• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla çk kötü oldum çk umutlanmıştm doktora çıktım oda boş boş knştu nsl cnm skldı ne kolay düşüyo demek olur böyle diyo umursamaz umursamaz

Canım onlar artık robotlaşmış. Duyguları yok olmuş ne yazık ki bir çoğuunun.. Üzme kendini. En azından hamile kalman mümkünmüş bunu gördün. İnan bana kimyasalı görmek için bile ölüp biten cok insan var.. Önümüzdeki aylarda inşallah bebeğine kavuşacaksın.

Canım onlar artık robotlaşmış. Duyguları yok olmuş ne yazık ki bir çoğuunun.. Üzme kendini. En azından hamile kalman mümkünmüş bunu gördün. İnan bana kimyasalı görmek için bile ölüp biten cok insan var.. Önümüzdeki aylarda inşallah bebeğine kavuşacaksın.
Bu ikinci cnm belkide üçüncü inanki yıprandm artık bi seviniyorum bi yerlebir oluyorum :(

Valla çk kötü oldum çk umutlanmıştm doktora çıktım oda boş boş knştu nsl cnm skldı ne kolay düşüyo demek olur böyle diyo umursamaz umursamaz
  • Klamidya, frengi veya toksoplazma gibi enfeksiyonlar
  • Zamanında tedavi olmayan tiroid hastalıkları gibi bazı sistematik hastalıklar
  • Edinilmiş ya da doğuştan olan çeşitli rahim anormallikleri
  • Yetersiz rahim astarı
  • Hormonal seviyelerde anormallik
  • Fetüsün rahim dışında implantasyonu
  • Luteal faz defekti: Rahim bu implantasyona doğru pozisyonda izin vermez.
  • Gelişmekte olan fetusun kromozom anormallikleri
  • Myomlar
  • Bunlara baktır böyle sorunlarla karsolaşılabiliyormuş genetik problemlerde olabiliyotmuş

Kızlar böyle arka arkaya kimyasal gebelik geçiren var mı nedeni ne biliyo musunuz ? Ya da sonrdan normal gebelik oluyor mu?
Kuzum onceki yazilarini okuyamadim henus bu topikte yeniyim, bu soruna cevap olarak evet ard arda oldu bende catlatma ignesi yaptim 4 kere ve bi kere asilama hepsinde de adet gunume kadar 2 cizgi gosterdi testlerim bebek tutunamiyormus dedi dr um, prolaktinim yuksekmis o yuzden. Bu ay tedaviye basladim ve hamile kaldim, daha cok yeni adetime de 5 gun var daha insallah bu sefer tutunur ama kanda da cikti bu defa, oncekilerde kanda cikmiyordu , 1.29-2 cikiyordu.

Kızlar böyle arka arkaya kimyasal gebelik geçiren var mı nedeni ne biliyo musunuz ? Ya da sonrdan normal gebelik oluyor mu?
  • Doktorunuz kimyasal gebelik tedavisinde bebek aspirini, progesteron, ameliyat gibi bazı tedavi seçenekleri önerebilir. Rahim içinde herhangi bir anormalliği düzeltmek için, özellikle herhangi bir enfeksiyon için antibiyotik tedavisi yardımcı olabilir. Birde pıhtılaşmaya bakılsın doktorun birini dinledim bebek tam tutunma aşamasında kılcal damarda bir pıhtı gelip o bağlantıya engel olmasıyla erken oluşma aşamasonda düşokler yani kimyasal düşük oluşuyormuş

İyi bir doktor bulman ve bu testleri yapyırman lazım bütin hormonlarına baktır sık sık çünkü bu hormonlar çok değişkendir

Sağolun kızlar valla iyi ki varsınız insan can sıkıntısını buraları okuyarak geçiriyor aynı şeyleri yaşıyoruz az çok hepimiz derdi olan dertlinn halinden anlıyo bugun doktorun yaptı o kdr zoruma gitti ki duygusuz kadın kapıdan çıkar çıkmaz ağladım. Adet 3. Gün test yaptrcm hormon testi vs. Başka bi doktora gidcm

Back