Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi çıkmış canm hayırlı olsun inşallah hamilesinidir adet tarihin ne zamandı canmKızlar bugünki testim
Bugundü cnm dün kan testi yaptrdm 19.11çıkmıştı yarın bidha yaptrcmÇizgi çıkmış canm hayırlı olsun inşallah hamilesinidir adet tarihin ne zamandı canm
Ay canm inşallah hamişsindir burdaki isteyen herkese Allahım nasip etsin inşalahhhhhBugundü cnm dün kan testi yaptrdm 19.11çıkmıştı yarın bidha yaptrcm
Amin inş canım dua edin bana kaç aydır bu iyi haberleri beklyrm
Ay canm inşallah hamişsindir burdaki isteyen herkese Allahım nasip etsin inşalahhhhh
Bugundü cnm dün kan testi yaptrdm 19.11çıkmıştı yarın bidha yaptrcm
Hımm mm ona göre birşey vardır bakalım aslonda bende gastritim ama adet olurkenki ağrolar için kullanıyordum çok iyi ağrı kesici özelliği varSoğan kürü yapamıyorum canım ben gastrit var midemde Saraçoğlu yapmayın diyo incirde prolaktin yükseltiyi benimkide sınırda zaten
Bende bebis istiyorum adetim yarin biter uygun zamanlar ne zaman olur hesaplamayi biliyormusunuz yardim lutfennnnn
Cnm bnm telfn uygulamasına göre 5 temmuz falan ama daha önceki aylarda ovulasyon testi yaptım bu uygulamadıki tarihe göre iki gün sonra net çizgi çıkmıştı. 5 6 temmuz olabilr belli değil yani inş güzel haber alırsın yumurtlamdan 10 gün sonra en fazla kanda çıkarmış idrar testi zor çıkması daha çok var gününeCanım cok tebrik ederim inş değerin düzgünce yükselir ve sorunsuzca kucağına alırsın bebeğini :) Acaba yumurtlama tarihini biliyor musun ? Benim de yumurtlama üstünden 10 gün geçti bu ay erken yumurtladım ovu testine göre. Bugun dayanamayıp erken gebelik testi yaptım hiçbişey cıkmadı umutsuzluğa kapılmıştımbat 25 veya 26 temmuz.
Cnm bnm telfn uygulamasına göre 5 temmuz falan ama daha önceki aylarda ovulasyon testi yaptım bu uygulamadıki tarihe göre iki gün sonra net çizgi çıkmıştı. 5 6 temmuz olabilr belli değil yani inş güzel haber alırsın yumurtlamdan 10 gün sonra en fazla kanda çıkarmış idrar testi zor çıkması daha çok var gününe
6 ay falan oldu cnm eşimin bi kaç sorunu vardı yeni öğrendik bizde inş bu ay olmuştr daha öncde kimyasal geçirdim. Yumurtlamadan sonra hissettm tek adetten farklı belirti sağ kasığımda bi ağırlık var gibi bi el bastırıyomuş gibi hissettm halada öyle hissdyrm sol kasığım boş gibi çk rahat sağ tarafta bi çekilme varya ne bileyim bakıyorum bat'a 8-9 gün varken öğrenen oluyor. Ben de erken yumurtladığımı düşünüp artık çıkması lazım diye düşünmüştüm ama biraz daha beklemek gerek. Sende herhangi bir belirti oldu mu hissettiğin? Ne kadar zamandır deniyordunuz?
Çekilme derken bi hareket hissettin mi benim nerdeyse bir haftadır damarlar sanki atıp duruyor bi kıpırtı var gibime geliyor6 ay falan oldu cnm eşimin bi kaç sorunu vardı yeni öğrendik bizde inş bu ay olmuştr daha öncde kimyasal geçirdim. Yumurtlamadan sonra hissettm tek adetten farklı belirti sağ kasığımda bi ağırlık var gibi bi el bastırıyomuş gibi hissettm halada öyle hissdyrm sol kasığım boş gibi çk rahat sağ tarafta bi çekilme var
6 ay falan oldu cnm eşimin bi kaç sorunu vardı yeni öğrendik bizde inş bu ay olmuştr daha öncde kimyasal geçirdim. Yumurtlamadan sonra hissettm tek adetten farklı belirti sağ kasığımda bi ağırlık var gibi bi el bastırıyomuş gibi hissettm halada öyle hissdyrm sol kasığım boş gibi çk rahat sağ tarafta bi çekilme var
İnşaallah canım benimde yarın adet günüm ilacı bırakalp bir ay oldu adetin günü değişmez ise yarın bakıcam ictane falan test aldırdım görimceme dedim en uygun hangisiyse obu al bakalım sonavda var odaklanamoyorum sınava ya dua edin sonavomda güzel geçsin diyeBazen cnm snaki kalp çarpıntısı gibi ama daha çok bi ağırlık var bacağımada etki ediyo gibi baskı var. İnş güzel haberler alırız hepimiz
Değerim 19.11 çıktı cnm çk korkyrm valla yine düşcek diye çk dua edin bana sevinemedik bile hiçbenim de bu ay sol kasığıımda acayip ağrı var. Zaman zaman başlıyor geçmiyor hatta bacağıma vuruyor akşamları. Burayı ilk okumaya başladığımda 'ay herkesin de kasıklarında ağrı sızı var psikolojik bu belirtiler emaaan'' diyrdum bu ay bende de olduinş bu defa değerin güzelce yükselir kimyasaldan sonra gebelik genelde sağlıklı ve sorunsuz oluyor bence bu defa bebeğin seninle
![]()
Kpps mi girceksnz bnde gircem valla sınavı falan unuttum :) umrumda değilİnşaallah canım benimde yarın adet günüm ilacı bırakalp bir ay oldu adetin günü değişmez ise yarın bakıcam ictane falan test aldırdım görimceme dedim en uygun hangisiyse obu al bakalım sonavda var odaklanamoyorum sınava ya dua edin sonavomda güzel geçsin diye
Yok canım dgs ye iki yıllık mezunum dörde tamamlamak için ilitam okumak için yanin hamilede olsam çocukta yapsam dışardan okuycam benim kpss ye daha varKpps mi girceksnz bnde gircem valla sınavı falan unuttum :) umrumda değil
Hayırlı olsun cnm hakkında :) inş güzel haberleride alırızYok canım dgs ye iki yıllık mezunum dörde tamamlamak için ilitam okumak için yanin hamilede olsam çocukta yapsam dışardan okuycam benim kpss ye daha var