-
- Konu Sahibi cikolatakistim
Amin amin canımYolumuz ağır ve stresli Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağına al insalllah
Hayırlı olsun canım seninki doğal ilerleyecek , bazılarında toplama bile doğal oluyor transfer de doğal olması iyi aslında çoğumuz boşuna da kullanıyorz gibi kan sulandırıcı falanİğne kullanMadan derken opuya kadar iğnelerimi oldum hep . Dondurulmuş transfer olucam . Doktorum bu şekilde daha iyi olacağını söyledi . Transfer sürecinde kullandığım tek iğne çatlatma iğnesi oldu
Tamam seni de ekliyorumBende temmuz ayında yaptıracağım inş liste de bende varım yani umarım hepimiz güzel haberler alır çifte bayram yaparız ☺
Doktora defalarca sordum atlamış olmasın diyeHayırlı olsun canım seninki doğal ilerleyecek , bazılarında toplama bile doğal oluyor transfer de doğal olması iyi aslında çoğumuz boşuna da kullanıyorz gibi kan sulandırıcı falan
Doktorunuza güvenliğiniz zaman herşey güzel sonuçlanıyor bende öyle düşünüyorum ve sorgusuz sualsiz teslim ettim kendimiDoktora defalarca sordum atlamış olmasın diye ☺☺ Çok da güveniyorum ama dediğim gibi korkularım çok baskın
İnşallah sen de güzel haberlerle geelirsin yarın ... ben hap kullanımında çok zorlanıyorum benim için çok zor olacak .ALLAH yardımcımız olsun İnşallahAaa süper seninde az kalmış birlikte bu heyecanlı süreci beklerizbende lucrin falan çok kullandım çok şükür bitti yarın kontrol benimde
Bana da folik asit ağır geldi onu değiştirmeyi düşünüyorum yarın söylicm doktora... İnşallah buraya rekorla kapatırızİnşallah sen de güzel haberlerle geelirsin yarın ... ben hap kullanımında çok zorlanıyorum benim için çok zor olacak .ALLAH yardımcımız olsun İnşallah
Ay inşallahBana da folik asit ağır geldi onu değiştirmeyi düşünüyorum yarın söylicm doktora... İnşallah buraya rekorla kapatırız
İnşallah . Birbirimize umut oluruzBana da folik asit ağır geldi onu değiştirmeyi düşünüyorum yarın söylicm doktora... İnşallah buraya rekorla kapatırız
İnşallah canımİnşallah . Birbirimize umut oluruz
Çok teşekkür ederimHoşgeldin canım benimde ilk tüp Bebek te 20.gun estrofem başlandı adet olmadan transfer yapılmıştı normal de yine öyle olacaktı ama pandemi yüzünden iğnem boşa gitti mecburen böyle oldu
Yok korkma olması gereken tedavi yöntemi. bu yüzden aslında yapılıyor adet olmadan aktiflesmesin kist diye için rahat olsunÇok teşekkür ederim ☺ Telaşlanmıştım bir anda.
merhaba benimde transferim 10temmuz dondurulmus 5.gun embriyosuMerhaba kızlar
Temmuzda transfer olacak olanlar buraya
- @krcy - 1 Temmuz - 5.Gün Embriyo
- @Zarif begonvil - 2 Temmuz -
- @olilya - 4 Temmuz -
- C Crn07 - 5 Temmuz -
- @Sabdem - Temmuz Transfer -
- S Sedaaabzesr -Temmuz Transfer -
- @Ogretmennhanimm - Temmuz Transfer -
- @ozlemmk - Temmuz Transfer -
cikolatakistim -Temmuz Transfer - - @pcos066 - Temmuz Transfer -
- @Mersinliozlem - Temmuz Transfer -
Bende 9-10 temmuzda gözüküyor yarın belli olacak inşallah
benimde 10temmuz insallah hepimiz pozitif sonuc alirizBende 9-10 temmuzda gözüküyor yarın belli olacak inşallah
Tamam seni de alıyorum listeye sanırım aynı zamanlarda transfer olucazmerhaba benimde transferim 10temmuz dondurulmus 5.gun embriyosu
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızyarın 1 temmuz transferim var arkadaşlar dualarınızı bekliyorum..5. gün embriyosu dondurulmuş 2. tüp bebeğim
evet olur ekleyin..inşallah yaklaşık 8 senedir bekliyorz bebeğimi 18 gün önce annemi kaybettim anneciğim de babam da göremediler evladımı bana büyük bir sevinç olacak hüznümün ardından ...İnşallah güzel sonuçlar alırsınızlisteye ekliyim mi?
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah... Aminnnn inşallahevet olur ekleyin..inşallah yaklaşık 8 senedir bekliyorz bebeğimi 18 gün önce annemi kaybettim anneciğim de babam da göremediler evladımı bana büyük bir sevinç olacak hüznümün ardından ...
ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah amin