- 17 Temmuz 2018
- 104
- 76
- 28
- 33
Valla çk kötü oldum çk umutlanmıştm doktora çıktım oda boş boş knştu nsl cnm skldı ne kolay düşüyo demek olur böyle diyo umursamaz umursamaz
Bu ikinci cnm belkide üçüncü inanki yıprandm artık bi seviniyorum bi yerlebir oluyorumCanım onlar artık robotlaşmış. Duyguları yok olmuş ne yazık ki bir çoğuunun.. Üzme kendini. En azından hamile kalman mümkünmüş bunu gördün. İnan bana kimyasalı görmek için bile ölüp biten cok insan var.. Önümüzdeki aylarda inşallah bebeğine kavuşacaksın.
Çok üzüldüm haklısın canım ama biraz daha dayan.Bu ikinci cnm belkide üçüncü inanki yıprandm artık bi seviniyorum bi yerlebir oluyorum
Çok üzüldüm haklısın canım ama biraz daha dayan.
@beneminee sen naptın canım?
Araştırırız birazdan biraz işlerim var yaron sonav var ya rabbim elbet ona da bir çare sunmuştur ondan umut kesilmezKızlar böyle arka arkaya kimyasal gebelik geçiren var mı nedeni ne biliyo musunuz ? Ya da sonrdan normal gebelik oluyor mu?
Valla çk kötü oldum çk umutlanmıştm doktora çıktım oda boş boş knştu nsl cnm skldı ne kolay düşüyo demek olur böyle diyo umursamaz umursamaz
Kuzum onceki yazilarini okuyamadim henus bu topikte yeniyim, bu soruna cevap olarak evet ard arda oldu bende catlatma ignesi yaptim 4 kere ve bi kere asilama hepsinde de adet gunume kadar 2 cizgi gosterdi testlerim bebek tutunamiyormus dedi dr um, prolaktinim yuksekmis o yuzden. Bu ay tedaviye basladim ve hamile kaldim, daha cok yeni adetime de 5 gun var daha insallah bu sefer tutunur ama kanda da cikti bu defa, oncekilerde kanda cikmiyordu , 1.29-2 cikiyordu.Kızlar böyle arka arkaya kimyasal gebelik geçiren var mı nedeni ne biliyo musunuz ? Ya da sonrdan normal gebelik oluyor mu?
Kızlar böyle arka arkaya kimyasal gebelik geçiren var mı nedeni ne biliyo musunuz ? Ya da sonrdan normal gebelik oluyor mu?
İyi bir doktor bulman ve bu testleri yapyırman lazım bütin hormonlarına baktır sık sık çünkü bu hormonlar çok değişkendirKızlar böyle arka arkaya kimyasal gebelik geçiren var mı nedeni ne biliyo musunuz ? Ya da sonrdan normal gebelik oluyor mu?
Gerçekten öyle aşırı acımasızlar umursamazlar
- İnsanda bir vucdan olmalı olmayanlarda böyle gitmişler doktor olmuşlar yazık
Canım durumunu iyi bir doktora anlat gerekirse araştırma hastanesine git hatta abart hamilelik sayını ki diycem üç az değil bunları not al genetik falan pıhtılaşma ne varsa baksınlarGerçekten öyle aşırı acımasızlar umursamazlar
Yaptrcm cnm bütün testleri . eşimin morfoloji 2 ondanda olabilr mi acabaCanım durumunu iyi bir doktora anlat gerekirse araştırma hastanesine git hatta abart hamilelik sayını ki diycem üç az değil bunları not al genetik falan pıhtılaşma ne varsa baksınlar
Olabilir oda baktırsın inşaallah herşey daha iyi olacak sen rabbine güven hayırlı geceler canımdua et bana olur mu yarın sınavım var adette olmadım ama hepsinon stresi ayrı yaaYaptrcm cnm bütün testleri . eşimin morfoloji 2 ondanda olabilr mi acaba
İnş cnm snden güzel haber alırız başarılarOlabilir oda baktırsın inşaallah herşey daha iyi olacak sen rabbine güven hayırlı geceler canımdua et bana olur mu yarın sınavım var adette olmadım ama hepsinon stresi ayrı yaa
Minnoskafa --- 4 temmuz
mine8585 --- 9 temmuz
Purebloodfiliz --- 12-15 temmuz
Fbahar --- 13 temmuz
Acy --- 14 temmuz
Miramtl ——18 temmuzMinnoskafa --- 4 temmuz
mine8585 --- 9 temmuz
Fbahar --- 13 temmuz
Acy --- 14 temmuz
Miramtl ——18 temmuzMinnoskafa --- 4 temmuz
mine8585 --- 9 temmuz
Fbahar --- 13 temmuz
Acy --- 14 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?