Temmuz ayında transfer olacaklar

zorlu bı surec inşallah bu kadar zorluktan sonra uğraşların karşılığını pozitif alırsın canım hep bekleme olmuş gerçekten biseyler bekleyince zaman geçmek bilmiyor

Kızlar ben de doktordan geldim . Bir sürü ilaç yazdı yine . Lucrine devam dedi estrofem kan sulandırıcı ve yeni bir folik asit yazdı , bir sürü tahlil istedi haftaya pazartesi tekrar çağırdı . Bir aksilik olmazsa 2 hafta içinde transfer dedi bu iş çok pahalıya patlıyor inşallah emeklerimizin karşılığını alırız Allah ın izniyle

zorlu bı surec inşallah bu kadar zorluktan sonra uğraşların karşılığını pozitif alırsın canım hep bekleme olmuş gerçekten biseyler bekleyince zaman geçmek bilmiyor
İnşallah canım çok zor kanser teşhisi bile koyuldu bir ara yumurta kisti vardı şekil bozukluğu yüzünden korktular o yüzden uzadı birazda herşeyin hayırlısı

Aaa süper seninde az kalmış birlikte bu heyecanlı süreci bekleriz bende lucrin falan çok kullandım çok şükür bitti yarın kontrol benimde

Merhaba kızlar bende rahim dinlendirme sürecindeyim. 10 Temmuz gibi nasipse transferimin olabileceğini söyledi doktorum. Yalnız benim burada takıldığım bir nokta var, lucrin depot’un 20.Gününde muayeneye gittim Eksrofem başlattılar, siz yazmışsınız adet söktürücü vs. Ben hala adet olmadım, olmam mı gerekiyordu?

Hoşgeldin canım benimde ilk tüp Bebek te 20.gun estrofem başlandı adet olmadan transfer yapılmıştı normal de yine öyle olacaktı ama pandemi yüzünden iğnem boşa gitti mecburen böyle oldu

Coraspin içiyorum ama daha önce iki düşüğüm var canım ama pıhtılaştırma baktırmadım . Eksik mi içiyorum ilaç diye içim içimi yiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…