Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hala negatif çıktı ya bugün adrt ginom aslında bakalımAnladım Rabbim çok bekletmesin inşallah
Aile önemli ama sende ayrı bor bireysin kontrollerini yaptır hormonlara baksonlar ben burdan yazayım o hormonlarpna baktor FSH,LH,Estradiol,Amh bunlara baktır sen normal değerlerde ise inşaallah öyledir sorun yaşamazsın bunlar hamilelik için önemli hormonlardır mutlaka yaptorArkadaşlar merhaba. Ben de bu ay adet olmamayı bekleyenlerdenim.Adetime 9 gün var.. 1 yıldır evliyim. Hormonsuz Spiral ile korunuyordum. Mayıs ayında çıkardım. Mayıs ve Haziran ayında malesef gebe kalamadım. Temmuz için de umudum kalmadı açıkçası. Neden kalamıyorum anlamış değilim canım çok sıkılıyor. Düzenli adet görüyorum en fazla 1 gün geri 1 gün ileri olur (nadiren).. Regl bitimi başlıyorum yumurtlama sonrasına kadar 1 gün ara ile deniyorum. Hemen kalkmıyorum. Yine de 2 deneme başarısız oldu(( bu arada geçmişimde 2 kürtaj 1 yumurta bağışı var. Gebe kalabildiğimi,yumurtlamamda problem olmadığını da biliyorum yani. Var mı bir tavsiyeniz öneriniz ? (Inşallah bu ay tutmuştur)
Yarın tekrar bak bakalım silik de olsa yok mu?Benim hala negatif çıktı ya bugün adrt ginom aslında bakalım
Bend e bugün doktora gittim tahlil yaptırdım moralim bozuldu yaBenim hala negatif çıktı ya bugün adrt ginom aslında bakalım
Problem mi var?Bend e bugün doktora gittim tahlil yaptırdım moralim bozuldu ya
Evet canım tsh 6.32 çıkmış çok yüksek ve hamile kalmayı direk engelliyoProblem mi var?
Hadi yaa. İlaç tedavisi mi görüceksin şimdiEvet canım tsh 6.32 çıkmış çok yüksek ve hamile kalmayı direk engelliyo
Hayırdır noldu ben beklemeye karar verdimBend e bugün doktora gittim tahlil yaptırdım moralim bozuldu ya
İnşaallah canım rabbim yardımcın olsunKızlar kan verdim tekrar dua edin yükselmiş olsun
Canım tahliller çok önemli işte düşüremezsen saraçoğlunnun kürinden faydalan ilaçla beraber diğer tahlillere baktılar mı ben aslonda şindi incir kürünü paylaşacaktım sizlerle yapma isteyen olursa diyeEvet canım tsh 6.32 çıkmış çok yüksek ve hamile kalmayı direk engelliyo
Hormonlar alt üst olmuş ben anlamadım canım ilaç vericek büyük ihtimalleHayırdır noldu ben beklemeye karar verdim
Bakalım ne dicek canım ona göre bi yol izlicem bendeCanım tahliller çok önemli işte düşüremezsen saraçoğlunnun kürinden faydalan ilaçla beraber diğer tahlillere baktılar mı ben aslonda şindi incir kürünü paylaşacaktım sizlerle yapma isteyen olursa diye
İbrahim saraçoğlunnun kürlerine de bak dinmeden evine alır yaparsın inşaallah en yakon zamanda normale dönerHormonlar alt üst olmuş ben anlamadım canım ilaç vericek büyük ihtimalle
İnşallah canım ya bu ay ben testere dişli Aslan pençesi içtim bide hormonları düzenlesin diyeİbrahim saraçoğlunnun kürlerine de bak dinmeden evine alır yaparsın inşaallah en yakon zamanda normale döner
Devam et o testere dişli aslan pençesini kullan düzenli kadının birtanesine kısırson demişler yavİnşallah canım ya bu ay ben testere dişli Aslan pençesi içtim bide hormonları düzenlesin diye