Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar benide ekler misiniz adet tarihim 22 temmuz. 1 yıldır bebek bekliyorum

Aile önemli ama sende ayrı bor bireysin kontrollerini yaptır hormonlara baksonlar ben burdan yazayım o hormonlarpna baktor FSH,LH,Estradiol,Amh bunlara baktır sen normal değerlerde ise inşaallah öyledir sorun yaşamazsın bunlar hamilelik için önemli hormonlardır mutlaka yaptor

Evet canım tsh 6.32 çıkmış çok yüksek ve hamile kalmayı direk engelliyo
Canım tahliller çok önemli işte düşüremezsen saraçoğlunnun kürinden faydalan ilaçla beraber diğer tahlillere baktılar mı ben aslonda şindi incir kürünü paylaşacaktım sizlerle yapma isteyen olursa diye

Kızlar yumurta çatlamasını kolaylaştoran ibrahim saraçoğlunun incir kürü bir çok kişi bu kür için teşkkür ediyor bebek sahibi olanlar bende bir çok yorunlarını youtube da okudum nekadar güzel birşey ra

Hamileliği kolaylaştıran kuru incir kürü tarifi: Damacanadan aldığınız yarım litre suyu uygun bir tencerede kaynatmaya başlayın. Su kaynamaya başlayınca tencerenin içine 15-16 adet kuru incir atın ve tencerenin kapağını kapatarak 20 dakika kuru incirleri haşlayın. 20 dakika haşladığınız kuru incir kürünü ılıkdıktan sonra pirinç süzgeci ile süzün.
Kolay hamilelik ve yumurta çatlatmak için hazırlanan kuru incir kürü üçe bölünerek yemeklerden 15 dakika kadar önce aç karnına içilmelidir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü tam olarak şöyle uygulanmalıdır: Bu kür 21 gün uygulanır, 7 gün ara verilir, 21 gün kür tekrar uygulanır ve kuru incir kürü tamamlanır. Yani kuru incir kürü toplamda 42 gün boyunca içilecektir.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, kuru incir kürünün her gün taze olarak hazırlanmasını, incirlerin ikiye bölünerek kaynayan suya atılmasını ve incirlerin dışında beyaz pudra varsa incirlerin ilk önce soğuk suda yıkanması gerektiğini söylüyor.

Alıntı Cevapla
I
isimsiz
Forum Okuru
16 Ocak 2014

Ben

Çocuk sahibi olmak isteyipte bu konuda çare bulamayan bir çok anne adayı var. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, doğal bitkilerle hamile kalmayı kolaylaştıran Kuru incir kürünü açıkladı. Daha kolay hamile kalınmasını sağlayan ve yumurta çatlatma özelliği olan kürü 42 gün boyunca içilmesi gerekmektedir.
Hamileliği kolaylaştıran kuru incir kürü tarifi:
Damacanadan aldığınız yarım litre suyu uygun bir tencerede kaynatmaya başlayın. Su kaynamaya başlayınca tencerenin içine 15-16 adet kuru incir atın ve tencerenin kapağını kapatarak 20 dakika kuru incirleri haşlayın. 20 dakika haşladığınız kuru incir kürünü ılıkdıktan sonra pirinç süzgeci ile süzün.
Kolay hamilelik ve yumurta çatlatmak için hazırlanan kuru incir kürü üçe bölünerek yemeklerden 15 dakika kadar önce aç karnına içilmelidir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü tam olarak şöyle uygulanmalıdır: Bu kür 21 gün uygulanır, 7 gün ara verilir, 21 gün kür tekrar uygulanır ve kuru incir kürü tamamlanır. Yani kuru incir kürü toplamda 42 gün boyunca içilecektir.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, kuru incir kürünün her gün taze olarak hazırlanmasını, incirlerin ikiye bölünerek kaynayan suya atılmasını ve incirlerin dışında beyaz pudra varsa incirlerin ilk önce soğuk suda yıkanması gerektiğini söylüyor.[/quote]

Damacana dediği klorsuz kaynak suyu olması lazım klor herşeyi bozuyor ben kürlerimde klorsuz su kullanıyorum köy suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…