Temmuz ayında transfer olacaklar

İğne kullanMadan derken opuya kadar iğnelerimi oldum hep . Dondurulmuş transfer olucam . Doktorum bu şekilde daha iyi olacağını söyledi . Transfer sürecinde kullandığım tek iğne çatlatma iğnesi oldu
Hayırlı olsun canım seninki doğal ilerleyecek , bazılarında toplama bile doğal oluyor transfer de doğal olması iyi aslında çoğumuz boşuna da kullanıyorz gibi kan sulandırıcı falan

Hayırlı olsun canım seninki doğal ilerleyecek , bazılarında toplama bile doğal oluyor transfer de doğal olması iyi aslında çoğumuz boşuna da kullanıyorz gibi kan sulandırıcı falan
Doktora defalarca sordum atlamış olmasın diye Çok da güveniyorum ama dediğim gibi korkularım çok baskın

merhaba benimde transferim 10temmuz dondurulmus 5.gun embriyosu

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız listeye ekliyim mi?
evet olur ekleyin..inşallah yaklaşık 8 senedir bekliyorz bebeğimi 18 gün önce annemi kaybettim anneciğim de babam da göremediler evladımı bana büyük bir sevinç olacak hüznümün ardından ...
ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah amin

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah... Aminnnn inşallah rabbim sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…