- 21 Mart 2018
- 3.726
- 13.862
-
- Konu Sahibi cikolatakistim
Evet canım almanyadayımAlmanya'da mi yaşıyorsun
Almanya'da teyzemler var temmuzda geleceklerdi yollar açıldı mı bilmiyorum tabiEvet canım almanyadayım
Hoşbuldum 10 temmuz randevu o gün söyler büyük ihtimal sebebsiz infertiliteHoşgeldin benimde rahîm dinlendirme vermişti hayırlı olsun sıkıntın neydi
İğrenç bi dönemdeyiz .. 14 günlük karantina şartı var tabi . Biraz karışık durumlarAlmanya'da teyzemler var temmuzda geleceklerdi yollar açıldı mı bilmiyorum tabi
Amin hepimizin inşallah . Benim ki lucrin daily gibi birşeydi ne işe yaradığını da bilmiyorum bakalım bugün ne diyecek doktorum 4,5 da randevum varBende lucrin depot kullandım :) hayırlı sonuçların olsun güzel haberlerini bekliyoruz:)
Güzel sonuçların olsunHoşbuldum 10 temmuz randevu o gün söyler büyük ihtimal sebebsiz infertilite
Aynen hayırlısıyla atlatırız inşallahİğrenç bi dönemdeyiz .. 14 günlük karantina şartı var tabi . Biraz karışık durumlar
Benim farklıydi.Bize de haber verAmin hepimizin inşallah . Benim ki lucrin daily gibi birşeydi ne işe yaradığını da bilmiyorum bakalım bugün ne diyecek doktorum 4,5 da randevum var
NedenKızlar benim transfer yattı size bol Şans
Az önce doktorumla konuştuk bana geçen hafta MMR aşısı yapıldı yani kabakulak , kızamıkcık,kızamık . Bu aşı hamileleikten en az bi ay önce yapılması gerek ben geçen hafta yaptırdım . Doğal olara olmaz dedi komplikasyonları olabilir dedi . En az 1 ile 3 ay dedi
Tüh ya çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş bende bağışıklık kazanmışim pozitif çıkmıştı. İnşallah güzel haberlerini de duyarızAz önce doktorumla konuştuk bana geçen hafta MMR aşısı yapıldı yani kabakulak , kızamıkcık,kızamık . Bu aşı hamileleikten en az bi ay önce yapılması gerek ben geçen hafta yaptırdım . Doğal olara olmaz dedi komplikasyonları olabilir dedi . En az 1 ile 3 ay dediama önümüzdeki adetimle haber edicem bakalım ozaman ne diycek of ya gereksiz yere yapılmasaydım keşke tetanoz yapılınca onuda yaptılar
O nedemek canım ? Nasıl yani bağışıklık kazanmışsın pozitifTüh ya çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş bende bağışıklık kazanmışim pozitif çıkmıştı. İnşallah güzel haberlerini de duyarız
Doktorum demsiti önceden geçirmiştim ben,rubella pozitif çıkmıştı korktum sordum o da bağışıklık kazanmış dedi bı sıkıntı yok dediO nedemek canım ? Nasıl yani bağışıklık kazanmışsın pozitif
Ya burda mecburi şimdi iş yerlerine bile almadan soruyolar 10 yıl içindmi yaptırdın diye bende grçen hafta yaptırınca . Doktorum iptal dediDoktorum demsiti önceden geçirmiştim ben,rubella pozitif çıkmıştı korktum sordum o da bağışıklık kazanmış dedi bı sıkıntı yok dedi
Kötü olmuş bilseydin önceden yaptırırdn hayırlısı böyleymişYa burda mecburi şimdi iş yerlerine bile almadan soruyolar 10 yıl içindmi yaptırdın diye bende grçen hafta yaptırınca . Doktorum iptal dedihevesim kursağımda kaldı
Aynen canımKötü olmuş bilseydin önceden yaptırırdn hayırlısı böyleymiş
Vardır bir hayır canım üzülmeAynen canımhayırlısı ne diyeyim ağustosa kaydı yani transfer
Aynen herkezin hakkında hayırlısı olsun umarım hepiniz pozitif görürsünüzVardır bir hayır canım üzülme
Aminnnn inşallahAynen herkezin hakkında hayırlısı olsun umarım hepiniz pozitif görürsünüz