Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
onlara hiç inanma,derlerdi de inanmazdım. gerçekten de varsa asıl 5liralık testlerde cıkıyo. erken gebelik testleri hikaye. ben ondan da cok denedim.. git 4liralık testler var onlardan 2-3 tane al. bat'a kadar sabahları yap. bak benim ilişkiden sonra 14.gün çıktı. Sende de cıkıcaktır inşallah pazartesiye en geç

Kız aynı şeyleri yapmışız ya

Bugün son umut dediğin testlerden alıcam ve bata kadar her gün deniycem. Çıkmazsa da çıkmaz artık napıyım bugünden daha fazla üzülmeyeceğim kesin. Tamam kızlar sizi dinliycem ve bugün iş çıkışı alıcam o testlerden 4-5 tane. Bu da artık son umut Gebelik testi desem direk verirler mi yoksa uygun olanlarından mı demem lazım?

Ayy maşallah ne güzel darısı bize inşallah ovu da ben de iki koyu çizgiYi yakalayamıyorum acaba sıkıntı mı var diye düşünüyorum ya ben mi başaramıyorum anlamadım:)

Ayy maşallah ne güzel darısı bize inşallah ovu da ben de iki koyu çizgiYi yakalayamıyorum acaba sıkıntı mı var diye düşünüyorum ya ben mi başaramıyorum anlamadım:)

kesinlikle görmedim aynı koyulukta ikinci bi çizgi. güya hep derler ki ilkinden daha koyu olcak anca ozaman yumurtlarsın. ben ne diyorum bu koyduğum gebelik testinden daha koyu bi ovü görmedim ama yinede oldu bak. ortalama olarak en koyu olan günleri değerlendir bence.

Ay ne kadar güzel ya maşallah bnm sabah yine çok silik çıktı

Öyle yapıyorum en koyu olan zamanı değerlendiriyorum canım bu ara benim de bat yarın 10 gün varken bende test yaptırmıştım 0.5 çıktı benim ki de senin gibi yükselmiştir inşallah gerçi bugün ovu yaptım çok silik çıktı hamile olanların koyu çıkıyormuş herhalde gebelik yapmadım hayal kırıklığı olduğu için her ay

Umutsuzluk yokbekle bakalom benle beraber

Ben uygunundan olsun dedim bebetime diye test var 5tl onu verdi

Aferin rahat olursan çok iyi olur kendin içinde eşin içinde
Ben bu ay çok rahattım verirse Rabbim başımla birlikte vermezse de teslimiyetle beklemek geliyo elimden bakalım zaten bu ay da olmazsa test yaptırmaya çalışcam tekrar gerçi haftasonuna denk geliyo ama bakalım bi sorun var mı diye

Hayırlısı olsun inşaallah sen adet bitiminde soğan kürü uygula ibrahim saraçoğlunn sonrasonda uygulanacak kürleri de var yumurta oluşmasına kadar dı sanırım sonrasonda incir kürü var yanlış hatırlamoyorsam

Soğan kürü yapamıyorum canım ben gastrit var midemde Saraçoğlu yapmayın diyo incirde prolaktin yükseltiyi benimkide sınırda zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…