bildiğim kadarıyla

Tabikii.. bu arada cevap için teşekkürler. Zaten t olan silikti onun koyu olması gerekiyormuş bildiğim kadarıyla

evet normalde T ile C eşit derecede koyuysa veya T daha koyuysa yumurtanın çatlamasına az kaldığı anlamına geliyor. Ama şöyle de bir durum var o ay yumurtan olmasa bile vücut normal döngüsünü devam ettireceği için yine LH seviyen yükseliyormuş. Yani koyuluğu yakalaman kesinikle yumurtladığını veya yumurtanın döllenecak boyutta olduğunu ispatlamıyor Yine herşey Allah'a kalmış yani..

Allah hakkımızda hayırlısını versin diyelim, bekleyeceğiz

Hımm mm ona göre birşey vardır bakalım aslonda bende gastritim ama adet olurkenki ağrolar için kullanıyordum çok iyi ağrı kesici özelliği var
Benim adet ağrım adet başlayınca oluyo o da çok az olur o kadar sessiz geliyoki ben bile şüpheye düşüyorum oldum mu olmadım mı

Benim adet ağrım adet başlayınca oluyo o da çok az olur o kadar sessiz geliyoki ben bile şüpheye düşüyorum oldum mu olmadım mı
Benimki şiddetli üçgün sürerdi ilaç kullanorken azda olsa vardı yani ilacı b8raktım şuan bir belirti yok olmaması beni şipheye soktu ya adetim ileri gitti geri gelmesi mümkin değil yarın olmam lazım normalde birkaçgün sonra olsamda bir hafta önceden şiddetli baş ağrısı ile göğüs ağrısı hep olurdu ama şimdi kestiremiyorum ağrım çokmu olacak azmı yada adet olacakmıyım.

İnşallah olmazsın bebiş vardır ne kadardır deniyosun canım

Arkadaşlar merhaba. Ben de bu ay adet olmamayı bekleyenlerdenim.Adetime 9 gün var.. 1 yıldır evliyim. Hormonsuz Spiral ile korunuyordum. Mayıs ayında çıkardım. Mayıs ve Haziran ayında malesef gebe kalamadım. Temmuz için de umudum kalmadı açıkçası. Neden kalamıyorum anlamış değilim canım çok sıkılıyor. Düzenli adet görüyorum en fazla 1 gün geri 1 gün ileri olur (nadiren).. Regl bitimi başlıyorum yumurtlama sonrasına kadar 1 gün ara ile deniyorum. Hemen kalkmıyorum. Yine de 2 deneme başarısız oldu (( bu arada geçmişimde 2 kürtaj 1 yumurta bağışı var. Gebe kalabildiğimi,yumurtlamamda problem olmadığını da biliyorum yani. Var mı bir tavsiyeniz öneriniz ? (Inşallah bu ay tutmuştur)

merhaba yeni katıldım adet olmam gereken tarih 22 temmuz ama ben dayanamadım test yaptım ikinci cizgi silik cıktı dün de beta hcg baktırdım acilden 33.1 çıktı umarım c.tesi günü tekrar baktırdığımda yükselmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…