Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bebis istiyorum adetim yarin biter uygun zamanlar ne zaman olur hesaplamayi biliyormusunuz yardim lutfennnnn

Bugundü cnm dün kan testi yaptrdm 19.11çıkmıştı yarın bidha yaptrcm

Canım cok tebrik ederim inş değerin düzgünce yükselir ve sorunsuzca kucağına alırsın bebeğini :) Acaba yumurtlama tarihini biliyor musun ? Benim de yumurtlama üstünden 10 gün geçti bu ay erken yumurtladım ovu testine göre. Bugun dayanamayıp erken gebelik testi yaptım hiçbişey cıkmadı umutsuzluğa kapılmıştım bat 25 veya 26 temmuz.

Soğan kürü yapamıyorum canım ben gastrit var midemde Saraçoğlu yapmayın diyo incirde prolaktin yükseltiyi benimkide sınırda zaten
Hımm mm ona göre birşey vardır bakalım aslonda bende gastritim ama adet olurkenki ağrolar için kullanıyordum çok iyi ağrı kesici özelliği var

Son düzenleme:
Bende bebis istiyorum adetim yarin biter uygun zamanlar ne zaman olur hesaplamayi biliyormusunuz yardim lutfennnnn

Canım eğer ovulasyon testi kullanırsan veya doktorda yumurta takibi yaptırırsan kes,n yumurtlama tarihini bilebilirsin. Bunları yapmak istemiyorsan, şeffaf akıntını takip edebilirsin. Periyodun 28 günse ortalama 14. günü yumurtlama günündür ama by kaba hesap yani kişiden kişiye değişebilir.sen işini garantiye almak için periyodunun başından itibaren say 10-12-14-16-18. günler ilişki olsun. İnş kısa zamanda kavuşursun.

Reactions: qew
Cnm bnm telfn uygulamasına göre 5 temmuz falan ama daha önceki aylarda ovulasyon testi yaptım bu uygulamadıki tarihe göre iki gün sonra net çizgi çıkmıştı. 5 6 temmuz olabilr belli değil yani inş güzel haber alırsın yumurtlamdan 10 gün sonra en fazla kanda çıkarmış idrar testi zor çıkması daha çok var gününe

ya ne bileyim bakıyorum bat'a 8-9 gün varken öğrenen oluyor. Ben de erken yumurtladığımı düşünüp artık çıkması lazım diye düşünmüştüm ama biraz daha beklemek gerek. Sende herhangi bir belirti oldu mu hissettiğin ? Ne kadar zamandır deniyordunuz?

6 ay falan oldu cnm eşimin bi kaç sorunu vardı yeni öğrendik bizde inş bu ay olmuştr daha öncde kimyasal geçirdim. Yumurtlamadan sonra hissettm tek adetten farklı belirti sağ kasığımda bi ağırlık var gibi bi el bastırıyomuş gibi hissettm halada öyle hissdyrm sol kasığım boş gibi çk rahat sağ tarafta bi çekilme var

Çekilme derken bi hareket hissettin mi benim nerdeyse bir haftadır damarlar sanki atıp duruyor bi kıpırtı var gibime geliyor

Bazen cnm snaki kalp çarpıntısı gibi ama daha çok bi ağırlık var bacağımada etki ediyo gibi baskı var. İnş güzel haberler alırız hepimiz

benim de bu ay sol kasığıımda acayip ağrı var. Zaman zaman başlıyor geçmiyor hatta bacağıma vuruyor akşamları. Burayı ilk okumaya başladığımda 'ay herkesin de kasıklarında ağrı sızı var psikolojik bu belirtiler emaaan'' diyrdum bu ay bende de oldu inş bu defa değerin güzelce yükselir kimyasaldan sonra gebelik genelde sağlıklı ve sorunsuz oluyor bence bu defa bebeğin seninle

Bazen cnm snaki kalp çarpıntısı gibi ama daha çok bi ağırlık var bacağımada etki ediyo gibi baskı var. İnş güzel haberler alırız hepimiz
İnşaallah canım benimde yarın adet günüm ilacı bırakalp bir ay oldu adetin günü değişmez ise yarın bakıcam ictane falan test aldırdım görimceme dedim en uygun hangisiyse obu al bakalım sonavda var odaklanamoyorum sınava ya dua edin sonavomda güzel geçsin diye

Değerim 19.11 çıktı cnm çk korkyrm valla yine düşcek diye çk dua edin bana sevinemedik bile hiç

Kpps mi girceksnz bnde gircem valla sınavı falan unuttum :) umrumda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…